NK Čelik

Ali45

Re: NK Čelik

Post Postao/la Ali45 »

Bez Talhe I Varde,mogao bi Palačkić počet umjesto Talhe,a Marin umjesto Varde po svemu sudeći. Hamza upitan.
c'mon likČe
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Bice bas zayebano bez Varde, covjek nam je sam vezni red drzao, a poslije Alija sigurno najbolji igrac u ove tri utakmice.
Srce, čast i ponos!
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Mozda zaigrati u rombu kako bi igracem vise nadoknadili nedostatak kvalitete.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Ali45 je napisao/la: 07 ruj 2024, 10:57 Bez Talhe I Varde,mogao bi Palačkić počet umjesto Talhe,a Marin umjesto Varde po svemu sudeći. Hamza upitan.
Mislim da je Prgudaa blize zadnjem veznom jer je dosad on uvijek prvi ulazio i mjenjao Vardu.Mozda ce Talhu mjenjat Marin a krula Dzankovic Smajlovic to ako nece mjenjat formacije .
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Mora se dovesti zadnji vezni nemoguce je bez te pozicije nastaviti sezonu, pa makar neko i prosjecnog kvaliteta samo da ima uletiti kada dodju kartoni i povrede. Mislio sam da ćemo izdrzati kompletni 5 kola ono haos već nakon jednog Travnika u 3 kolu. Kratak roster ko februar. Mašić se mora čuvati ko da je od stakla, zabraniti mu kartone i bilo kakve startove i prekršaje i prigovore jer ako i on bude u problemu nemas ni napadača. Nadam se barem da će Martinović skupiti snage a i Marin da pokrpe koliko toliko ekipu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Bašić, Tolja, Prguda, Palačkić, Popović, ko kaže da nam je kratka klupa :rock:

Meni su nekako najbliži da startuju Marin i Bašić, najviše iskustva imaju.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 07 ruj 2024, 11:26 Mora se dovesti zadnji vezni nemoguce je bez te pozicije nastaviti sezonu, pa makar neko i prosjecnog kvaliteta samo da ima uletiti kada dodju kartoni i povrede. Mislio sam da ćemo izdrzati kompletni 5 kola ono haos već nakon jednog Travnika u 3 kolu. Kratak roster ko februar. Mašić se mora čuvati ko da je od stakla, zabraniti mu kartone i bilo kakve startove i prekršaje i prigovore jer ako i on bude u problemu nemas ni napadača. Nadam se barem da će Martinović skupiti snage a i Marin da pokrpe koliko toliko ekipu.
Isaković, Ahmetspahić, Baručija, imamo više napadača od čelzija :grljenje:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Nemoj mi na Celzi :tobože:
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Hajde braćo, SVI NA JUŽNU TRIBINU !! :alkohol:
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Kad je Barca igrala bez napadaca mozemo i mi ako zapne za Masica. Ima Ali . Mora se jos neko prikljuciti da zabija kad ovu dvojicu stave u džep Proradit ce neko. Fale Isakovi golovi jbg zabijao je kad treba .
DFM mali Prguda ce odigrati lako ovu utakmicu protiv Zvjezde . Sljedecu gostujucu valjda se vraca Vardo na tu poziciju. Nisam u toku sta je sa Vardom. Valjda i Hora nekad uskoci abd ubrzo. Mislim borba je za igrace al to je roster i liga je pocela.
Bit ce ok . Bit ce borba .
Valjda se poklope karte mada ne ocekujem puno. Mi smo ekipa za sredine tabele ako ne iznenadimo.
Sto Rioda kaze utakmicu po utakmicu.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Mnogo bitna utakmica sutra. Pobjeda pa makar 1:0, da se "ispravi" koliko toliko Travnik.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Da hoće Tuzla uzeti nekako Stupčanicu, baš bi se zakuhalo na vrhu :mrgreen:

Dobijamo Zvijezdu dva razlike lagano, Mašić prekida sušu :rock:
phillies

Post Postao/la phillies »

Sretno momcima na terenu, a vi na tribinama znate sta vam je raditi. Samo jako, na Bilinom DELIRIJUM!!!!

Svani nedeljo!
Samo Čelik zenički !!!
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Danas maximalno ozbiljno shvatiti Zvijezdu.Pobjediti makar 1 - 0 ako nista.
Ocekujem oko 1000 prodatih karata
A na tribinama moze biti i 12000 bitan je broj prodatih karata! Hvala 12tim igracima na sponzorstvu danasnjeg prijenosa na yt.
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Moramo bit oprezni danas, Zvijezda je krenula lose u sezonu, vjerovatno ce se probat vadit i ganjat dobar rezultat, ali isto tako vjerujem da cemo mi bit na visini zadatka i da 3 boda nece doci u pitanje. Ocekujem milju dusa na zapadu i 300 na jugu.
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
Odgovori