Bio sam na sve 3 utakmice te a zaboravio si jako gostovanje u Sarajevu na Otoci sa Vladom Jagodicem OLIMPIC-ČELIK 0-2 i tu je bilo mozda 2500 Robijebilo i za mene je u gostima sve Robija. Sjecas se te tekme i parole na tribini Yebo dugove i licencu igraj za Čelik i Zenicu,kakav smo mi mozak bili da nismo nista kontali.Zaboravio sam godinu kad je to bilo uglavnom izborili Europu i nismo licencu dobili i ne znam ko je otiso umjesto nasAvenija je napisao/la: ↑02 ruj 2024, 15:01Evo iako nisam navijač a bio sam nekada a sve detaljno pratim i sada iz hobija ovo je 3 najbolje izdanje grupe od kako ja pratim. Po meni, što je u niželigaškim okolnostima i sve sto su navijači propatili za OGROMAN RESPECT. Vec sam pisao ovo mogu samo tri kluba u drzavi.
Bilo je velikih utakmica i izdanja i punih jugova do kraja ali sto se tiče atmosfere, navijanja, podrske itd.
1 Čelik Sarajevo 2008 3-1 po onoj nevjerovatnoj kisi kada su najjace Horde u historiji u ogromnom broju ugašene navijanjem.
2. Žepče Čelik 0:2 neke godine, Hadžić, Lukačević strijelci.
3. Travnik : Čelik jučer.
Znam bio je Gent bilo je i 20 000 ljudi i jos mnogo jakih utakmica ali govorim sa navijačkog aspekta navijačke grupe. Na tim utakmicama se znalo gledati i sjediti pa i šutiti po 10-15 minuta..
Opustanja nema, Zvijezda se mora dobiti, na stadion se mora doci. Nadam se bilo kojem terminu poslije 17:30. Volim te Čelik.
NK Čelik
- BatistutA19
Re: NK Čelik
-
Jest bila brojka na Otoci, ali ovakvo navijanje organizacija ni blizu.
Grbavica 2008 kad smo vozom išli+korteo kroz Sarajevo, i ovo jučer, top 2.
Grbavica 2008 kad smo vozom išli+korteo kroz Sarajevo, i ovo jučer, top 2.
- BatistutA19
Treba zaboravit Travnik,ostaje zal za tim bodom djelilo nas 5 minuta cak su i oni bili zadovoljni bodom .Kod gola treba priznat odlicna lopta je bila u prostor mozda jednostavno Gasal je puno brzi od Rasovica tako da ne bi tu krivio puno ni njega sad.Da li je Durmo bio dobro postavljen ne znam ali prejak je ono sut bio i precizan.Ne bi ja trazio krivca kod gola nikog.Poraz bi trazio kod komplet ekipe ali yebo poraz nadam se da nije niko ozbiljnije povredjen.Nije ovo poraz samo dobra lekcija za dalje.O Travniku suvisno pricat o prljavom klubu od pocetka same pripreme do kraja utakmice,isti su kao prije i kad je Brkic igro nista nisu digli neki level visi bar po toj kulturi.
Treba opet pozivat od sutra navijace na utakmicu protiv Zvijezde i to opet pokusat pobijedit i tu smo opet u vrhu a poraza ce bit duga je sezona ali malo ko ima ovakve navijace u 2 ligi onako ne znam mozda sto Hajduk ima u Hrvatskoj i Zeljo u BiH ,naravno tu bi ja dodo i Sarajevo i Velez.
Treba opet pozivat od sutra navijace na utakmicu protiv Zvijezde i to opet pokusat pobijedit i tu smo opet u vrhu a poraza ce bit duga je sezona ali malo ko ima ovakve navijace u 2 ligi onako ne znam mozda sto Hajduk ima u Hrvatskoj i Zeljo u BiH ,naravno tu bi ja dodo i Sarajevo i Velez.
