Ma brate sta ti imas pricat nasim ekspertima s foruma. Damjanovic je kriv jer ne igra istu formaciju s jednom malom sitnom razlikom sto Prguda nije Vardo i nece iznijet nijednu loptu pa normalno da moras to bar pokusat rijesit. Damjanovic je kriv sto nista ne mijenja, a ono na klupi mu prime Messi, Mbappe i Yamal pa ne zna koga bi prije. Dajte ba ljudi nemojte zajebavat. Covjek na klupi ima 4 juniora i nespremnog Popovica i ja mu sad trebam zamjerit sto ne uvodi juniora umjesto Isakovica. Protiv Travnika ste kukali da je trebo uvest Isakovica da idemo na duge, sad kad ga je uveo sad ni to ne valja. Pa ne trebamo mi Damjanovicu rec da neko ne valja, vidi to svako al nemas bolje jarane i pomiri se s tim. U prvoj postavi ti naprijed igra momcic kojem je ovo prva seniorska sezona, igra ti drugo krilo isto maltene junior koji ti je doso iz raspalog Simm Baua i sto je najzalosnije oni su ti realno najbolji izbor na tim pozicijama pa ti sad zamisli kakvi su ovi na klupi.
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Trenutno smo u vrhu samo iz razloga što smo igrali 3 utakmice kući, da je obrnuto, bili bi donji dio tabele.
Ne razumijem nikako tu mentalnu blokadu kod našeg kluba da je tolika razlika kad igraš kući i u gostima. Tako nekako mlitavo i preplašeno izgledaju na strani da je to za izučavanja.
Dobit ćemo Radnički i Travnik u kupu i onda ide opet hajcanje i gostovanje Rahiću i opet borba sa samim sobom i strah od Rahića. Ovoj ekipi će biti 15 puta lakše kad budu gostovali Stupčanici i ostalim ekipama iz vrha. Mentalitet za ozbiljnog psihologa.
Ne razumijem nikako tu mentalnu blokadu kod našeg kluba da je tolika razlika kad igraš kući i u gostima. Tako nekako mlitavo i preplašeno izgledaju na strani da je to za izučavanja.
Dobit ćemo Radnički i Travnik u kupu i onda ide opet hajcanje i gostovanje Rahiću i opet borba sa samim sobom i strah od Rahića. Ovoj ekipi će biti 15 puta lakše kad budu gostovali Stupčanici i ostalim ekipama iz vrha. Mentalitet za ozbiljnog psihologa.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Meni je zanimljivo da smo mi ove sezone primili tri gola i da su sva tri gola bile majstorije, Hadzikadunic iz slobodnog ko Juninho, Gasal ko Van Persie, a ovaj danas je ko Gerrard iz voleja pretvori. S druge strane mi nismo u stanju da jednu od dvije mrtve sanse danas pospremimo. Isakovicev promasaj ce mi na san dolazit.
Sto se igre tice prvo poluvrijeme stvarno odron, nikad se nismo snalazili u sistemima sa tri stopera i danas krenemo bas tako. Zrinjski nam je zbog toga strpo petardu za poluvrijeme, Gorazde nas rutiniralo, kad god smo igrali sa tri nazad nije dobro proslo.
Danasnji fudbal se igra po zemlji, kratka i brza dodavanja, lopta se izbija samo kad je nuzno. Kod nas je obrnuta situacija.
Sto se igre tice prvo poluvrijeme stvarno odron, nikad se nismo snalazili u sistemima sa tri stopera i danas krenemo bas tako. Zrinjski nam je zbog toga strpo petardu za poluvrijeme, Gorazde nas rutiniralo, kad god smo igrali sa tri nazad nije dobro proslo.
Danasnji fudbal se igra po zemlji, kratka i brza dodavanja, lopta se izbija samo kad je nuzno. Kod nas je obrnuta situacija.
Srce, čast i ponos!
-
Ova dva izgubljena boda idu na Darijevu dusu. Hajde sto je usao kukavicki i ziheraski u vec drugu gostujucu utakmicu, nego sto ni nakon crvenog kartona nije promjenio formaciju kakvu smo igrali prethodne utakmice. Da je imao muda da tu reaguje i vrati na 4-2-3-1, siguran sam da bi hladno dobili utakmicu. Druga stvar koja je mnogo iritantna je gradjenje igre iz zadnje linije. Stoperi i zadnji vezni odigraju 3-4 pasa i odmah ide duga lopta na spica… da ne pricam da su nasi stoperi izgubili 70% zracnih duela.
Nas najbolji igrac i najbolje pojacanje je Dzankovic. Kad god je imao loptu pravio je probleme njihovoj odbrani, a momak ne znam je li na 50-60% trenutno.
Ovaj bod na kraju vjerovatno nece biti ni los, jer evo i Stupcanica je kiksala. Ako se uspiju dobiti sve utakmice kuci i probati donijeti 6-7 bodova iz gostiju, imacemo se cemu nadati i mogli bi prezimiti u vrhu tabele.
