NK Čelik

Allgunsblazing

Re: NK Čelik

Post Postao/la Allgunsblazing »

Opet se hajpate pa cete se razocarati. Ne znam da smo i jednom ispunili ocekivanja ovako kad je bilo "bice nas xy".
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Kakav hajp, 1000 + sociosa stiže, gostovanje manijaka u Tuzli će biti smiješno nakon invazije u Travnik :alkohol:
phillies

Post Postao/la phillies »

Ma kad bi se ponovio Doboj kod Kaknja od prosle godine, mjera. Al imamo potencijala i za vise.

Naprijed ČE!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Ne znam da li bi nam tri boda više donijela u rezultatskom smislu ili finansijskom ili sveopstoj sreći i glavnoj temi u gradu nakon dugo godina. Daj bože malo sreće, da igrači poginu, pamet u glavu i tricu za 9 bodova na tabeli. Ako je iko zasluzio redovanja i sreće nakon toliko "svega" lošeg onda smo to mi.

Valjda nas ne usere jednom napokon i nastavi se "bajka". Volim te Čelik.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Ma mjera bi bila i remi, 7 bodova u prva 3 kola to je odlicno, moramo bit svjesni da nismo Leverkusen i da ce bit i poraza kad tad.. previse smo digli euforiju, strah me da kojim slucajem ako izgubimo od Travnika da sve potone i onda haj sve ispocetka.. a desavalo nam se to ranije mnogo puta..
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

carsija072 je napisao/la: 28 kol 2024, 10:12 Ma mjera bi bila i remi, 7 bodova u prva 3 kola to je odlicno, moramo bit svjesni da nismo Leverkusen i da ce bit i poraza kad tad.. previse smo digli euforiju, strah me da kojim slucajem ako izgubimo od Travnika da sve potone i onda haj sve ispocetka.. a desavalo nam se to ranije mnogo puta..
Ma onako realno je da smo igracki jaci od Travnika vjerovatno i fizicki za nijansu imamo mnogo i jaci strucni stab i imamo opravdan razlog da se nadamo.
A o robiji i podrski nema se sta pisat jedino je na njihovoj strani furka domaceg terena i eventualno sudije ako nasi skinu kompleks gostovabja ne sumnjam u 3 boda
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

carsija072 je napisao/la: 28 kol 2024, 10:12 Ma mjera bi bila i remi, 7 bodova u prva 3 kola to je odlicno, moramo bit svjesni da nismo Leverkusen i da ce bit i poraza kad tad.. previse smo digli euforiju, strah me da kojim slucajem ako izgubimo od Travnika da sve potone i onda haj sve ispocetka.. a desavalo nam se to ranije mnogo puta..
Upravu si jer mi i jesmo derbi i nafur navijaci izuzev onih 500 od kantona do sad. Zenica je takav grad uvijek bio i ostat ce nek izgubimo protiv zvijezde nece 1000 biti mentalitet navijacki nula
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Cinvict35 je napisao/la: 28 kol 2024, 10:28
Ma onako realno je da smo igracki jaci od Travnika vjerovatno i fizicki za nijansu imamo mnogo i jaci strucni stab i imamo opravdan razlog da se nadamo.
A o robiji i podrski nema se sta pisat jedino je na njihovoj strani furka domaceg terena i eventualno sudije ako nasi skinu kompleks gostovabja ne sumnjam u 3 boda
Po cemu imas jaci strucni stab de mi to objasni, njihov trener ima Profi licencu nas ima A licencu, njihov trener ima vise iskustva u ovoj ligi od naseg. Nista to naravno ne treba znaciti, ali podjcjenjivanje svakoga mi ide na zivce
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Eugen je napisao/la: 28 kol 2024, 10:58
Cinvict35 je napisao/la: 28 kol 2024, 10:28
Po cemu imas jaci strucni stab de mi to objasni, njihov trener ima Profi licencu nas ima A licencu, njihov trener ima vise iskustva u ovoj ligi od naseg. Nista to naravno ne treba znaciti, ali podjcjenjivanje svakoga mi ide na zivce
Imas ljude koji su igrali trenirali i ucili od svjetski trenera i imas u travniku trenera koji je bio osrednji igrac premijer lige i koji nije mislim nikad odigrao evropske utakmice.
Ima i Duvnjak b licencu ubrzo i A i jos mnogo llevatski trenera po prvoj i premijer ligi.
Nek Damjanovic i Zukanovic uspiju 20% svog iskustva prenijet iz evropsku klubova na nase igrace bicemo svaku tekmu bolji i bolji uostalom to se i vidjelo od Gorazda pa do Jedinstva.
Al bitno je kontrirat jel tako
Licenca se polozi lako moze i ko nije sutnuo loptu u zivotu al iskustvo evropskog nivoa je neprocjenjivo i malo ko moze da iskusi i dozivi
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

I Travnik nije nimalo naivna ekipa pogotovo kuci. Takodjer, posto smo pravi miljenici sudijske organizacije ocekujem lagano 70%-30% sudjenje u korist domacina.

Ovo ce biti prvi ispit zrelosti ove ekipe. Ako izdrzimo pocetnu navalu i prvih 20-30 min ne primimo gol mozemo se nadat necemu.

SVANI VIKENDU :D
phillies

Post Postao/la phillies »

Bice milion, Fudo rek'o. :alkohol:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
zjenica

Post Postao/la zjenica »

phillies je napisao/la: 28 kol 2024, 11:47 Bice milion, Fudo rek'o. :alkohol:
Je li to nešto na novo ili? Znam da je i ranije govorio
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Nulatridva

Post Postao/la Nulatridva »

zjenica je napisao/la: 28 kol 2024, 11:52
Ma ja njemu ništa ne vjerujem, da on kaže u Ned da igramo protiv Travnika zapitao bih se...
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

zjenica je napisao/la: 28 kol 2024, 11:52
Bio sastanak danas.
Ja sam siguran da će dati lovu i izvaliti cifru al samo zbog jednog razloga. Izbori.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Grad Zenica planira u narednom Budžetu rezervisati jedan milion konvertibilnih maraka, pored svih dosadašnjih davanja, ako Čelik bude u prilici da se bori za Premijer ligu.
Ne trci pred rudu. Patka u najavi i to slucajno pred izbore.
Odgovori