NK Čelik

Avenija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

Ma realno stadion im je krs ali sto se tiče travnjaka nista bolji nije ovaj sada na Bilinom Polju. Oni imaju pomocni teren i rijetko treniraju na Piroti tako da travnjak pruza dobre uslove za igru.
Ako nista medju najboljim u 1LF.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

fujko obeco milion,obecaj i 13 miliona mozes svakako zna i konj da neces dat pare zahode! Iscupat sad u septembru makar 200 milja na rebalansu budzeta a sve ostalo nije da nisu patke vec guske! Ebo te fujko i njegove lazi vise! Rekonstrukcija stadiona je u septembru da vise zapamtite,tako je reko fujko :D Igrat svoju igru i ici hrabro na tri boda a ni Travniku nije svejedno jer znaju ko dolazi i na terenu a pogotovo na tribinama ;)
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Fudo tema obeco milion i ja to vala sve drzim pod rezervom ako dodje dobro i jest ako ne dodje nista novo navikli smo..Mene samo zanima sta je to njemu ako budemo u borbi za prvo mjesto koji trebamo bit na tabeli ili eventualni zaostatak i koliko bodova.
Slazem se sa upravom da je se on promijenio i nema vise bar onih prica glupih stecaja,gasenja,novih klubova itd i uveliko fali i on upravu u koju nije vjerovo ,nadat se da ce to sve bit bolji odnos i veca pomoc od grada a uprava sve pametno radi i sa tim sastancima.
Realno on izbore dobija dao ili nedao Čeliku to svima mora bit jasno i naravno da bi dobro dosla ta pomoc.
U Travnik srce na teren i borba i mora rezultat doci uz veliku podrsku navijaca koja se ocekuje mada se i meni brojke cetverocifrene vise zelja nego realnost ali ispod 500 nece bit.Od Travnika ocekujem neki ciganluk kao uvijek izbij nabij na horuk i da li ce dati prenos radit ali koliko god nama nece bit lahko nece ni njima bit lahko jer ce na tribinama bit gosti
ETS2

Post Postao/la ETS2 »

Zna li se kad bi mogao eventualno doci zadnji vezni?
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

ETS2 je napisao/la: 28 kol 2024, 21:51 Zna li se kad bi mogao eventualno doci zadnji vezni?
Ma izgkeda tek kad zavrsi prelazni rok u PL koji traje do 06.09 a nas traje do 20.09 pa vherovatno ce tada bit neki igraca a mozda se ceka kesa od Grada.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Igrači moraju da poginu za onaj čelikov grb i one navijače koji će biti na Piroti ! Ništa drugo ne priznajem. Ne smiju izdati !
Celikz

Post Postao/la Celikz »

Mirise sve na 3 boda nesto sam siguran....Kontre ce biti ubitacne....
Zenicki Celik :srce: :srce:
Larsson

Post Postao/la Larsson »

Hoce li ograti Ganacho? Svi u Travnik!
Samo Čelik!
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Larsson je napisao/la: 29 kol 2024, 08:56 Hoce li ograti Ganacho? Svi u Travnik!
Mislim da bi trebao ici sa ekipom, ali ga ja licno ne ocekujem u prvih 11. Mislim da ne bi bilo fer preseliti Smajlovica na klupu nakon onakve prosle utakmice. Mada bih ja bio najsretniji kad bismo izrotirali postavu za po jedno mjesto tako da Musa ide na klupu, Bajram na njegovo mjesto, Smajlovic na beka i Dzankovic na krilo. Mislim da bi takvim potezom bukvalno svi bili zadovoljni osim Lovre logicno. Bajram igra na njemu prirodnijoj poziciji gdje se ne ocekuje ucinak prema naprijed, Smajlovićev doprinos u napadu moze doci jos vise do izrazaja ako ima krilo ispred sebe a ne Bajrama, a Dzankovic ima priliku da se pokaze. I onda mislim da bismo prema naprijed bili bas ubitacni pogotovo u kontrama.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Tako možda kući, u gostima Bajramović na beku zbog čvrstine i sigurnosti nazad.

Ja bih gurao isti sastav, sve dok se uzimaju bodovi ne mijenjati ništa. Džanković i ostali neka se bore za minutažu sa klupe.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ludilom predoziran

Post Postao/la Ludilom predoziran »

KakhaKaladze je napisao/la: 29 kol 2024, 09:02
Larsson je napisao/la: 29 kol 2024, 08:56 Hoce li ograti Ganacho? Svi u Travnik!
Mislim da bi trebao ici sa ekipom, ali ga ja licno ne ocekujem u prvih 11. Mislim da ne bi bilo fer preseliti Smajlovica na klupu nakon onakve prosle utakmice. Mada bih ja bio najsretniji kad bismo izrotirali postavu za po jedno mjesto tako da Musa ide na klupu, Bajram na njegovo mjesto, Smajlovic na beka i Dzankovic na krilo. Mislim da bi takvim potezom bukvalno svi bili zadovoljni osim Lovre logicno. Bajram igra na njemu prirodnijoj poziciji gdje se ne ocekuje ucinak prema naprijed, Smajlovićev doprinos u napadu moze doci jos vise do izrazaja ako ima krilo ispred sebe a ne Bajrama, a Dzankovic ima priliku da se pokaze. I onda mislim da bismo prema naprijed bili bas ubitacni pogotovo u kontrama.
Smatram da nije uredu mijenjati ekipu koja niže dobre rezultate i ne bi bilo fer prema Lovri koji ima dvije dobre utakmice bez greške iza sebe da ide bez razloga na klupu. I Dzanković treba zaslužiti mjesto u prvih 11 kao i svi ostali.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Ludilom predoziran je napisao/la: 29 kol 2024, 09:20
KakhaKaladze je napisao/la: 29 kol 2024, 09:02
Smatram da nije uredu mijenjati ekipu koja niže dobre rezultate i ne bi bilo fer prema Lovri koji ima dvije dobre utakmice bez greške iza sebe da ide bez razloga na klupu. I Dzanković treba zaslužiti mjesto u prvih 11 kao i svi ostali.
Slazem se apsolutno, ja ovo vise govorim u nekoj kombinaciji da Dzankovic igra, ne nuzno za ovo kolo. Ne bih ni ja nista mijenjao jer tim koji pobjedjuje se ne mijenja.
zjenica

Post Postao/la zjenica »

Isti sastav, sve isto. U ovoj tekmi nam je baš potreban Bajram na beku, mnogo je čvršći nego Smajlović koji je odličan izbor na krilu.
Džanković od 70-e minute i gol daje iz kontre u 88. minuti za ovjerenje pobjede od 0-2. :rock:
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Bit će jebeno, jedno, ako ne i, od najtežih gostovanja u ligi svima će biti Pirota. Najviše šanse imamo po lijevoj strani gdje im je lijevi bočni jako loš defanzivno.
schalke 04

Post Postao/la schalke 04 »

To bi značilo, po našoj desnoj strani, gdje igraju Martinović i Jusić...
Odgovori