Nas najbolji igrac i najbolje pojacanje je Dzankovic. Kad god je imao loptu pravio je probleme njihovoj odbrani, a momak ne znam je li na 50-60% trenutno.
Ovaj bod na kraju vjerovatno nece biti ni los, jer evo i Stupcanica je kiksala. Ako se uspiju dobiti sve utakmice kuci i probati donijeti 6-7 bodova iz gostiju, imacemo se cemu nadati i mogli bi prezimiti u vrhu tabele.
-
Nije dobro i kraj priče !
- asimdemineri
Ako aludiraš na neku sreću protivnika, samo pogledaj visinu našeg golmana i biće ti jasno odakle eurogoloviPatrickBateman je napisao/la: ↑14 ruj 2024, 19:43 Meni je zanimljivo da smo mi ove sezone primili tri gola i da su sva tri gola bile majstorije, Hadzikadunic iz slobodnog ko Juninho, Gasal ko Van Persie, a ovaj danas je ko Gerrard iz voleja pretvori. S druge strane mi nismo u stanju da jednu od dvije mrtve sanse danas pospremimo. Isakovicev promasaj ce mi na san dolazit.
Alija Izetbegović Čelik
Mi ceemo imat IGRU I EKIPU kad nam ovi trenutno igraci budu klupa i ulazili kao izmjene
Samo da se citiram!!!Zamorano je napisao/la: ↑10 ruj 2024, 16:45 Mi u Hadzicima igrat cemo isto kao sto smo igrali sad protiv Zvijezde na Bilinom! Isti stil svi iza lopte,ne trositi se puno i na kontre.I kod nas nece sredina bit problem vec napadaci. 4 kola napad nije gola dao,kakav je to bolan napad? Vrijeme je da daju vise sebe u napadu! Mislim prvenstveno na Masica,Martinovica i Dzankovica!
Bod ko kuca,rezultat itekako realan.
Jel uopste dobivaju plate napadaci?
I zasto da dobijaju plate?
5 kola nema gola ma marš ublehe!
Davno sam reko da se Isakovic razduzi jer
nemas amabas nista od njeg!
Krkani smo nevidjeni,zutih vagon dobijemo
i kad nam ne igra igrac zbog zutih kukamo!
A sto su igraci debilni nikom nista!
Protiv Radnickog ocekujem glat pobjedu
2 - 3 gola razlike jer je Radnicki malo jaci
od obdanista "ciciban"!
Martinovic daleko najveca ubleha u timu
sebican,nekoristan na terenu,jako los
u odbrani,obavezno klupa da dobro ohladi!
Damjanovic veze nema,ni formacije,ni plana B
ni strategije ni igre...nista!
Kad sve saberes i oduzmes super smo na
tabeli,ne toliko da smo mi dobri koliko su
drugi na srecu nasu prelosi!
Ma ko nikad fudbal nije gledo da ga nasumicno pogleda neke kvalitetne tri utakmice i onda ga pustis da pogleda nasu ekipu rece ti odma jer se primjeti. AMATERIZAM. Kvalitetan golman,kvalitetan tehnicar, rutiniran strjelac to ne postoji u ovom timu a pretpostavljam i ostalim timovima ove lige da budemo iskreni.. Nemojte se cuditi za primljene golove i za greske takticke ili sto gleda u pod i ne dodaje. Ovaj tim kao i vecina lige spaja kraj s krajem sa finansijama i timovi jedva da funkcionisu.Vjetrovi na sve strane . Fali sve moguce i skripi na svim pozicijama od organizacije do sportskog segmenta .
Hocu reci da smo taj nivo i da budemo svjesni toga.
Moramo od pocetka praviti tim. Para nema . Nasa je sudbina usko vezana za stanje u drustvu.
Tu smo radi Celika i nase borbe .
Moramo od pocetka praviti tim. Para nema . Nasa je sudbina usko vezana za stanje u drustvu.
Sve to stoji, al dođe Zvijezda na Bilino i ljudi imaju igru, igraju nogomet.AeroMs33 je napisao/la: ↑14 ruj 2024, 20:21 Ma ko nikad fudbal nije gledo da ga nasumicno pogleda neke kvalitetne tri utakmice i onda ga pustis da pogleda nasu ekipu rece ti odma jer se primjeti. AMATERIZAM. Kvalitetan golman,kvalitetan tehnicar, rutiniran strjelac to ne postoji u ovom timu a pretpostavljam i ostalim timovima ove lige da budemo iskreni.. Nemojte se cuditi za primljene golove i za greske takticke ili sto gleda u pod i ne dodaje. Ovaj tim kao i vecina lige spaja kraj s krajem sa finansijama i timovi jedva da funkcionisu.Vjetrovi na sve strane . Fali sve moguce i skripi na svim pozicijama od organizacije do sportskog segmenta .
Ne znam je li pritisak i veliko očekivanje navijača pa se i trener i ekipa pogube, evo i Međuseljac i Isaković su to spomenuli kako ne vraćaju navijačima kroz igru na terenu.
