Evo od mene halal 100 ulaznica za salt city boyse, uprava nek im plati prijevoz, a pive i ručak uprava Čelika
E jesi namazan. Čuj 100 ulaznica a i sam znaš da za 2 utakmice ne bi potrošili 100 ulaznica.
Želje u kupu dalje Slobod,Velež pa Željo
Ove godine imamo neku šansu u kupu da doguramo što dalje, jer dosta PL ekipa će gledati da ispadne, ove što se bore za opstanak, a to je sad pola lige.
Isto tako i ekipe iz prvih liga što su donji dio tabele, jer i u drugom rangu ispada po 5, 6 ekipa.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Avenija je napisao/la: ↑04 ruj 2024, 13:32
Treba ganjati bodove u ligi jebo kup a na toj utakmici protiv Travnika izvesti sve juniore i narediti da dobiju 4 crvena za 4 loma noge i ruke i neka prekine utakmicu sudija ko ih jebe. Slomiti onu gamad nije nesportski potez nego zadovoljavanje pravde.
Hahahahah cuj juniori da lome noge da mi je tvoj smisao za humor.Nasi juniori ko da zive na pasteti i nargili…