NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

sale je napisao/la: 02 ruj 2024, 15:52
Truhlo je napisao/la: 02 ruj 2024, 15:32
Avenija je napisao/la: 02 ruj 2024, 15:01

Evo iako nisam navijač a bio sam nekada a sve detaljno pratim i sada iz hobija ovo je 3 najbolje izdanje grupe od kako ja pratim. Po meni, što je u niželigaškim okolnostima i sve sto su navijači propatili za OGROMAN RESPECT. Vec sam pisao ovo mogu samo tri kluba u drzavi.

Bilo je velikih utakmica i izdanja i punih jugova do kraja ali sto se tiče atmosfere, navijanja, podrske itd.

1 Čelik Sarajevo 2008 3-1 po onoj nevjerovatnoj kisi kada su najjace Horde u historiji u ogromnom broju ugašene navijanjem.

2. Žepče Čelik 0:2 neke godine, Hadžić, Lukačević strijelci.

3. Travnik : Čelik jučer.

Znam bio je Gent bilo je i 20 000 ljudi i jos mnogo jakih utakmica ali govorim sa navijačkog aspekta navijačke grupe. Na tim utakmicama se znalo gledati i sjediti pa i šutiti po 10-15 minuta..

Opustanja nema, Zvijezda se mora dobiti, na stadion se mora doci. Nadam se bilo kojem terminu poslije 17:30. Volim te Čelik.
Daleko dva najbolja navijačka izdanja su Grbavica jednom liga 3 2 kad smo izgubili i finale kupa, oba puta puna zdenka koju niko pored hordi nije napunio.
Jel to u ligi kad se islo vozom, pa nam jedva dali voz za povratak?
Jest, kad je Šaba zabio onaj gol sa 30 metara.

Mislim ok Travnik, ali nikad se ne može porediti sa gostovanjem u neprijateljskom gradu, čak i ono na otoci nije naboj kao kad gostuješ ljutom rivalu iako je isti grad.

Nekako koševo nikad nismo prekucali, nekad davno početkom 2000tih da je bilo 1000+, kad se kamenjem gađao istok i zapad :lol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 02 ruj 2024, 15:32
Avenija je napisao/la: 02 ruj 2024, 15:01
PonosniSmogovci je napisao/la: 02 ruj 2024, 12:37 Nikad bolje izdanje Robije u historiji grupe.
Evo iako nisam navijač a bio sam nekada a sve detaljno pratim i sada iz hobija ovo je 3 najbolje izdanje grupe od kako ja pratim. Po meni, što je u niželigaškim okolnostima i sve sto su navijači propatili za OGROMAN RESPECT. Vec sam pisao ovo mogu samo tri kluba u drzavi.

Bilo je velikih utakmica i izdanja i punih jugova do kraja ali sto se tiče atmosfere, navijanja, podrske itd.

1 Čelik Sarajevo 2008 3-1 po onoj nevjerovatnoj kisi kada su najjace Horde u historiji u ogromnom broju ugašene navijanjem.

2. Žepče Čelik 0:2 neke godine, Hadžić, Lukačević strijelci.

3. Travnik : Čelik jučer.

Znam bio je Gent bilo je i 20 000 ljudi i jos mnogo jakih utakmica ali govorim sa navijačkog aspekta navijačke grupe. Na tim utakmicama se znalo gledati i sjediti pa i šutiti po 10-15 minuta..

Opustanja nema, Zvijezda se mora dobiti, na stadion se mora doci. Nadam se bilo kojem terminu poslije 17:30. Volim te Čelik.
Daleko dva najbolja navijačka izdanja su Grbavica jednom liga 3 2 kad smo izgubili i finale kupa, oba puta puna zdenka koju niko pored hordi nije napunio.
Bio sam na oba strasno je bilo navijanje ali isto bio sam protiv Olimpika kad amo dobili 0-2 i tad nas je bilo bruka i top gostovanje i jos pobjeda
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Moramo nastaviti dalje, jedan poraz ne smije ništa pokvariti, opet protiv Zvijezde hajc, 3000 nek delegat piše je odlično.