-
Ja ocekujem da ono pospremi od nekog ko je igrao premijer ligu. Imao je i opcinu da ranije doda Talhi ili Masicu ne sjecam se tacno pa je odlucio da sam zavrsi. Mene je on iskreno najvise razocarao i ne toliko taj promasaj. Izgleda mi kao da nije trenirao 2 mjeseca. Svaki prijem odbija se pola metra. Istrcao taj jedan sprint i nije se mogao pomjerit ostatak utakmice.prisonbreak je napisao/la: ↑02 ruj 2024, 18:51Vala tesko da se moze zamjeriti ona sanse, momak je istrcano 60-70 metara, i sve od sebe dao. Ona zadnji for je sekundu bio duzi, al to je to.PatrickBateman je napisao/la: ↑02 ruj 2024, 18:43 Kakva ba Durmina greska kod gola, frajer je opuca pod precku ne bi je Courtois izvuko, nece do kraja karijere vise onako zabit. Rasevic je debelo zayebo, nije u onoj situaciji smio dopustit da Gasal dođe do lopte prije njega, i ako je vec dosao trebao ga je rusit, pa halali i crveni karton.
Jos jedna situacija o kojoj se ne prica je ona Dzankoviceva kontra, ondje je jednostavno morao bolje, golman mu je ostavio citav kontraugao a ovaj se zavuce lijevo... Ta sansa je i bila najbolja na utakmici.
Nesigurnoat golamana Travnika jucer se morala iskoristiti, on nijednu loptu nije pokupio.
Rezervni golman, zadnji vezni i eventualno jos 1 ofanzivac za borbu za top 3 ekipe. S ovakvim rosterom bice tesko
Eugen je napisao/la: ↑02 ruj 2024, 21:29 Rezervni golman, zadnji vezni i eventualno jos 1 ofanzivac za borbu za top 3 ekipe. S ovakvim rosterom bice tesko
Navise skripi i redom
Zadnji vezni,lijevi bek tek onda napadac ili golman.
Mada ako zelis bas ekipu trabalo bi tu jos svasta nesto jer neki u ekipi ne strepe za mjesto i onda ne daju sve od sebe
Cinvict35 je napisao/la: ↑02 ruj 2024, 22:33Jedva cekam da se Horic vrati u odbranu i da Rasevic preseli na klupuEugen je napisao/la: ↑02 ruj 2024, 21:29 Rezervni golman, zadnji vezni i eventualno jos 1 ofanzivac za borbu za top 3 ekipe. S ovakvim rosterom bice tesko
Navise skripi i redom
Mada ako zelis bas ekipu trabalo bi tu jos svasta nesto jer neki u ekipi ne strepe za mjesto i onda ne daju sve od sebe
Svani Nedeljo, hocemo popravni!
-
Eugen je napisao/la: ↑02 ruj 2024, 22:35Ja bih Horića prije za zadnjeg veznog gdje nam škripi nego sklonio Raševića. Okej čovjek je pogriješio kod gola, ali nije ni prvi ni zadnji. Zašto smo skloni odmah kritikovati toliko, ovo je poraz ekipe a ne pojedinca, ali pored onakvog sudjenja nema im se šta prigovoriti. Idemo dalje, uz zajedničku podršku zaboraviti sve loše i nadati se da će naše momke ovo psihički ojačati i da će nastaviti gdje su staliCinvict35 je napisao/la: ↑02 ruj 2024, 22:33Jedva cekam da se Horic vrati u odbranu i da Rasevic preseli na klupuEugen je napisao/la: ↑02 ruj 2024, 21:29 Rezervni golman, zadnji vezni i eventualno jos 1 ofanzivac za borbu za top 3 ekipe. S ovakvim rosterom bice tesko
Navise skripi i redom
Pogledao sam sa tribine snimak gola.Ne znam ni kako ga Durmo primi onako.Ok ovaj ga pustio da prođe, svakako zadnja linija stoji ništa s ničim amaterski još uvijek.Kod Durme visina je inače problem kod dalekometnih uderaca, ali u ovoj situaciji nije toliko igrala ulogu.Prvo uopšte nije vidio gdje mu je gol i gdje se vraća u nazad i čovjek mu zabija gol u njegov bliži ugao van 16.Sa visnom ne možemo ništa uraditi, ali možemo popraviti osnovne golmanske stvari, jer da je vidio gdje stoji i vrati se koji metar u nazad skino bi loptu to garantujem.
Damjanović neka pogleda snimak prilikom predaje lopte Gasalu i gdje mu koji igrač stoji.Nikakve kompaktnosti, linije...Protivnički igrač sam stoji na sredini terena oko njega nigdje nikoga, a ovoj dvojici Gasal prolazi između njih i nijedan to da zatvori.Mora to bolje od Damjanovića, mora neka sinkronizacija igrača biti.Golmanski stručni štab neka uradi svoj dio posla i analizira Durmu.
