Jest, kad je Šaba zabio onaj gol sa 30 metara.sale je napisao/la: ↑02 ruj 2024, 15:52Jel to u ligi kad se islo vozom, pa nam jedva dali voz za povratak?Truhlo je napisao/la: ↑02 ruj 2024, 15:32Daleko dva najbolja navijačka izdanja su Grbavica jednom liga 3 2 kad smo izgubili i finale kupa, oba puta puna zdenka koju niko pored hordi nije napunio.Avenija je napisao/la: ↑02 ruj 2024, 15:01
Evo iako nisam navijač a bio sam nekada a sve detaljno pratim i sada iz hobija ovo je 3 najbolje izdanje grupe od kako ja pratim. Po meni, što je u niželigaškim okolnostima i sve sto su navijači propatili za OGROMAN RESPECT. Vec sam pisao ovo mogu samo tri kluba u drzavi.
Bilo je velikih utakmica i izdanja i punih jugova do kraja ali sto se tiče atmosfere, navijanja, podrske itd.
1 Čelik Sarajevo 2008 3-1 po onoj nevjerovatnoj kisi kada su najjace Horde u historiji u ogromnom broju ugašene navijanjem.
2. Žepče Čelik 0:2 neke godine, Hadžić, Lukačević strijelci.
3. Travnik : Čelik jučer.
Znam bio je Gent bilo je i 20 000 ljudi i jos mnogo jakih utakmica ali govorim sa navijačkog aspekta navijačke grupe. Na tim utakmicama se znalo gledati i sjediti pa i šutiti po 10-15 minuta..
Opustanja nema, Zvijezda se mora dobiti, na stadion se mora doci. Nadam se bilo kojem terminu poslije 17:30. Volim te Čelik.
Mislim ok Travnik, ali nikad se ne može porediti sa gostovanjem u neprijateljskom gradu, čak i ono na otoci nije naboj kao kad gostuješ ljutom rivalu iako je isti grad.
Nekako koševo nikad nismo prekucali, nekad davno početkom 2000tih da je bilo 1000+, kad se kamenjem gađao istok i zapad