Želim sve najbolje svom klubu i želim da sve ovo što pišem budu isprazne moje paranoje, ali imao sam potrebu ovo napisati. Uzdravlje

I opet se dozvoljava ljudima skrivenim iza tastatura i nikova da javno blate neke od momaka koji se bezrezervno daju za ovu priču.Eugen je napisao/la: ↑20 kol 2024, 22:16Sta ces kad ne zna frajer, najbolje mu je da samo fotka to mu dobro ide, ostalo se provaljuje samoasimdemineri je napisao/la: ↑20 kol 2024, 18:57 Draženeee, Zukanović nije igrao na Svjetskom prvenstvu.....
Niko se ne pisa po njemu nego pisem ono sto vidim i cujem, njegove fotke su beton i tu je uz klub od kantonalne lige. Isto tako ima svoje limite kao i svi mi u nasim poslovima. Ja bih preporucio vama kao Upravi cim budete u mogucnosti da ga platite svaka utakmica dogovorite cijenu koliko je njegovo fotkanje ne moze citav zivot biti besplatno tako se ne pravi stabilan i jak klub. Isto tako ako nesto ne valja treba stvari nazvati imenom i prezimenom RoberteRobert Jonjić je napisao/la: ↑20 kol 2024, 23:18I opet se dozvoljava ljudima skrivenim iza tastatura i nikova da javno blate neke od momaka koji se bezrezervno daju za ovu priču.Eugen je napisao/la: ↑20 kol 2024, 22:16Sta ces kad ne zna frajer, najbolje mu je da samo fotka to mu dobro ide, ostalo se provaljuje samoasimdemineri je napisao/la: ↑20 kol 2024, 18:57 Draženeee, Zukanović nije igrao na Svjetskom prvenstvu.....
Čovjek kojeg spominjete ima hiljadu besplatnih radnih sati za klub i ako već imate dobre namjere onda mu se javite privatno na neki od profila koje koristi na društvenim mrežama i skrenite mu pažnju ako je pogriješio.
Najmanje što je zaslužio je da se javno piša po njemu i njegovom radu.
Ko je šta rekao za Dražena, koga je popljuvao ? Čovjek je više od 15 godina sportski novinar i tu informaciju znaju i ljudi koji se ne bave novinarstvom. To nije lapsus, nego vjerovatno zbog uzbuđenja došlo do greške koja može zvučati kao provokacija, jer je stvarno mnogo hajke bilo u vezi Zukanovićevog svjetskog prvenstva. Dovedeš svjetsko ime u klub, onda na predstavljanju brukaš lokalno, jer on tu ne predstavlja sebe nego klub zajedno sa Zukanovićem.Robert Jonjić je napisao/la: ↑20 kol 2024, 23:18I opet se dozvoljava ljudima skrivenim iza tastatura i nikova da javno blate neke od momaka koji se bezrezervno daju za ovu priču.Eugen je napisao/la: ↑20 kol 2024, 22:16Sta ces kad ne zna frajer, najbolje mu je da samo fotka to mu dobro ide, ostalo se provaljuje samoasimdemineri je napisao/la: ↑20 kol 2024, 18:57 Draženeee, Zukanović nije igrao na Svjetskom prvenstvu.....
Čovjek kojeg spominjete ima hiljadu besplatnih radnih sati za klub i ako već imate dobre namjere onda mu se javite privatno na neki od profila koje koristi na društvenim mrežama i skrenite mu pažnju ako je pogriješio.
Što nisi na skupštini izašao i govorio kako treba unaprijedit marketing? Što se ti brineš da li će biti plaćen, šta ako radi iz ljubavi, neće ni marku?Eugen je napisao/la: ↑20 kol 2024, 23:34Niko se ne pisa po njemu nego pisem ono sto vidim i cujem, njegove fotke su beton i tu je uz klub od kantonalne lige. Isto tako ima svoje limite kao i svi mi u nasim poslovima. Ja bih preporucio vama kao Upravi cim budete u mogucnosti da ga platite svaka utakmica dogovorite cijenu koliko je njegovo fotkanje ne moze citav zivot biti besplatno tako se ne pravi stabilan i jak klub. Isto tako ako nesto ne valja treba stvari nazvati imenom i prezimenom RoberteRobert Jonjić je napisao/la: ↑20 kol 2024, 23:18I opet se dozvoljava ljudima skrivenim iza tastatura i nikova da javno blate neke od momaka koji se bezrezervno daju za ovu priču.
Pozitivna kritika nije: "Sta ces kad ne zna frajer, najbolje mu je da samo fotka to mu dobro ide, ostalo se provaljuje samo"