Malo se pretjeruje s ovakvim komentarima. Ispada sad posto repka igra na Bilinom svaki dinar treba da se ulozi u Bilino. Hajd da budemo malo posteni jer nam je ta ista politika sa svih nivoa od opcinskog do drzavnog nivoa, nagurala stadion na kategoriju kojoj pripada. Ne treba da se vodimo principu sto si njemu dao a ne meni nego da podrzimo svako ulaganje i da lobiramo da i mi dobijemo sredstva.
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Druze drzavni I kantonalni nivo nam samo mrvice dali...KakhaKaladze je napisao/la: ↑22 kol 2024, 19:13Malo se pretjeruje s ovakvim komentarima. Ispada sad posto repka igra na Bilinom svaki dinar treba da se ulozi u Bilino. Hajd da budemo malo posteni jer nam je ta ista politika sa svih nivoa od opcinskog do drzavnog nivoa, nagurala stadion na kategoriju kojoj pripada. Ne treba da se vodimo principu sto si njemu dao a ne meni nego da podrzimo svako ulaganje i da lobiramo da i mi dobijemo sredstva.
Opstina Zenica ulozila 1.000.000 km za teren Bilinog ,dok su taj teren drugi besplatno dobili! I sad ulazu dodatni u druge stadione,a nama farbanje ograda,reflektora da nam oci zamazu.Fuj!Ne treba im dozvoliti nikako igranje na BP,iNek idu svi u PM!Da se razumijemo volim ovu zemlju,sa 18 sam to pokazao dobrovoljno,ali necemo milostinju njihovu.
-
A u kojem gradu je napravljen trening centar koji je infrastrukturno najmoderniji fudbalski kompleks u drzavi? Ili ako nije Celikovo ko to je*e.FRLegioen je napisao/la: ↑22 kol 2024, 19:41Druze drzavni I kantonalni nivo nam samo mrvice dali...KakhaKaladze je napisao/la: ↑22 kol 2024, 19:13Malo se pretjeruje s ovakvim komentarima. Ispada sad posto repka igra na Bilinom svaki dinar treba da se ulozi u Bilino. Hajd da budemo malo posteni jer nam je ta ista politika sa svih nivoa od opcinskog do drzavnog nivoa, nagurala stadion na kategoriju kojoj pripada. Ne treba da se vodimo principu sto si njemu dao a ne meni nego da podrzimo svako ulaganje i da lobiramo da i mi dobijemo sredstva.
Opstina Zenica ulozila 1.000.000 km za teren Bilinog ,dok su taj teren drugi besplatno dobili! I sad ulazu dodatni u druge stadione,a nama farbanje ograda,reflektora da nam oci zamazu.Fuj!Ne treba im dozvoliti nikako igranje na BP,iNek idu svi u PM!Da se razumijemo volim ovu zemlju,sa 18 sam to pokazao dobrovoljno,ali necemo milostinju njihovu.
Sve ispod 5000 razočaranje. Hajde Zenico.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Čestitke generalnom direktoru i generalnom sekretaru na reizboru, odnosno UO na ovakvim odlukama.
Lijepe vijesti iz kluba svaki dan.
Čestitke i na prikupljanju i obnovi sponzorstava. Možda bi bilo dobro, ako se klub može izorganizovati, i ako se uklapa u koncept sajma da klub ima svoj štand na ZEPSu 2024 gdje bi klub predstavio svoju marketing ponudu, eventualno idejni projekat Plandila, pa možda razmisliti i o prezentovanju (stare) priče oko komercijalizacije naziva stadiona.
Ako ne ove godine, onda možda razmisliti za ubuduće, lijepo osmisliti koncept štanda sa klupskim motivima, peharima, opremom, sigurno kao takav da bi privukao pažnju posjetilaca i privrednika naravno.
Lijepe vijesti iz kluba svaki dan.
Čestitke i na prikupljanju i obnovi sponzorstava. Možda bi bilo dobro, ako se klub može izorganizovati, i ako se uklapa u koncept sajma da klub ima svoj štand na ZEPSu 2024 gdje bi klub predstavio svoju marketing ponudu, eventualno idejni projekat Plandila, pa možda razmisliti i o prezentovanju (stare) priče oko komercijalizacije naziva stadiona.
Ako ne ove godine, onda možda razmisliti za ubuduće, lijepo osmisliti koncept štanda sa klupskim motivima, peharima, opremom, sigurno kao takav da bi privukao pažnju posjetilaca i privrednika naravno.
NAPRAVLJEN ZATO STO JE GRAD ZENICA BESPLATNO DAO ZEMLJISTE NA CRKVICKOM BRDU,DOK SU SARALIJE USLOVLJAVALE IZGRADNJU TOG CENTRA NA ILIDZI AKO IM SE PLATI VELIKA SUMA ZA ZEMLJISTE...U ZENICI JE TAJ CENTAR STO JE DZABAKakhaKaladze je napisao/la: ↑22 kol 2024, 20:20A u kojem gradu je napravljen trening centar koji je infrastrukturno najmoderniji fudbalski kompleks u drzavi? Ili ako nije Celikovo ko to je*e.FRLegioen je napisao/la: ↑22 kol 2024, 19:41Druze drzavni I kantonalni nivo nam samo mrvice dali...KakhaKaladze je napisao/la: ↑22 kol 2024, 19:13
Malo se pretjeruje s ovakvim komentarima. Ispada sad posto repka igra na Bilinom svaki dinar treba da se ulozi u Bilino. Hajd da budemo malo posteni jer nam je ta ista politika sa svih nivoa od opcinskog do drzavnog nivoa, nagurala stadion na kategoriju kojoj pripada. Ne treba da se vodimo principu sto si njemu dao a ne meni nego da podrzimo svako ulaganje i da lobiramo da i mi dobijemo sredstva.
