Ovo je veoma dobra ideja. ZEPS bi mogao biti sponzor Čelika i tako imati solidnu platformu za promociju sajma a i Čelik bi možda imao koristi od promocije na štandu tokom sajma i mogučnosti direktnog pristupa potencijalnim sponzorima.CelZen je napisao/la: ↑22 kol 2024, 20:44 Čestitke generalnom direktoru i generalnom sekretaru na reizboru, odnosno UO na ovakvim odlukama.
Lijepe vijesti iz kluba svaki dan.
Čestitke i na prikupljanju i obnovi sponzorstava. Možda bi bilo dobro, ako se klub može izorganizovati, i ako se uklapa u koncept sajma da klub ima svoj štand na ZEPSu 2024 gdje bi klub predstavio svoju marketing ponudu, eventualno idejni projekat Plandila, pa možda razmisliti i o prezentovanju (stare) priče oko komercijalizacije naziva stadiona.
Ako ne ove godine, onda možda razmisliti za ubuduće, lijepo osmisliti koncept štanda sa klupskim motivima, peharima, opremom, sigurno kao takav da bi privukao pažnju posjetilaca i privrednika naravno.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Samo nas utakmica Sloboda Zeljo moze ugroziti od naslova, drugoligaša gledalo najvise gledalaca u drzavi, Bilino Polje najposjeceniji stadion u drzavi itd Čelik najgledaniji u drzavi
Kod njih ce isto biti slicna brojka pogotovo jer ovih ide 1000 na gostovanje..+ masa simpatizera sa TK medju obicnom rajom..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
+1 Definitivno.CelZen je napisao/la: ↑22 kol 2024, 20:44 Čestitke generalnom direktoru i generalnom sekretaru na reizboru, odnosno UO na ovakvim odlukama.
Lijepe vijesti iz kluba svaki dan.
Čestitke i na prikupljanju i obnovi sponzorstava. Možda bi bilo dobro, ako se klub može izorganizovati, i ako se uklapa u koncept sajma da klub ima svoj štand na ZEPSu 2024 gdje bi klub predstavio svoju marketing ponudu, eventualno idejni projekat Plandila, pa možda razmisliti i o prezentovanju (stare) priče oko komercijalizacije naziva stadiona.
Ako ne ove godine, onda možda razmisliti za ubuduće, lijepo osmisliti koncept štanda sa klupskim motivima, peharima, opremom, sigurno kao takav da bi privukao pažnju posjetilaca i privrednika naravno.
Pa i fanshop da predstavi svoj asortiman.
Da se malo jos osvrnem na ovo oko davanja para Zenici na ime Bilinog Polja.
Koliko me sjecanje sluzi. prvo vece renoviranje pokrenula je opstina, odnosno tadasnji nacelnik Smajlovic, potpunom rekonstrukcijom travnjaka, postavljanja grijaca...sad, moguce je da su stolice postavljene ranije ili cak u tom periodu. To se radilo jer je bila "opasnost" da reprezentacija BiH napusti Zenicu, jer je teren bio stvarno los.
Trening Centar je zavrsio u Zenici, kao sto kolega vec rece, sto su sarajevske opstine prodavale zemljiste Savezu, a Smajlovic je zemljiste za potrebe Centra poklonio i dao na koristenje dal 50 dal vise godina. Opet zbog iste "opasnosti". Povrh svega, sredstva za izgradnju Centra dijelila je UEFA, i vjerovatno je bio vremenski rok za pocetak i zavrsetak radova, pa se zato i prihvatila ponuda naseg grada. Sami smo svjedoci u kojem je procentu iskoristen Centar. Bar sto se tice A reprezentacije, vise su kod porodice bili (kad dodju na pripreme), nego u Centru. Za mladje kategorije, te zensku selekciju ne kazem.