Najmanje što sad treba je neka turbulencija. Dario treba da uigrava to što ima u sistemu za koji se odlučio, nisu ovo igrači od 5 miliona da se mogu šaltati svaku utakmicu. Neka utegne to kako treba i sljedeće gostovanje se postavi napadački, da se te najave mi smo Čelik i idemo svaku utakmicu na pobjedu opravdaju igrom i stavom na terenu, a ne mi smo Čelik i eto nas 5 4 1 iza lopte, izvoli Radnik napadaj.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Znam brate ali ne mozes od jednog čovjeka u klubu očekivati tako puno jer nema uslova da on to sam uradi.Truhlo je napisao/la: ↑14 ruj 2024, 20:28Sve to stoji, al dođe Zvijezda na Bilino i ljudi imaju igru, igraju nogomet.AeroMs33 je napisao/la: ↑14 ruj 2024, 20:21 Ma ko nikad fudbal nije gledo da ga nasumicno pogleda neke kvalitetne tri utakmice i onda ga pustis da pogleda nasu ekipu rece ti odma jer se primjeti. AMATERIZAM. Kvalitetan golman,kvalitetan tehnicar, rutiniran strjelac to ne postoji u ovom timu a pretpostavljam i ostalim timovima ove lige da budemo iskreni.. Nemojte se cuditi za primljene golove i za greske takticke ili sto gleda u pod i ne dodaje. Ovaj tim kao i vecina lige spaja kraj s krajem sa finansijama i timovi jedva da funkcionisu.Vjetrovi na sve strane . Fali sve moguce i skripi na svim pozicijama od organizacije do sportskog segmenta .
Ne znam je li pritisak i veliko očekivanje navijača pa se i trener i ekipa pogube, evo i Međuseljac i Isaković su to spomenuli kako ne vraćaju navijačima kroz igru na terenu.
Najmanje što sad treba je neka turbulencija. Dario treba da uigrava to što ima u sistemu za koji se odlučio, nisu ovo igrači od 5 miliona da se mogu šaltati svaku utakmicu. Neka utegne to kako treba i sljedeće gostovanje se postavi napadački, da se te najave mi smo Čelik i idemo svaku utakmicu na pobjedu opravdaju igrom i stavom na terenu, a ne mi smo Čelik i eto nas 5 4 1 iza lopte, izvoli Radnik napadaj.
Mora klub citav biti ustrojen da moze izgurati tu misao zelju da ove igrace naprave od nicega u igracine.
Mislim ne branim nikoga. Evo daj Zukanovića sto se mene tice odma sutra. Al ne moze ni on bez organizacije,para . Skup je ovo sport.
Ne moze covjek treba imat tu svasta nesto poslozeno .
Trebamo doci na taj nivo.
Upisujete pobjedu protiv Radnickog, a mogli bi nas ljudi iznenaditi.
Nazalost ovaj bod u gostima zvuci kao poraz, obzirom kako se utakmica odvijala. Sudija sasvim korektan cijelu utakmicu. Robijasa solidna brojka i podrska 90 minuta. Imamo igraca vise od 16 minuta, doduse imamo i zaostatak iz skoro jedinog suta prema golu, ali ne mjenjamo taktiku i pristup igri. Treba se pogledati istini u oci i reci da nemamo ni potrebnog kvaliteta u ekipi da bi ovakve utakmice rjesavali u svoju korist. Ako se tome doda da nam Vardo i Masic nisu bili na raspolaganju, a na klupu Darijo ne smije ni pogledati sto se napadaca tice, onda dobijemo ovo sto imamo. Jedino je dobro da je Stupcanica danas kiksala pa smo ostali u na samo dva boda zaostatka. Mozda ce to znaciti za posjetu, mozda ce znaciti i za neka sredstva iz javnih institucija, ali ne treba se zavaravati, ovaj tim ne smije ni pogledati prema PL-u u ovom sastavu kakav je sad. Imaju jos puuuuno rada i znoja da proliju, pa kad dodju bolja vremena, dva tri igraca iz ove postave da imaju mjesto u zamisljenom prvom timu, a ostatak eventualno da popuni klupu i roster. Do tad, igraj utakmicu za utakmicu, bez ikakvih ocekivanja, ali ulaziti u nju kao da je posljednja. Izgarati na terenu. To je sve.
Samo Čelik zenički !!!
Ma kakv Radnički, zalutali u ovu ligu, složit ćemo im 3 komada za poluvrijeme.
Ovaj bod će biti ok kad i ako dobijemo Rahić. Pisao sam prije utakmice, 4 boda iz ova 2 gostovanja nas drže u igri, mogli bi i prvo mjesto uhvatiti. Evo danas Stupčanica izgubi, pisao sam i za njihov raspored, teško će oni držati prvo mjesto na jesen. Sve je otvoreno, igru i mentalitet u gostima moramo popravljati i to je to.