NK Čelik

Zenicanin988

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zenicanin988 »

Ima li sportbc.ba aplikaciju za mobitele?
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

I ja banovan TRAJNO ne znam sto bas sam bio fin i kulturan :D Admine ebem i tebe i tvoj Sarajevski portal,amin na Barama uskoro portal ti zavrsio! Mrs zahode sibicarski! Vozdra Robovi ;)
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Po pojačanjima će se vidjeti je li se napada PL.

Stupčanica opet preozbiljna. Strah me samo scenarija da se odvoje 20 bodova i da liga postane rješena i nezanimljiva.

Mada postoji i borba za opstanak pola lige ispada. :lol:

Ove godine se moze uci sa manje sredstava a Bogami od iduce morati ćes potrošiti milion na igrače za ulazak.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bosanjeros

Post Postao/la Bosanjeros »

Sad svi kao jedan puniti Bilino svaku domaću utakmicu klub nas treba kao nikad do sad i da se vratimo napokon tamo gdje pripadamo
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 08 srp 2024, 21:18 Po pojačanjima će se vidjeti je li se napada PL.

Stupčanica opet preozbiljna. Strah me samo scenarija da se odvoje 20 bodova i da liga postane rješena i nezanimljiva.

Mada postoji i borba za opstanak pola lige ispada. :lol:

Ove godine se moze uci sa manje sredstava a Bogami od iduce morati ćes potrošiti milion na igrače za ulazak.
Iskreno meni je potanka Stupčanica za sad. Ostali su bez 7, 8 prvotimaca, doveli neku djecu i ovu dvojicu. Vratili trenera i stručni štab iz kantonalne lige.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Ko se još uvijek nije učlanio a smatra se navijačem ili simpatizerom Čelika neka ga bude stid i sram. Prvo članska kartica pa sve ostalo.
Samo zajedništvo i svi kao jedan !
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Gdje si zamorano kajlo stara :D
Dobro nam dosao.

Daj neka neko kaze onoj kalešini Batiju neka dodje ovdje medju pravu raju. Hocu i zelim da vidim ono
Celik se nikad ugasit nece :D
moSa likCe
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Treba navesti i @Steelmana i @Marshala. Ima ove raje koja još nije banovina pa neka ih kontaktiraju.
Bandit

Post Postao/la Bandit »

Samo brišu postove i banuju sve redom. Istina boli.

Ali ne treba se njima više zamarati, nego svu snagu usmjeriti na naš Čelik
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Juzni Front 1988 je napisao/la: 08 srp 2024, 21:34 Gdje si zamorano kajlo stara :D
Dobro nam dosao.

Daj neka neko kaze onoj kalešini Batiju neka dodje ovdje medju pravu raju. Hocu i zelim da vidim ono
Celik se nikad ugasit nece :D
Doci ce i Bati samo dok vrata potrefi od ovih soba :D Daj da se aktivira ova tema ČELIČNI ZID sto prije da raja donira za plocice.
Bandit

Post Postao/la Bandit »

https://nkcelik.ba/hamza-martinovic-novi-igrac-celika/

Hamza Martanović novi igrač mislim da ne može biti lošiji od Karalića i Durmiša, a ima i visine

https://nkcelik.ba/odrzana-press-konfer ... lige-fbih/

Vjerujem da će UO dobiti novi mandat i da će dobiti pravo pojačanje u novim članovima UO. Ova najava oko ulaska u PLBiH je preambiciozna, ali vjerovatno i malo prebacivanje loptice na Fudu
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Prozivka bila u 17h, a jos nista ko se sve odazvao?
Bosanjeros

Post Postao/la Bosanjeros »

Redbull je napisao/la: 08 srp 2024, 22:24 Prozivka bila u 17h, a jos nista ko se sve odazvao?
Na prozivci nije bilo Fenana, Isakovica i Horica?
Bandit

Post Postao/la Bandit »

Bosanjeros je napisao/la: 08 srp 2024, 22:28
Redbull je napisao/la: 08 srp 2024, 22:24 Prozivka bila u 17h, a jos nista ko se sve odazvao?
Na prozivci nije bilo Fenana, Isakovica i Horica?
Vjerovatno "opravdano odsutni"
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Nadam se Musa da ostaje, pokazao se sasvim dobar. Masic takodjer i Talha da se vrati, ali da uspijemo nekako ispregovarati da dobije profi ugovor sa nama, a da ne placamo trening naknadu sarajevu. Momak ce bljesnuti ovu sezonu, prodao bi se samo tako.
Odgovori