NK Čelik

Zamorano

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zamorano »

Ludilom predoziran je napisao/la: 03 ruj 2024, 13:51
Cinvict35 je napisao/la: 03 ruj 2024, 11:16
Guest1945 je napisao/la: 03 ruj 2024, 10:39 Pogledao sam sa tribine snimak gola.Ne znam ni kako ga Durmo primi onako.Ok ovaj ga pustio da prođe, svakako zadnja linija stoji ništa s ničim amaterski još uvijek.Kod Durme visina je inače problem kod dalekometnih uderaca, ali u ovoj situaciji nije toliko igrala ulogu.Prvo uopšte nije vidio gdje mu je gol i gdje se vraća u nazad i čovjek mu zabija gol u njegov bliži ugao van 16.Sa visnom ne možemo ništa uraditi, ali možemo popraviti osnovne golmanske stvari, jer da je vidio gdje stoji i vrati se koji metar u nazad skino bi loptu to garantujem.

Damjanović neka pogleda snimak prilikom predaje lopte Gasalu i gdje mu koji igrač stoji.Nikakve kompaktnosti, linije...Protivnički igrač sam stoji na sredini terena oko njega nigdje nikoga, a ovoj dvojici Gasal prolazi između njih i nijedan to da zatvori.Mora to bolje od Damjanovića, mora neka sinkronizacija igrača biti.Golmanski stručni štab neka uradi svoj dio posla i analizira Durmu.
Tacno tako sto si opisao durmo ove 3 tekme zadnje mnogo izlazi sa gola i kod precke markovica je bio previse izaaao mislim nebi nista ni mogao ali opet je bio previse van gola.
Gkedao sam go bar 10 puta i durmo nije ni znao gdje je i vracao se u nazad i zato nije imao ni odraz i fakticki mu je lopta iznad glave prosla al et jbg greske se desavaju ali treba otklanjat.
Od kako je otisao Nurkovic Durmo stagnira to je i vise nego ocigledno
Evo i Tolja u Celiku opet se gomilavaju igraci a kad pogkedas nemas koga ubacit kad trebaju izmjene nesto da naprave cak i unazade igru .Mozda igra besplatno ali ako nevalja jednom Radniku a zasto bi nama valjao
Ni vama se ne može ugoditi, dok Durmo nije izlazio sa gola govorili ste ne istrčava, nesiguran, ne valja, sad kad se oslobodio ni to ne valja. Tezak smo mi narod, čekamo prvu priliku da negativno prokomentarisemo. Što se ne komentarise koliko lopti je taj isti Durmo odbranio. :vješanje:
Durmo je spasio sigurno 30tak cistih 100% sansi da se gol ne primi u DLC i FL u prosloj sezoni i nekoliko penala to stoji i proglasavan je za igraca utakmica,al za ovaj gol po meni je on podobro kriv. Nije dobro bio postavljen i primas gol u golmanov blizi ugao! I gol nije sa 16 metara vec s kuta 16terca gdje je razdaljina sigurno i veca od 20! I nikad mi ovako ne damo gol u zadnjim minutama za pobjedu u gostima vec ga vazda fasujemo ebo te i koncentracija vise!!!
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Yebo Travnik vise izgubili i guraj dalje ,ko god je igro fudbal veliki makar i za najmanji klub neki otprilike vidi kod gola sljedece ,Bukvalno lopta je bila na njihovoj polovini i onaj glavom do njihovog i nasi stoperi su visoko stajali i covjek gurno u prostor loptu Gasal brzi bio ne mozes ti ni stopera krivit koji je to stoper brz toliko i Horicu bi pobjego isto i zakuco je mozda nece nikad vise onako i zabit fantastican gol.
Durmo je isto stajo normalno kad je lopta dolje bila i vratio se ali to je bilo glava,pas i sut Gasala u 5 sekundi ko da ima sad Durmo vremena se okrecat gledat je li dobro pokrio stativu ili nije je li zatvorio ugao i on je bio otprilike gdje treba bit i sve je to 5 sekundi i ubjedjen bio nema sanse da ce dat gol ali jbga udje.Pehovi i jbga .
O Travniku i prljavoj igri suvisno pricat ono jucer mi isto ko kad sam gledo Brkica nekad u Travniku
Treba ovo lekcija bit za Hadzice Rahic Lukavac Srebrenik,Tesanj,Bihac i slicna mjesta sve ce to bit slicno.
Ovdje nemas par klubova normalnih da igras u gostima mozda Olovo,Tomislavgrad,Gradacac,Banovici mada i to je pitanje.
U Nedelju podrzat momke i trenere i pokusat pobjedit i opet smo mi tu.
Tacno sto kaze neko gore sve valjalo sad nista ne valja idemo iz euforije u tragediju u 2 kola razlike nikako neke sredine neke realnosti ,normalno da mi nemamo sad neki kvalitet da ces ti gazit sve ali vala ni blizu loseg.
sale

