NK Čelik

asimdemineri

Re: NK Čelik

Post Postao/la asimdemineri »

ronaldo je napisao/la: 21 kol 2024, 11:16
Eugen je napisao/la: 21 kol 2024, 09:34 Mnogi su sinonim, ljubav i vjernost pa se ne spominju pustite se te price vise. Svako treba koliko moze pomoci klubu na ovaj ili onaj nacin, a vi koji ne znate prihvatiti pozitivnu kritiku pokrijte se jorganom po glavi jer takvi mozgovi ne vide dalje od nosa
Pozitivna kritika nije: "Sta ces kad ne zna frajer, najbolje mu je da samo fotka to mu dobro ide, ostalo se provaljuje samo"

Ovo je cin zavisti ili cega god, nikako argumentovan komentar. Zato bolje da takvi tisu i ne remete atmosferu koju imamo.

Karte i na stadion, limvo likce do bagro :rock:
Momak je napisao pozitivnu kritiku, pročitaj ponovo njegov post na koji si ti replicirao "što nisi izašao na skupštini".... " i ti ćeš govoriti za šta će ko biti plaćen"
Alija Izetbegović Čelik
FliX

Post Postao/la FliX »

Daj ba ljudi smirite se. Nemojte ispravljat krivu Drinu, pustite da tece kako tece. Ima bitniji stvari oko kluba.
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Greške se dešavaju i sastavni su dio rada svakog od nas u bilo kojem poslu. I ja sam griješio pošto svi znate ko sam i šta sam, ne krijem se iza nick-a.

Treba ukazivati na greške, a druga strana ih prihvatiti kao dobronamjernu. Svakako stoji i to da se moglo riješiti privatno bez javnih prozivki.

Ako ko zaslužuje životnu nagradu za pomoć NK Čelik to je Draženko koji je cijeli svoj život posvetio Čeliku i pomaganju istom. Svoj rad nikad nije naplatio i koliko ga poznajem i neće. Vjerovatno je i on sada upao u ovaj dio marketinga nakon odlaska Dele jer klub ne može pronaći pravu osobu za to i normalno je da se greške dešavaju.

Zatvorimo ovu temu i okrenimo se fokusu na subotu, da svi pomognemo u promociji koliko možemo, portal je objavio evo nagradnu igru i započeo neki vid saradnje s klubom, lijepa informacija za portal i klub usko sarađuju u mjeri kojoj to mogu raditi.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Pogresio covjek jest ali ima kredita stečenog kod svakog navijaca koji je 50x veći od greške.

Puštene su ulaznice, kreiran event na fb za subotu, idemo pozivati, animirati da sto više ljudi dodje. Nadam se i pressu i sto više marketinga i aktivnosti i fantastičnoj posjeti u subotu uvečer. Još 3 dana po nova 3 boda :like:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Oko nebitnih stvari se polemise da li je neko bio u Brazilu ili nije ,ko da je to bitno pa i najbolji novinari u bivsoj yugi znali su pogresit da im ne nabrajam imena.,Boze moj hajmo dalje, Drazenu respekt sta je sve intervjua radio i gdje sve bio sa Celikom pogotovo ovo od Kantona kad se krenulo pa bilo lijepo pogledat intervju sa nasim igracima i u Seherima i Kolinama i slicnim mjestima.
Nego u Subotu akobogda pokusat privuc sto vise navijaca i podrsku dat i pobijedit pa onda razmisljat o cevapima travnickim.
Ludilom predoziran

Post Postao/la Ludilom predoziran »

Koliko se ovdje bespotrebna polemika vodi jel neko pogrijesio ili nije :vješanje: imamo mi puno bitnijih stvari o kojima se ovdje treba pisati od tog :shock: a Dražena treba pohvaliti za sve sto radi, svaka čovjeku čast :)

Nego kakve su prognoze za utakmicu :D :D
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

https://www.transfermarkt.com/muhamed-b ... eler/93905

Evo kad smo vec krenuli sa bivsim reprezentativcima. Taman bi nam fino na sesticu lego, bolja zamjena za Mehica ne postoji :mrgreen:
Srce, čast i ponos!
laudrup

Post Postao/la laudrup »

IMG_9683.jpeg
IMG_9683.jpeg (249.95 KiB) Pogledano 212 puta.
Marko Perišić, ne igra trenutno u Premijer ligi u Radniku, a možda bi nam mogao dati ruke ovdje. Koliko znam iza njega nije ostalo repova i neriješenih dugova.

Kad već pišemo ko šta 😂
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Daj tog kapitalca u sredini, da pobijedimo Jedinstvo i onda u Travniku da pobjesnimo. Izvolite, branite se. :mrgreen:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

https://vm.tiktok.com/ZMrWcYqeU/

Laudrup najezio si me :srce: , kakav edit, daj ovo na zvanične. :rock:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Ma ne davati paznju ovim likovima koji samo greske traze i gledaju kako popljuvat, i to uglavnom one koji su uradili puno vise za klub nego sami pljuvaci.

U subotu 3 boda akoBogda ostaju u Zenici.
phillies

Post Postao/la phillies »

laudrup je napisao/la: 21 kol 2024, 11:53

Zatvorimo ovu temu i okrenimo se fokusu na subotu, da svi pomognemo u promociji koliko možemo, portal je objavio evo nagradnu igru i započeo neki vid saradnje s klubom, lijepa informacija za portal i klub usko sarađuju u mjeri kojoj to mogu raditi.
Dje nagradna igra? :D Sve prerovio, nisam nasao.
Samo Čelik zenički !!!
laudrup

Post Postao/la laudrup »

phillies je napisao/la: 21 kol 2024, 14:44
laudrup je napisao/la: 21 kol 2024, 11:53

Dje nagradna igra? :D Sve prerovio, nisam nasao.
Na Fb profilu Sport bez cenzure, ulaznice
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Avenija je napisao/la: 21 kol 2024, 14:34 https://vm.tiktok.com/ZMrWcYqeU/

Napravit će se nešto kompaktnije za zvanične do subote 😁 od mene od srca
zjenica

Post Postao/la zjenica »

Avenija je napisao/la: 21 kol 2024, 14:34 https://vm.tiktok.com/ZMrWcYqeU/