Dalje, mozda se varam ali do sad jedino ulaganje Saveza u Bilino Polje je bio ovaj semafor, koji se pokazao kao jako lose kvalitete, totalno neprilagodjen uslovima, pa su morali "izmisljati" i praviti otvore na limenom oklopu, da ne bi se pregrijavao...pa i sad mnogo vise nije radio kako treba nego sto je radio...cini mi se da se pricalo da ni servis nije moguce uraditi na njemu. Za ovo "ulaganje" Savez je dobio 10-godisnje igranje utakmica na Bilinom Polju potpuno besplatno (5 utakmica godisnje), koje je odobrio gradonacelnik Kasumovic, vodjen istom "opasnoscu" kao i njegov prethodnik.
Drugo mjenjanje trave, opet je islo sredstvima Grada, pa ni tu nisu ucestvovale vise instance.
I na kraju dolazimo do rekonstrukcije od milion maraka, pola Grad pola Savez - na sta? Farbanje reflektora, skidanje mreze na ogradama, rekonstrukcija krova na Istoku i semafor ? i to vrijedi milion maraka? Pretpostavljam da ce Savez za ovo ulaganje ponovo dobiti koristenje stadion besplatno, mozda ovaj put i malo duzi period.
Jer jbg, postoji "opasnost" da Zmajevi ne igraju u Zenici! Ma hajte, molim Vas.
Za to vrijeme, Savez (moguce ne svojim parama) obnavlja travnjake sirom BiH (i treba), svi premijerligasi igraju na odlicnim terenima (i treba). Zeljo zavrsava istocnu tribinu, a pocece i rekonstrukcija juzne (parama od kantona, federacije...). Sarajevu odobrena rekonstrucija od strane KS, Grada i opstine...
Al Zenici ne treba, ona ima stadion...
Al, nebitno je to...repka nek igra gdje hoce (cak mi i nije nesto drago sto stalno igraju ovdje). Bitan je Celik i njegova borba za sve sto je njegovo. Nadam se da ce se u skorijoj buducnosti i Stadion vratiti tamo gdje pripada.
SVANI SUBOTO!!!
Koliko me sjecanje sluzi. prvo vece renoviranje pokrenula je opstina, odnosno tadasnji nacelnik Smajlovic, potpunom rekonstrukcijom travnjaka, postavljanja grijaca...sad, moguce je da su stolice postavljene ranije ili cak u tom periodu. To se radilo jer je bila "opasnost" da reprezentacija BiH napusti Zenicu, jer je teren bio stvarno los.
Trening Centar je zavrsio u Zenici, kao sto kolega vec rece, sto su sarajevske opstine prodavale zemljiste Savezu, a Smajlovic je zemljiste za potrebe Centra poklonio i dao na koristenje dal 50 dal vise godina. Opet zbog iste "opasnosti". Povrh svega, sredstva za izgradnju Centra dijelila je UEFA, i vjerovatno je bio vremenski rok za pocetak i zavrsetak radova, pa se zato i prihvatila ponuda naseg grada. Sami smo svjedoci u kojem je procentu iskoristen Centar. Bar sto se tice A reprezentacije, vise su kod porodice bili (kad dodju na pripreme), nego u Centru. Za mladje kategorije, te zensku selekciju ne kazem.
Dalje, mozda se varam ali do sad jedino ulaganje Saveza u Bilino Polje je bio ovaj semafor, koji se pokazao kao jako lose kvalitete, totalno neprilagodjen uslovima, pa su morali "izmisljati" i praviti otvore na limenom oklopu, da ne bi se pregrijavao...pa i sad mnogo vise nije radio kako treba nego sto je radio...cini mi se da se pricalo da ni servis nije moguce uraditi na njemu. Za ovo "ulaganje" Savez je dobio 10-godisnje igranje utakmica na Bilinom Polju potpuno besplatno (5 utakmica godisnje), koje je odobrio gradonacelnik Kasumovic, vodjen istom "opasnoscu" kao i njegov prethodnik.
Drugo mjenjanje trave, opet je islo sredstvima Grada, pa ni tu nisu ucestvovale vise instance.
I na kraju dolazimo do rekonstrukcije od milion maraka, pola Grad pola Savez - na sta? Farbanje reflektora, skidanje mreze na ogradama, rekonstrukcija krova na Istoku i semafor ? i to vrijedi milion maraka? Pretpostavljam da ce Savez za ovo ulaganje ponovo dobiti koristenje stadion besplatno, mozda ovaj put i malo duzi period.