Delegat je napisao 2500 ljudi na stadionu protiv Gorazda. Ako je prodano 1456 ulaznica, uz onih 400 sezonskih koje ne ulaze u to, onda je opet preko 500 bilo ljudi bez ulaznica, jel tako ispadne?
Vise vjerujem u ove cifre kluba, nego u odokativnu procjenu delegata. Pogleda 2 puta prema zapadu i napise cifru koju hoce.
Ulazim zadnju tekmu na zapad, prva osoba ispred mene rutonja hoće da džabe uđe, kaže "hoću samo do sina da ga vidim".
Više mi se ogadio onaj stari zaštitar koji mu na uho govori, a namjerno sam prisluškivao, "da je do mene pustio bih te ali imaju ove djevojke iz kluba ovdje mogu meni problem napraviti"
Sreća te djevojke nisu dali starom rutonji da uđe.
Ne želim da komentarišem te ljude sto rade, zaštitare, odnosno "kidaju" ulaznice, znam da tu rade od kantona još ali kako uvijek da pustite ljude da štete klubu, a te ulaznice idu vama na dnevnice...očigledno da mora neko sa više autoriteta tu raditi
Rob_Sa je napisao/la: ↑22 kol 2024, 21:24Ulazim zadnju tekmu na zapad, prva osoba ispred mene rutonja hoće da džabe uđe, kaže "hoću samo do sina da ga vidim".
Više mi se ogadio onaj stari zaštitar koji mu na uho govori, a namjerno sam prisluškivao, "da je do mene pustio bih te ali imaju ove djevojke iz kluba ovdje mogu meni problem napraviti"
Ne želim da komentarišem te ljude sto rade, zaštitare, odnosno "kidaju" ulaznice, znam da tu rade od kantona još ali kako uvijek da pustite ljude da štete klubu, a te ulaznice idu vama na dnevnice...očigledno da mora neko sa više autoriteta tu raditi
Nista dok ne stave nekog poput Zamorana, bar 2-3 tekme zaredom, pa da im tu naviku besplatnog ulaska izbije iz glave
Uz izbijanje loše navike iz glave na poklon od Zamorana dobijete i lagano izbijanje po bubrezima. Samo u subotu protiv Jedinstva.Brotherze je napisao/la: ↑22 kol 2024, 21:39Rob_Sa je napisao/la: ↑22 kol 2024, 21:24Ulazim zadnju tekmu na zapad, prva osoba ispred mene rutonja hoće da džabe uđe, kaže "hoću samo do sina da ga vidim".
Nista dok ne stave nekog poput Zamorana, bar 2-3 tekme zaredom, pa da im tu naviku besplatnog ulaska izbije iz glave
Treba pozivati sve do subote da bude makar 5.000 time bi poslali jaku poruku u drzavi siguran sam da bi bili najposjecdniji stadion u drzavi ovo kolo
Ne bih se složio da pretjerujem sa ovom konstatacijom. Zaboravi na nas, koliko drugih klubova je dobilo direktnu finansijsku injekciju s federalnog nivoa sličnu onoj koju je nekoliko godina za redom dobio Velež? Koliko klubova je dobilo pomoć s federalnog nivoa za infrastrukturu koju dobijaju sada Konjic i Igman? Ako tome još dodaš da se čitava Hercegovina finansira po reciprocitetu kojeg forsira HDZ tako da se milioni krše tamo gdje ima malo ili nimalo stanovništva dok mnogoljudnije sredine ne dobijaju dovoljno onda je jasno da se u Hercegovinu šalje nestazmjerno mnogo sredstava. U isto vrijeme se naš grad kolektivno kažnjavanju oduzimanjem već planiranih sredstava poput onih za zatvoreni bazen (dok Mostar dobija preko 8 miliona).KakhaKaladze je napisao/la: ↑22 kol 2024, 19:13Malo se pretjeruje s ovakvim komentarima. Ispada sad posto repka igra na Bilinom svaki dinar treba da se ulozi u Bilino. Hajd da budemo malo posteni jer nam je ta ista politika sa svih nivoa od opcinskog do drzavnog nivoa, nagurala stadion na kategoriju kojoj pripada. Ne treba da se vodimo principu sto si njemu dao a ne meni nego da podrzimo svako ulaganje i da lobiramo da i mi dobijemo sredstva.
Mi generalno veoma malo dobijamo sa federalnog nivoa za projekte u poredjenju sa drugim sredinama. Ono što je do sada uradjeno, uradjeno je sa minimalnom podrškom tog nivoa vlasti pa i kantonalnog. Uglavnom se radilo o gradu i NS tako da poredjenje i argument da smo i mi dobili nije na mjestu jer se radi o potpuno različitim instancama odgovornosti.
Ovo što NS radi sa terenima je uporedivo i to treba pozdravljati, ali ovo što se radi od kantonalnog nivoa i više nije i treba kritikovati.