Damjanović neka pogleda snimak prilikom predaje lopte Gasalu i gdje mu koji igrač stoji.Nikakve kompaktnosti, linije...Protivnički igrač sam stoji na sredini terena oko njega nigdje nikoga, a ovoj dvojici Gasal prolazi između njih i nijedan to da zatvori.Mora to bolje od Damjanovića, mora neka sinkronizacija igrača biti.Golmanski stručni štab neka uradi svoj dio posla i analizira Durmu.
Tacno tako sto si opisao durmo ove 3 tekme zadnje mnogo izlazi sa gola i kod precke markovica je bio previse izaaao mislim nebi nista ni mogao ali opet je bio previse van gola.Guest1945 je napisao/la: ↑03 ruj 2024, 10:39 Pogledao sam sa tribine snimak gola.Ne znam ni kako ga Durmo primi onako.Ok ovaj ga pustio da prođe, svakako zadnja linija stoji ništa s ničim amaterski još uvijek.Kod Durme visina je inače problem kod dalekometnih uderaca, ali u ovoj situaciji nije toliko igrala ulogu.Prvo uopšte nije vidio gdje mu je gol i gdje se vraća u nazad i čovjek mu zabija gol u njegov bliži ugao van 16.Sa visnom ne možemo ništa uraditi, ali možemo popraviti osnovne golmanske stvari, jer da je vidio gdje stoji i vrati se koji metar u nazad skino bi loptu to garantujem.
Gkedao sam go bar 10 puta i durmo nije ni znao gdje je i vracao se u nazad i zato nije imao ni odraz i fakticki mu je lopta iznad glave prosla al et jbg greske se desavaju ali treba otklanjat.
Od kako je otisao Nurkovic Durmo stagnira to je i vise nego ocigledno
Evo i Tolja u Celiku opet se gomilavaju igraci a kad pogkedas nemas koga ubacit kad trebaju izmjene nesto da naprave cak i unazade igru .Mozda igra besplatno ali ako nevalja jednom Radniku a zasto bi nama valjao
Nidje veze ovo sa Toljom,pa bolje da su onda kakvo dijete iz juniora uzeli! Ako je ovo pojacanje a ni u Hadzicima nije igrao jb ti nas onda!
Samo Čelik!
Hoce mi nesto bit kad vidim Varo dodaje loptu do Alija, Ali nije ni primio loptu a na njega trci protivnicki igrac kao da je ragbi utakmica zapuco se kao konjina neka, a onda Ali zadnjim atomima snage nekako predaje loptu a novi dzikan punim sprintom trci na njega. Jbm majku, daj nam iole kakvi tehnicara da u dva poteza izbace dzikane sto trce kao sivonje.
Prebacis na ligu petice, uopste nema takvih srljanja, ne zato sto ne nogu trcat vec sto jedan trzaj tjelom i ti proleti kao brizonja pored toreadora.
Prebacis na ligu petice, uopste nema takvih srljanja, ne zato sto ne nogu trcat vec sto jedan trzaj tjelom i ti proleti kao brizonja pored toreadora.
Na treninzima sve isto, još ex-yu sistem.Formacija se ne vidi niti kad se braniš, niti kad napadaš.Znam da fali par kapitalaca, ali brate Damjanoviću daj neki sistem da vidimo na terenu, neku disciplinu, pa makar izgubili ali da kaže čovjek dobro smo stajali igrali smo fudbal,tačno da svaki igrač zna gdje mu je mjesto i kako se kreću svi zajedno kada napadaju ili kada se brane kako se mijenja formacija.
Samo da se priča da smo doveli igrača na kritičnoj poziciji, pa makar bio i iz Hadzica, a onda izjava
trenera...Dobili smo širinu na klupi i zatvorili smo ključnu poziciju gdje smo bili deficitarni.
Valjda nema ništa od grada, zato i jeste kako jeste.
trenera...Dobili smo širinu na klupi i zatvorili smo ključnu poziciju gdje smo bili deficitarni.
Valjda nema ništa od grada, zato i jeste kako jeste.