Oni ce izbjegavati svaki start,jedva cekajuci da se tekma zavrsi...Ako treba samo ce sebi gol dati da nas huja prodjePatrickBateman je napisao/la: ↑04 ruj 2024, 14:03 Hladne glave treba uci u tu utakmicu, ne trebamo se zalijetat ko mladi majmuni, a ovi ce opet trazit nacin da nam se uvuku pod kozu.
NK Čelik
Re: NK Čelik
-
Nece ne briniFRLegioen je napisao/la: ↑04 ruj 2024, 14:10Oni ce izbjegavati svaki start,jedva cekajuci da se tekma zavrsi...Ako treba samo ce sebi gol dati da nas huja prodjePatrickBateman je napisao/la: ↑04 ruj 2024, 14:03 Hladne glave treba uci u tu utakmicu, ne trebamo se zalijetat ko mladi majmuni, a ovi ce opet trazit nacin da nam se uvuku pod kozu.
Srce, čast i ponos!
-
Oni na tu tekmu juniore salju.
Nadam se da nece ...Djeca nisu nista kriva,treba biti fer maksimalno ako tako bude.Budu li dosle glavne "vedete" eh to je druga prica
-
Obavezno zabraniti ulaz na stadion Sarajcicu. To smece je “najzasluznije” za onakvo sudjenje
Voljom žrijeba, u 2. kolu Kupa FBiH u goste nam dolazi ekipa NK Travnik. Utakmica će biti odigrana u srijedu, 25.09. na Bilinom polju.
Biće ovo prilika da sportskim “prijateljima” iz Travnika pokažemo kako se treba ophoditi prema gostujućim igračima, trenerima i delegacijama na stadionu, kako se organizuju utakmice na najvišem nivou, a travničkoj publici da vide kako je gledati svoj Klub na TV ili uživo, po želji.
Vidimo se 25.09.!
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
-
Sami sebi su stavili metu na celo, igraci, a tzv. navijaci pogotovo
Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 04 ruj 2024, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Joj sestre mi opisa kluba na Facebooku
-
Bas me interesuje ko ce sudit tu utakmicu, Deni Catibovic bi fino legao
Srce, čast i ponos!
-
Meni ce uvijek bit zao sto Isakovic nije malo mlađi. On bi takav bio Van Dijk za ove lige, iako je vec davno poceo karijeru on je bas moderan stoper. Visok, dobar sa loptom u nogama, u izgradnji napada bi dosta znacio, donese loptu sam do ofanzivnih veznih, rijetko kad bi je izbio. Plus liderstvo i sportski bezobrazluk
Srce, čast i ponos!
Poslje Travnika, da nas žrijeb pomazi sa Slo
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Evo od mene halal 100 ulaznica za salt city boyse, uprava nek im plati prijevoz, a pive i ručak uprava Čelika
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.