Post Postao/la sale »

Sve je ovo dobro, vidjet ces cirkusa kada krene borba za opstanak u drugom dijelu, molit cemo Boga samo da se zivi vrate s gostovanja :lol:
Guest1945

Post Postao/la Guest1945 »

BatistutA19 je napisao/la: 03 ruj 2024, 16:40 Yebo Travnik vise izgubili i guraj dalje ,ko god je igro fudbal veliki makar i za najmanji klub neki otprilike vidi kod gola sljedece ,Bukvalno lopta je bila na njihovoj polovini i onaj glavom do njihovog i nasi stoperi su visoko stajali i covjek gurno u prostor loptu Gasal brzi bio ne mozes ti ni stopera krivit koji je to stoper brz toliko i Horicu bi pobjego isto i zakuco je mozda nece nikad vise onako i zabit fantastican gol.
Durmo je isto stajo normalno kad je lopta dolje bila i vratio se ali to je bilo glava,pas i sut Gasala u 5 sekundi ko da ima sad Durmo vremena se okrecat gledat je li dobro pokrio stativu ili nije je li zatvorio ugao i on je bio otprilike gdje treba bit i sve je to 5 sekundi i ubjedjen bio nema sanse da ce dat gol ali jbga udje.Pehovi i jbga .
O Travniku i prljavoj igri suvisno pricat ono jucer mi isto ko kad sam gledo Brkica nekad u Travniku
Treba ovo lekcija bit za Hadzice Rahic Lukavac Srebrenik,Tesanj,Bihac i slicna mjesta sve ce to bit slicno.
Ovdje nemas par klubova normalnih da igras u gostima mozda Olovo,Tomislavgrad,Gradacac,Banovici mada i to je pitanje.
Tacno sto kaze neko gore sve valjalo sad nista ne valja idemo iz euforije u tragediju u 2 kola razlike nikako neke sredine neke realnosti ,normalno da mi nemamo sad neki kvalitet da ces ti gazit sve ali vala ni blizu loseg.
Dragi Bati al i ti lupaš.Pa šta treba gledati, jel popunjen zapad i istok?
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Zato se ne smije ni pomisliti izgubiti bod kod kuce da ne bi dosli u nezgodnu situaciju sto se tiće opstanka u drugom dijelu kada npr Real Madrid nece konkurentu moci odnijeti bod na strani. A imas trenutno 11 igrača u rosteru bez juniora sa 2 minute seniorskog fudbala. Zajebano. Dok smo jos čitavi bez kartona i povreda pokupiti sto vise moguce.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

U završnici Kupa Federacije BiH igraju se dva kola. U prvom kolu igra 16 najuspješnijih klubova iz kantonalnih/županijskih nogometnih saveza (klubovi općinske, kantonalne/županijske lige i Druge lige FBiH). U drugom kolu završnice Kupa FBiH učestvuje 23 kluba. Od toga učestvuje 15 klubova članova Prve lige Federacije BiH u takmičarskoj sezoni 2024/2024, te osam najuspješnijih klubova pobjednika utakmica prvog kola.

U prvom kolu završnice Kupa FBiH učestvuju:

FK FAMOS Hrasnica, FK MLADOST Župča, FK MLADOST Solina, NK SVATOVAC Poljice, FK DIZDARUŠA Brčko, HNK MLADOST Domaljevac, NK ROMARI Vitez, FK KAĆUNI, NK ŽEPČE 1919, NK VAREŠ, HNK KRUŠEVO, HNK STOLAC, NK TROGLAV 1918 Livno, GNK BRATSTVO Bosanska Krupa, NK KOLINA Utikolina i HNK GRUDE.
Daj Kaćune u gostima da uvedemo juniore u seniorski fudbal :lol:

