NK Čelik

Avenija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

slika

Od toliko koliko iskusnijih i dobrih i poznatih sudija 1LF u ovoj ligi šalju anonimusa na usijani lokalni Derby pun naboja i sta sve takva utakmica nosi sa sobom..odmah mi je sumnjivo nažalost.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cap13

Post Postao/la Cap13 »

Avenija je napisao/la: 29 kol 2024, 14:44 slika

Od toliko koliko iskusnijih i dobrih i poznatih sudija 1LF u ovoj ligi šalju anonimusa na usijani lokalni Derby pun naboja i sta sve takva utakmica nosi sa sobom..odmah mi je sumnjivo nažalost.
Tesko da je slučajno poslan anonimus...
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

Ludilom predoziran je napisao/la: 29 kol 2024, 09:20Smatram da nije uredu mijenjati ekipu koja niže dobre rezultate i ne bi bilo fer prema Lovri koji ima dvije dobre utakmice bez greške iza sebe da ide bez razloga na klupu. I Dzanković treba zaslužiti mjesto u prvih 11 kao i svi ostali.
Dobar je Lovro bio, generalno gosti nisu nesto puno ucinili prve dvije utakmice. Bilo je skakljivi dodavanja pozadi ali ne mogu se sjetiti tacno ko je bio u svakoj situaciji. Medjutim, sjecam se jedne duboke lopte kod koje je Lovro nespretno reagovao i izbio loptu umjesto naprije izbio prema Durmi koji je morao istracati i nekako se ishrvo sa napadacem Jedinstva i izbio loptu u aut. Ja mislim da je to bilo kod 1-1; 2-1 tako nesto. Nesigurni smo nazad kad zaskripi i to je nesto sto bih trebalo dobro dobro izvjezbati.

Jel iko skonto da je gol za Travnik u Srebreniku dao i ovaj Markovic sto je kod nas bio na pripremama pa onda otisao u Travnik. Bio je neki problem sa agentima htjeli 2 igraca u paketu dovest itd....
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Avenija je napisao/la: 29 kol 2024, 14:44 slika

Pustimo se sudija nego pokazimo im kako se igra fudbal. Od pocetka muski poginit za svaku loptu i rezultat nece izostat. Nasi igraci imat ce celiku podrsku samo da ne izgore
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Sta je ovo sad moramo i engleski ucit yebo te ko ne zna 😁😁a ne palio ja translate e moj Dino i ti posta internacionalni portal 😂😂😂
Cap13

Post Postao/la Cap13 »

Kakvi su ovo botovi
asimdemineri

Re: Put any amount = up to 120% honorarium!

Post Postao/la asimdemineri »

Sta je ovo
Alija Izetbegović Čelik
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Ne ulazite, bot, virus itd..dok @admin ga ne eliminiše.
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

https://www.facebook.com/share/p/RGAoLo ... tid=oFDknk

Koliko sam upratio, malonogometni turnir.

21.09. I ovo da uzmemo aBd
admin
Site Admin

Post Postao/la admin »

Banovan. Kakav pacijent. Uskoro ćemo staviti email potvrdu za nove članove, nismo htjeli komplikacije u početku ali sada ćemo to uvesti.
FireFireFireFly

Post Postao/la FireFireFireFly »

laudrup je napisao/la: 29 kol 2024, 12:34 Bit će jebeno, jedno, ako ne i, od najtežih gostovanja u ligi svima će biti Pirota. Najviše šanse imamo po lijevoj strani gdje im je lijevi bočni jako loš defanzivno.
Ima da ga Hamza pojede :mrgreen:
Cap13

Post Postao/la Cap13 »

admin je napisao/la: 29 kol 2024, 16:12 Banovan. Kakav pacijent. Uskoro ćemo staviti email potvrdu za nove članove, nismo htjeli komplikacije u početku ali sada ćemo to uvesti.
I na podforumu Fudbal ima naotvaranih tema ne znam jel istog ili drugog bota.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

znaci igramo ligu 15, jedan ispao tj izbacen od planirana 4, ostalo jos 3 redovna za ispasti + koliko ispadne iz premijer lige iz fbih.
Celikz

Post Postao/la Celikz »

Vazduh trepti kao da nebo gori..........
Svani Nedeljo...
Zenicki Celik :srce: :srce:
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

KakhaKaladze je napisao/la: 29 kol 2024, 09:02
Larsson je napisao/la: 29 kol 2024, 08:56 Hoce li ograti Ganacho? Svi u Travnik!
Mislim da bi trebao ici sa ekipom, ali ga ja licno ne ocekujem u prvih 11. Mislim da ne bi bilo fer preseliti Smajlovica na klupu nakon onakve prosle utakmice. Mada bih ja bio najsretniji kad bismo izrotirali postavu za po jedno mjesto tako da Musa ide na klupu, Bajram na njegovo mjesto, Smajlovic na beka i Dzankovic na krilo. Mislim da bi takvim potezom bukvalno svi bili zadovoljni osim Lovre logicno. Bajram igra na njemu prirodnijoj poziciji gdje se ne ocekuje ucinak prema naprijed, Smajlovićev doprinos u napadu moze doci jos vise do izrazaja ako ima krilo ispred sebe a ne Bajrama, a Dzankovic ima priliku da se pokaze. I onda mislim da bismo prema naprijed bili bas ubitacni pogotovo u kontrama.
Ja mislim da treba ostat kako i jest,samo Dzankovica umjesto Smajlovica u 65 minuti,i bilo bi dobro kad bi Dzankovic i Martinović stalno mjenjali poziciju,a sto se tice sredine i iznošenja lopte trebaju se sve trojica uključit.Protiv Jedinstva u 90 posto slučajeva to radi Vardo i radi to po meni ekstra nemam zamjerku.Vidjeli smo protiv Jedinstva oni rade presing Vardo Rasevic Jusić formiraju trokut,a u sredini Medjuseljac sam na sred terena i imao je prostora autoput.Ova ekipa ima potencijala, po meni nam treba zamjena za Martinovića više nego ta famozna "šestica" sto se stalno spominje.

SVANI NEDJELJO.
Odgovori