NK Čelik
Re: NK Čelik
Bez Talhe I Varde,mogao bi Palačkić počet umjesto Talhe,a Marin umjesto Varde po svemu sudeći. Hamza upitan.
c'mon likČe
-
Bice bas zayebano bez Varde, covjek nam je sam vezni red drzao, a poslije Alija sigurno najbolji igrac u ove tri utakmice.
Srce, čast i ponos!
Mozda zaigrati u rombu kako bi igracem vise nadoknadili nedostatak kvalitete.
Mislim da je Prgudaa blize zadnjem veznom jer je dosad on uvijek prvi ulazio i mjenjao Vardu.Mozda ce Talhu mjenjat Marin a krula Dzankovic Smajlovic to ako nece mjenjat formacije .
Mora se dovesti zadnji vezni nemoguce je bez te pozicije nastaviti sezonu, pa makar neko i prosjecnog kvaliteta samo da ima uletiti kada dodju kartoni i povrede. Mislio sam da ćemo izdrzati kompletni 5 kola ono haos već nakon jednog Travnika u 3 kolu. Kratak roster ko februar. Mašić se mora čuvati ko da je od stakla, zabraniti mu kartone i bilo kakve startove i prekršaje i prigovore jer ako i on bude u problemu nemas ni napadača. Nadam se barem da će Martinović skupiti snage a i Marin da pokrpe koliko toliko ekipu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bašić, Tolja, Prguda, Palačkić, Popović, ko kaže da nam je kratka klupa
Meni su nekako najbliži da startuju Marin i Bašić, najviše iskustva imaju.
Meni su nekako najbliži da startuju Marin i Bašić, najviše iskustva imaju.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Isaković, Ahmetspahić, Baručija, imamo više napadača od čelzijaAvenija je napisao/la: ↑07 ruj 2024, 11:26 Mora se dovesti zadnji vezni nemoguce je bez te pozicije nastaviti sezonu, pa makar neko i prosjecnog kvaliteta samo da ima uletiti kada dodju kartoni i povrede. Mislio sam da ćemo izdrzati kompletni 5 kola ono haos već nakon jednog Travnika u 3 kolu. Kratak roster ko februar. Mašić se mora čuvati ko da je od stakla, zabraniti mu kartone i bilo kakve startove i prekršaje i prigovore jer ako i on bude u problemu nemas ni napadača. Nadam se barem da će Martinović skupiti snage a i Marin da pokrpe koliko toliko ekipu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Hajde braćo, SVI NA JUŽNU TRIBINU !!
Kad je Barca igrala bez napadaca mozemo i mi ako zapne za Masica. Ima Ali . Mora se jos neko prikljuciti da zabija kad ovu dvojicu stave u džep Proradit ce neko. Fale Isakovi golovi jbg zabijao je kad treba .
DFM mali Prguda ce odigrati lako ovu utakmicu protiv Zvjezde . Sljedecu gostujucu valjda se vraca Vardo na tu poziciju. Nisam u toku sta je sa Vardom. Valjda i Hora nekad uskoci abd ubrzo. Mislim borba je za igrace al to je roster i liga je pocela.
Bit ce ok . Bit ce borba .
Valjda se poklope karte mada ne ocekujem puno. Mi smo ekipa za sredine tabele ako ne iznenadimo.
Sto Rioda kaze utakmicu po utakmicu.
DFM mali Prguda ce odigrati lako ovu utakmicu protiv Zvjezde . Sljedecu gostujucu valjda se vraca Vardo na tu poziciju. Nisam u toku sta je sa Vardom. Valjda i Hora nekad uskoci abd ubrzo. Mislim borba je za igrace al to je roster i liga je pocela.
Bit ce ok . Bit ce borba .
Valjda se poklope karte mada ne ocekujem puno. Mi smo ekipa za sredine tabele ako ne iznenadimo.
Sto Rioda kaze utakmicu po utakmicu.
-
Mnogo bitna utakmica sutra. Pobjeda pa makar 1:0, da se "ispravi" koliko toliko Travnik.
Da hoće Tuzla uzeti nekako Stupčanicu, baš bi se zakuhalo na vrhu
Dobijamo Zvijezdu dva razlike lagano, Mašić prekida sušu
Dobijamo Zvijezdu dva razlike lagano, Mašić prekida sušu
Sretno momcima na terenu, a vi na tribinama znate sta vam je raditi. Samo jako, na Bilinom DELIRIJUM!!!!
Svani nedeljo!
Svani nedeljo!
Samo Čelik zenički !!!
Danas maximalno ozbiljno shvatiti Zvijezdu.Pobjediti makar 1 - 0 ako nista.
Ocekujem oko 1000 prodatih karata
A na tribinama moze biti i 12000 bitan je broj prodatih karata! Hvala 12tim igracima na sponzorstvu danasnjeg prijenosa na yt.
Ocekujem oko 1000 prodatih karata
A na tribinama moze biti i 12000 bitan je broj prodatih karata! Hvala 12tim igracima na sponzorstvu danasnjeg prijenosa na yt.
-
Moramo bit oprezni danas, Zvijezda je krenula lose u sezonu, vjerovatno ce se probat vadit i ganjat dobar rezultat, ali isto tako vjerujem da cemo mi bit na visini zadatka i da 3 boda nece doci u pitanje. Ocekujem milju dusa na zapadu i 300 na jugu.
Ludilooooo je zarobiloooo