Aaa yebote kako je simm bau ugašen, neko će izvlačenjem direktno u 1/16 kupa BiH, neka to bude likČe :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Guest1945 je napisao/la: 03 ruj 2024, 17:19
BatistutA19 je napisao/la: 03 ruj 2024, 16:40 Yebo Travnik vise izgubili i guraj dalje ,ko god je igro fudbal veliki makar i za najmanji klub neki otprilike vidi kod gola sljedece ,Bukvalno lopta je bila na njihovoj polovini i onaj glavom do njihovog i nasi stoperi su visoko stajali i covjek gurno u prostor loptu Gasal brzi bio ne mozes ti ni stopera krivit koji je to stoper brz toliko i Horicu bi pobjego isto i zakuco je mozda nece nikad vise onako i zabit fantastican gol.
Dragi Bati al i ti lupaš.Pa šta treba gledati, jel popunjen zapad i istok?
Ne kazem sad da je on 100 % bio postavljen dobro ali sad njega krivit je meni previse cak ni stopere ne bi krivio jer je lopta bila nezgodna i dzaba ako ovaj brzi.Htio sam reci da je to sve 3 do 5 sekundi bilo ali treba priznat i onaj gol nece onakav mozda nikad dat.Mi smo trebali zadnjih 5 minuta trebali na bid ici i cao a ne zalijetat se ali nije tragedija izgubili pa izgubili treba samo izvuc pouke bice ovakvih gostovanja puno .Pokusat dobit u Nedelju i tu smo mi opet.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

U ovom momentu na tržištu su slobodni igrači poput Harisa Duljevića, Tine Svena Sušića, Adnana Džafića, Edina Rustemovića, Marina Aničića, Harisa Ovčine, Mustafe Šukilovića.
Ko je sljedeci da mu vratimo karijeru na pravi put. Jos malo i specijalizovali smo se za to.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Ima li klub neki katalog ili link stranicu sta vec ima il nema sa svim proizvodima iz fan shopa. Od olovke do jakne :D Da se mogu vidjeti svi proizvodi zajedno koji su trenutno na raspolaganju u fan shopu. Ovako kad ubace u klip od 5 sekundi vidim sad u ponudi i male zastavice kluba,upratio sam i podmetace za pod guzicu :roll: ili mi se ucinilo jbg...zato pitam imal to sve na jednom mjestu pregledat ko cojk pa kad se ukaze prilika posebno nama iz dijaspore da se mogu zaletit u fan shop i pograbit sta u katalogu zaokruzim sebi :D
phillies

Post Postao/la phillies »

I nedelju i pola pet :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

@zamorano
Nema nista dok ne dodjes u shop.

Btw. Konkurencija dovodi Duljevica, mi dovodimo Tolju. Valjda je jasno gdje ide ova sezona. Koliko para toliko muzike. Hvala Zenico.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 03 ruj 2024, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Redbull je napisao/la: 03 ruj 2024, 18:34
U ovom momentu na tržištu su slobodni igrači poput Harisa Duljevića, Tine Svena Sušića, Adnana Džafića, Edina Rustemovića, Marina Aničića, Harisa Ovčine, Mustafe Šukilovića.
Ko je sljedeci da mu vratimo karijeru na pravi put. Jos malo i specijalizovali smo se za to.
Tolja :rock:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
mosalikce7

Post Postao/la mosalikce7 »

Kako je moguce da klub pored nasih juniora dovodi Tolju?
Mislim da im je ovo nepotreban potez.
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Nafilovati Zvijezdu pa onda napraviti show u Hadzicima s sigurno respektabilnom brojkom :alkohol:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

RubikovaKocka je napisao/la: 03 ruj 2024, 20:43 Nafilovati Zvijezdu pa onda napraviti show u Hadzicima s sigurno respektabilnom brojkom :alkohol:
Sljedece dvije dobiti, vratilo bi nas gdje treba. Generalno imamo dobar raspored na pocetku. Sljedece tri utakmice mogu se sigurno dobiti uz pravi pristup, a onda pokusati i rahic uzeti, jer vidi se da nisu kao prosle sezone.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

mosalikce7 je napisao/la: 03 ruj 2024, 20:40 Kako je moguce da klub pored nasih juniora dovodi Tolju?
Mislim da im je ovo nepotreban potez.
Svakako imas manjak igraca u rosteru, Tolja je svakako nas ovdje je poceo karijeru nemas troska hrane i spavanja, domaci igrac sa 50 tak utakmica u nogama Premijer lige za juniore
Odgovori