Da nas malo rezultat ispoštuje, imamo i finih gostovanja, Hadžići, Rahić ona tribina istočna 400 prima, mogli bi napuniti do kraja kad bi uvezali ove 3 pobjede. Stupčanica, Tuzla, sve dobre prilike za dobra izdanja, ne smijemo se vraćati na nivo iz prošle sezone kući milja u gostima 50 ljudi. Nije isti odnos ljudi u gradu, simpatizera, potencionalnih sponzora kad klipovi podrške i navijanja od preko 1000 ljudi obiđu društvene mreže, isto i protiv Jedinstva kući, lopta se kotrlja, plamen se uhvatio, moramo svi pogurati da se to nastavi dalje.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Ma neće biti gostovanja ispod 200 ljudi. Ako Zvijezdu pobjedimo već u Hadžićima 300+ lagano.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 02 ruj 2024, 16:13 Moramo nastaviti dalje, jedan poraz ne smije ništa pokvariti, opet protiv Zvijezde hajc, 3000 nek delegat piše je odlično.

Da nas malo rezultat ispoštuje, imamo i finih gostovanja, Hadžići, Rahić ona tribina istočna 400 prima, mogli bi napuniti do kraja kad bi uvezali ove 3 pobjede. Stupčanica, Tuzla, sve dobre prilike za dobra izdanja, ne smijemo se vraćati na nivo iz prošle sezone kući milja u gostima 50 ljudi. Nije isti odnos ljudi u gradu, simpatizera, potencionalnih sponzora kad klipovi podrške i navijanja od preko 1000 ljudi obiđu društvene mreže, isto i protiv Jedinstva kući, lopta se kotrlja, plamen se uhvatio, moramo svi pogurati da se to nastavi dalje.
To je to, nema padanja, vec za Zvijezdu treba se dignuti i privuci sto vise ljudi. Poraz je bolan svima ali bilo proslo, sastavni dio igre. Nadam se da ljudi u klubu nisu pali duhom jer sigurno boli sve pa i gol u 88 minuti i sudijsko navlačenje i da će se dignuti sto prije i početi operacija Zvijezda i barem 3000 ljudi. Na Dariju je da igrače oporavi psihički jer su jucer bas bili utučeni. Idemo dalje pobjedom smo opet u dobroj poziciji pred gostovanje. Treba dizati onu bazu publike na stadionu i kada ne ide kako treba..pozivati, animirati, reklamirati.

Što puniji stadion to će se Čelikovi fin.problemi brže rjesiti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bosanjeros

Post Postao/la Bosanjeros »

Ali završio u bolnici, Hamza povrijeđen, Talha i Vardo ranije izašli zbog povreda… Jutros vidim malog Ibrakovića šljiva mu na oku na pola zatvoreno, gdje smo to mi igrali? Pola ekipe nam onesposobili. Zapamtiti i sve vratiti na Bilinom Polju.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Bosanjeros je napisao/la: 02 ruj 2024, 16:46 Ali završio u bolnici, Hamza povrijeđen, Talha i Vardo ranije izašli zbog povreda… Jutros vidim malog Ibrakovića šljiva mu na oku na pola zatvoreno, gdje smo to mi igrali? Pola ekipe nam onesposobili. Zapamtiti i sve vratiti na Bilinom Polju.
To se vraca odmah!!! Nema cekanja Bilinog ako odmah ne vratis! E zato i jesu nasi isprebijani.Da odmah mu vratis drukcije te gleda odmah i on i drukcije razmislja kako drugi put da starta na tebe.Svi pisu sudija ovo ono a niko ne spominje nase neke sanse.Ekipa koja nema 5 - 6 suteva na gol,ako nema 3-4 kornera ili 2-3 sanse na utakmici nema sta trazit na toj utakmici.Ako mi sve to nismo imali a haman da i nismo onda je sve to bilo potanko od nasih igraca! Nisam gledao tekmu pa ne znam al vidim da i raja ne spominje neke nase sanse i prilike.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Zamorano je napisao/la: 02 ruj 2024, 17:01
Bosanjeros je napisao/la: 02 ruj 2024, 16:46 Ali završio u bolnici, Hamza povrijeđen, Talha i Vardo ranije izašli zbog povreda… Jutros vidim malog Ibrakovića šljiva mu na oku na pola zatvoreno, gdje smo to mi igrali? Pola ekipe nam onesposobili. Zapamtiti i sve vratiti na Bilinom Polju.
To se vraca odmah!!! Nema cekanja Bilinog ako odmah ne vratis! E zato i jesu nasi isprebijani.Da odmah mu vratis drukcije te gleda odmah i on i drukcije razmislja kako drugi put da starta na tebe.Svi pisu sudija ovo ono a niko ne spominje nase neke sanse.Ekipa koja nema 5 - 6 suteva na gol,ako nema 3-4 kornera ili 2-3 sanse na utakmici nema sta trazit na toj utakmici.Ako mi sve to nismo imali a haman da i nismo onda je sve to bilo potanko od nasih igraca! Nisam gledao tekmu pa ne znam al vidim da i raja ne spominje neke nase sanse i prilike.
Mozes vracati kad je sudjenje normalno, da je bilo imalo pravde oni su trebali bar 2 crvena dobit. Mi njima da smo pokusali vratit sudija bi jedva docekao pa bi tekmu zavrsili sa osmoricom. Njima i jeste cilj bio da nas isprovociraju.

