NK Čelik
- Allgunsblazing
Re: NK Čelik
Opet se hajpate pa cete se razocarati. Ne znam da smo i jednom ispunili ocekivanja ovako kad je bilo "bice nas xy".
Kakav hajp, 1000 + sociosa stiže, gostovanje manijaka u Tuzli će biti smiješno nakon invazije u Travnik
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ma kad bi se ponovio Doboj kod Kaknja od prosle godine, mjera. Al imamo potencijala i za vise.
Naprijed ČE!!!
Naprijed ČE!!!
Samo Čelik zenički !!!
Ne znam da li bi nam tri boda više donijela u rezultatskom smislu ili finansijskom ili sveopstoj sreći i glavnoj temi u gradu nakon dugo godina. Daj bože malo sreće, da igrači poginu, pamet u glavu i tricu za 9 bodova na tabeli. Ako je iko zasluzio redovanja i sreće nakon toliko "svega" lošeg onda smo to mi.
Valjda nas ne usere jednom napokon i nastavi se "bajka". Volim te Čelik.
Valjda nas ne usere jednom napokon i nastavi se "bajka". Volim te Čelik.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Ma mjera bi bila i remi, 7 bodova u prva 3 kola to je odlicno, moramo bit svjesni da nismo Leverkusen i da ce bit i poraza kad tad.. previse smo digli euforiju, strah me da kojim slucajem ako izgubimo od Travnika da sve potone i onda haj sve ispocetka.. a desavalo nam se to ranije mnogo puta..
Ludilooooo je zarobiloooo
Ma onako realno je da smo igracki jaci od Travnika vjerovatno i fizicki za nijansu imamo mnogo i jaci strucni stab i imamo opravdan razlog da se nadamo.carsija072 je napisao/la: ↑28 kol 2024, 10:12 Ma mjera bi bila i remi, 7 bodova u prva 3 kola to je odlicno, moramo bit svjesni da nismo Leverkusen i da ce bit i poraza kad tad.. previse smo digli euforiju, strah me da kojim slucajem ako izgubimo od Travnika da sve potone i onda haj sve ispocetka.. a desavalo nam se to ranije mnogo puta..
A o robiji i podrski nema se sta pisat jedino je na njihovoj strani furka domaceg terena i eventualno sudije ako nasi skinu kompleks gostovabja ne sumnjam u 3 boda
Upravu si jer mi i jesmo derbi i nafur navijaci izuzev onih 500 od kantona do sad. Zenica je takav grad uvijek bio i ostat ce nek izgubimo protiv zvijezde nece 1000 biti mentalitet navijacki nulacarsija072 je napisao/la: ↑28 kol 2024, 10:12 Ma mjera bi bila i remi, 7 bodova u prva 3 kola to je odlicno, moramo bit svjesni da nismo Leverkusen i da ce bit i poraza kad tad.. previse smo digli euforiju, strah me da kojim slucajem ako izgubimo od Travnika da sve potone i onda haj sve ispocetka.. a desavalo nam se to ranije mnogo puta..
Po cemu imas jaci strucni stab de mi to objasni, njihov trener ima Profi licencu nas ima A licencu, njihov trener ima vise iskustva u ovoj ligi od naseg. Nista to naravno ne treba znaciti, ali podjcjenjivanje svakoga mi ide na zivceCinvict35 je napisao/la: ↑28 kol 2024, 10:28Ma onako realno je da smo igracki jaci od Travnika vjerovatno i fizicki za nijansu imamo mnogo i jaci strucni stab i imamo opravdan razlog da se nadamo.carsija072 je napisao/la: ↑28 kol 2024, 10:12 Ma mjera bi bila i remi, 7 bodova u prva 3 kola to je odlicno, moramo bit svjesni da nismo Leverkusen i da ce bit i poraza kad tad.. previse smo digli euforiju, strah me da kojim slucajem ako izgubimo od Travnika da sve potone i onda haj sve ispocetka.. a desavalo nam se to ranije mnogo puta..
A o robiji i podrski nema se sta pisat jedino je na njihovoj strani furka domaceg terena i eventualno sudije ako nasi skinu kompleks gostovabja ne sumnjam u 3 boda
Imas ljude koji su igrali trenirali i ucili od svjetski trenera i imas u travniku trenera koji je bio osrednji igrac premijer lige i koji nije mislim nikad odigrao evropske utakmice.Eugen je napisao/la: ↑28 kol 2024, 10:58Po cemu imas jaci strucni stab de mi to objasni, njihov trener ima Profi licencu nas ima A licencu, njihov trener ima vise iskustva u ovoj ligi od naseg. Nista to naravno ne treba znaciti, ali podjcjenjivanje svakoga mi ide na zivceCinvict35 je napisao/la: ↑28 kol 2024, 10:28Ma onako realno je da smo igracki jaci od Travnika vjerovatno i fizicki za nijansu imamo mnogo i jaci strucni stab i imamo opravdan razlog da se nadamo.carsija072 je napisao/la: ↑28 kol 2024, 10:12 Ma mjera bi bila i remi, 7 bodova u prva 3 kola to je odlicno, moramo bit svjesni da nismo Leverkusen i da ce bit i poraza kad tad.. previse smo digli euforiju, strah me da kojim slucajem ako izgubimo od Travnika da sve potone i onda haj sve ispocetka.. a desavalo nam se to ranije mnogo puta..
Ima i Duvnjak b licencu ubrzo i A i jos mnogo llevatski trenera po prvoj i premijer ligi.
Nek Damjanovic i Zukanovic uspiju 20% svog iskustva prenijet iz evropsku klubova na nase igrace bicemo svaku tekmu bolji i bolji uostalom to se i vidjelo od Gorazda pa do Jedinstva.
Al bitno je kontrirat jel tako
Licenca se polozi lako moze i ko nije sutnuo loptu u zivotu al iskustvo evropskog nivoa je neprocjenjivo i malo ko moze da iskusi i dozivi
-
I Travnik nije nimalo naivna ekipa pogotovo kuci. Takodjer, posto smo pravi miljenici sudijske organizacije ocekujem lagano 70%-30% sudjenje u korist domacina.
Ovo ce biti prvi ispit zrelosti ove ekipe. Ako izdrzimo pocetnu navalu i prvih 20-30 min ne primimo gol mozemo se nadat necemu.
SVANI VIKENDU
Ovo ce biti prvi ispit zrelosti ove ekipe. Ako izdrzimo pocetnu navalu i prvih 20-30 min ne primimo gol mozemo se nadat necemu.
SVANI VIKENDU
-
-
Ne trci pred rudu. Patka u najavi i to slucajno pred izbore.Grad Zenica planira u narednom Budžetu rezervisati jedan milion konvertibilnih maraka, pored svih dosadašnjih davanja, ako Čelik bude u prilici da se bori za Premijer ligu.