Ludilom predoziran je napisao/la: ↑03 ruj 2024, 13:51
Cinvict35 je napisao/la: ↑03 ruj 2024, 11:16
Guest1945 je napisao/la: ↑03 ruj 2024, 10:39
Pogledao sam sa tribine snimak gola.Ne znam ni kako ga Durmo primi onako.Ok ovaj ga pustio da prođe, svakako zadnja linija stoji ništa s ničim amaterski još uvijek.Kod Durme visina je inače problem kod dalekometnih uderaca, ali u ovoj situaciji nije toliko igrala ulogu.Prvo uopšte nije vidio gdje mu je gol i gdje se vraća u nazad i čovjek mu zabija gol u njegov bliži ugao van 16.Sa visnom ne možemo ništa uraditi, ali možemo popraviti osnovne golmanske stvari, jer da je vidio gdje stoji i vrati se koji metar u nazad skino bi loptu to garantujem.
Damjanović neka pogleda snimak prilikom predaje lopte Gasalu i gdje mu koji igrač stoji.Nikakve kompaktnosti, linije...Protivnički igrač sam stoji na sredini terena oko njega nigdje nikoga, a ovoj dvojici Gasal prolazi između njih i nijedan to da zatvori.Mora to bolje od Damjanovića, mora neka sinkronizacija igrača biti.Golmanski stručni štab neka uradi svoj dio posla i analizira Durmu.
Tacno tako sto si opisao durmo ove 3 tekme zadnje mnogo izlazi sa gola i kod precke markovica je bio previse izaaao mislim nebi nista ni mogao ali opet je bio previse van gola.
Gkedao sam go bar 10 puta i durmo nije ni znao gdje je i vracao se u nazad i zato nije imao ni odraz i fakticki mu je lopta iznad glave prosla al et jbg greske se desavaju ali treba otklanjat.
Od kako je otisao Nurkovic Durmo stagnira to je i vise nego ocigledno
Evo i Tolja u Celiku opet se gomilavaju igraci a kad pogkedas nemas koga ubacit kad trebaju izmjene nesto da naprave cak i unazade igru .Mozda igra besplatno ali ako nevalja jednom Radniku a zasto bi nama valjao
Ni vama se ne može ugoditi, dok Durmo nije izlazio sa gola govorili ste ne istrčava, nesiguran, ne valja, sad kad se oslobodio ni to ne valja. Tezak smo mi narod, čekamo prvu priliku da negativno prokomentarisemo. Što se ne komentarise koliko lopti je taj isti Durmo odbranio.
To su...ne možemo reći ni kritike, nego dobronamjerni savjeti.Što valja valja, što ne valja, gledat što se može popraviti tačka kraj.Kome šta tu nije jasno?Gurat neke stvari pod tepih nikome ne pomažu, dapače samo odmažu i onda bi prvi vi dolazli "pljuvali" po igračima kada bi par loših rezultata napravili.
Nije bit istrčavanje, niti je Durmo nesiguran.Razvijo je on itekako dozu samopouzdanja, ali osnovne stvari se moraju popraviti.Ide protivnički igrač, kratki pogled nazad prema golu, procjena situacije da li ćeš naprijed ili nazad i to je to.Kažem ti da je pogledao gdje se nalazi i vratio metar nazad skino bi loptu, Gasal nije išao prema golu.
Kriviti Durmu za gol gdje je najmanje kriv je smiješno, ali eto nekad bi nam baš to neko malo iskustvo pomoglo za bod ili pobjedu, kao što vidimo kakva nam je odbrana pa prođe ovaj kroz njih.