Nasu slabiju igru treba i tome pripisati jer ne zeli niko da zavrsi tekmu sa slomljenom nogom, a travnicani su i na to spremni bili da im je opasnost od nekog prijetila.
gaaillc06

Post Postao/la gaaillc06 »

kako drug napraviti sansu kada na svaki nas dodir idu tri mesara koja ubise i rukama i nogama. Svaka cast nasim igracima kada su uspjeli psihicki da izdrze utakmicu. Ljudi su nas lomili i prolazili su bez faula. Nas svaki kontakt na njihovim igracima je bio faul
gaaillc06

Post Postao/la gaaillc06 »

sto se navijaca tice, bio sam od rata do 2010 godine aktivan i na jugu i svim mogucim gostovanjima. Ne sjecam se da smo poderali navijanjem kao juce. Bilo je momenata kada sam sebe nisam cuo sta pjevam
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

:srce:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

gaaillc06 je napisao/la: 02 ruj 2024, 17:22
kako drug napraviti sansu kada na svaki nas dodir idu tri mesara koja ubise i rukama i nogama. Svaka cast nasim igracima kada su uspjeli psihicki da izdrze utakmicu. Ljudi su nas lomili i prolazili su bez faula. Nas svaki kontakt na njihovim igracima je bio faul
Kazem nisam gledao tekmu vi bolje znate koji ste bili tu na stadionu.ROBIJAŠI SU PREKUCALI JUČER KOJE DOBRE FOTKE I SNIMCI STRAHOTA.
Evo vidio sam njihov gol ima snimak.Losa reakcija jel Rasevica a i do Durme ima podobro krivice jer primas gol s ugla sesnaesterca u blizi golmanov ugao!!!
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Zamorano je napisao/la: 02 ruj 2024, 17:59
gaaillc06 je napisao/la: 02 ruj 2024, 17:22
Kazem nisam gledao tekmu vi bolje znate koji ste bili tu na stadionu.ROBIJAŠI SU PREKUCALI JUČER KOJE DOBRE FOTKE I SNIMCI STRAHOTA.
Evo vidio sam njihov gol ima snimak.Losa reakcija jel Rasevica a i do Durme ima podobro krivice jer primas gol s ugla sesnaesterca u blizi golmanov ugao!!!
Rasevic krivac za gol pusta covjeka misli da iz one pozicije ne moze zabit
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Kakva ba Durmina greska kod gola, frajer je opuca pod precku ne bi je Courtois izvuko, nece do kraja karijere vise onako zabit. Rasevic je debelo zayebo, nije u onoj situaciji smio dopustit da Gasal dođe do lopte prije njega, i ako je vec dosao trebao ga je rusit, pa halali i crveni karton.

Jos jedna situacija o kojoj se ne prica je ona Dzankoviceva kontra, ondje je jednostavno morao bolje, golman mu je ostavio citav kontraugao a ovaj se zavuce lijevo... Ta sansa je i bila najbolja na utakmici.
Srce, čast i ponos!
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

PatrickBateman je napisao/la: 02 ruj 2024, 18:43 Kakva ba Durmina greska kod gola, frajer je opuca pod precku ne bi je Courtois izvuko, nece do kraja karijere vise onako zabit. Rasevic je debelo zayebo, nije u onoj situaciji smio dopustit da Gasal dođe do lopte prije njega, i ako je vec dosao trebao ga je rusit, pa halali i crveni karton.

Jos jedna situacija o kojoj se ne prica je ona Dzankoviceva kontra, ondje je jednostavno morao bolje, golman mu je ostavio citav kontraugao a ovaj se zavuce lijevo... Ta sansa je i bila najbolja na utakmici.
Vala tesko da se moze zamjeriti ona sanse, momak je istrcano 60-70 metara, i sve od sebe dao. Ona zadnji for je sekundu bio duzi, al to je to.

Nesigurnoat golamana Travnika jucer se morala iskoristiti, on nijednu loptu nije pokupio.
Odgovori