Jer jbg, postoji "opasnost" da Zmajevi ne igraju u Zenici! Ma hajte, molim Vas.
Za to vrijeme, Savez (moguce ne svojim parama) obnavlja travnjake sirom BiH (i treba), svi premijerligasi igraju na odlicnim terenima (i treba). Zeljo zavrsava istocnu tribinu, a pocece i rekonstrukcija juzne (parama od kantona, federacije...). Sarajevu odobrena rekonstrucija od strane KS, Grada i opstine...
Al Zenici ne treba, ona ima stadion...
Al, nebitno je to...repka nek igra gdje hoce (cak mi i nije nesto drago sto stalno igraju ovdje). Bitan je Celik i njegova borba za sve sto je njegovo. Nadam se da ce se u skorijoj buducnosti i Stadion vratiti tamo gdje pripada.
SVANI SUBOTO!!!
Samo Čelik zenički !!!
Jos 1 dan do ludila ocekujem 5.000
Ako ste kupili sezonsku, možete opet kupiti redovno kartu za utakmicu. Manja gužva na tom ulazu
Da Bog da nam guzve na ulazima bile uvijek problem
Hajmo pojačati danas jos i sutra i da grmi Bilino.
Hajmo pojačati danas jos i sutra i da grmi Bilino.
-
Nego kakva su vasa ocekivanja sto se tice postave za sutra? Ja ocekujem istih prvih 11, pod pretpostavkom da se Martinovic oporavio. U idealnom scenariju da zatvorimo utakmicu do 60 70 min pa da malo vidimo i Palackica i Ahmetspahica sta mogu. Mislim da Dzankovica necemo gledati previse sutra jer se tek prikljucio ekipi.
Slazem se... Dzankovica ocekujem u Travniku u paru sa Smajlovicem na lijevoj strani.KakhaKaladze je napisao/la: ↑23 kol 2024, 11:47 Nego kakva su vasa ocekivanja sto se tice postave za sutra? Ja ocekujem istih prvih 11, pod pretpostavkom da se Martinovic oporavio. U idealnom scenariju da zatvorimo utakmicu do 60 70 min pa da malo vidimo i Palackica i Ahmetspahica sta mogu. Mislim da Dzankovica necemo gledati previse sutra jer se tek prikljucio ekipi.
Za sutra, ne bih izmisljao toplu vodu, vec opleti istih 11 (ako su svi zdravi)
Samo Čelik zenički !!!
Prije ce sansu dobiti Babic nego Palackic i AhmetspahicKakhaKaladze je napisao/la: ↑23 kol 2024, 11:47 Nego kakva su vasa ocekivanja sto se tice postave za sutra? Ja ocekujem istih prvih 11, pod pretpostavkom da se Martinovic oporavio. U idealnom scenariju da zatvorimo utakmicu do 60 70 min pa da malo vidimo i Palackica i Ahmetspahica sta mogu. Mislim da Dzankovica necemo gledati previse sutra jer se tek prikljucio ekipi.
https://www.facebook.com/share/p/HJBuMq ... tid=qi2Omg
Ovdje u komentarima ima par pitanja i mislim da se treba i odgovoriti tim ljudima u komentarima zvanično kada su ovako normalna pitanja što vjerujem zanima još mnoge navijače koji imaju slične probleme.
Ovdje u komentarima ima par pitanja i mislim da se treba i odgovoriti tim ljudima u komentarima zvanično kada su ovako normalna pitanja što vjerujem zanima još mnoge navijače koji imaju slične probleme.
Emir Karalic oficijelno potpisao za Zrinjski Osiječko. Ne znam da li je pro ugovor. Trenutna vrijednost mu je 105k eura.
Kakve su šanse da Čelik naplati neke pare za treniranje?
Kakve su šanse da Čelik naplati neke pare za treniranje?
Ima normalnih pitanja, ali ima i pitanja zasto trebaju da plaćaju ulaz djeca, kao da se radi o nekim ciframa a ne 1KM.....Avenija je napisao/la: ↑23 kol 2024, 13:08 https://www.facebook.com/share/p/HJBuMq ... tid=qi2Omg