NK Čelik
- Zenicanin988
Re: NK Čelik
Ima li sportbc.ba aplikaciju za mobitele?
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
I ja banovan TRAJNO ne znam sto bas sam bio fin i kulturan Admine ebem i tebe i tvoj Sarajevski portal,amin na Barama uskoro portal ti zavrsio! Mrs zahode sibicarski! Vozdra Robovi
Po pojačanjima će se vidjeti je li se napada PL.
Stupčanica opet preozbiljna. Strah me samo scenarija da se odvoje 20 bodova i da liga postane rješena i nezanimljiva.
Mada postoji i borba za opstanak pola lige ispada.
Ove godine se moze uci sa manje sredstava a Bogami od iduce morati ćes potrošiti milion na igrače za ulazak.
Stupčanica opet preozbiljna. Strah me samo scenarija da se odvoje 20 bodova i da liga postane rješena i nezanimljiva.
Ove godine se moze uci sa manje sredstava a Bogami od iduce morati ćes potrošiti milion na igrače za ulazak.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Sad svi kao jedan puniti Bilino svaku domaću utakmicu klub nas treba kao nikad do sad i da se vratimo napokon tamo gdje pripadamo
Iskreno meni je potanka Stupčanica za sad. Ostali su bez 7, 8 prvotimaca, doveli neku djecu i ovu dvojicu. Vratili trenera i stručni štab iz kantonalne lige.Avenija je napisao/la: ↑08 srp 2024, 21:18 Po pojačanjima će se vidjeti je li se napada PL.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Ko se još uvijek nije učlanio a smatra se navijačem ili simpatizerom Čelika neka ga bude stid i sram. Prvo članska kartica pa sve ostalo.
Samo zajedništvo i svi kao jedan !
Samo zajedništvo i svi kao jedan !
- Juzni Front 1988
Gdje si zamorano kajlo stara
Dobro nam dosao.
Daj neka neko kaze onoj kalešini Batiju neka dodje ovdje medju pravu raju. Hocu i zelim da vidim ono
Celik se nikad ugasit nece
Dobro nam dosao.
Daj neka neko kaze onoj kalešini Batiju neka dodje ovdje medju pravu raju. Hocu i zelim da vidim ono
moSa likCe
Treba navesti i @Steelmana i @Marshala. Ima ove raje koja još nije banovina pa neka ih kontaktiraju.
Samo brišu postove i banuju sve redom. Istina boli.
Ali ne treba se njima više zamarati, nego svu snagu usmjeriti na naš Čelik
Ali ne treba se njima više zamarati, nego svu snagu usmjeriti na naš Čelik
Doci ce i Bati samo dok vrata potrefi od ovih soba Daj da se aktivira ova tema ČELIČNI ZID sto prije da raja donira za plocice.Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑08 srp 2024, 21:34 Gdje si zamorano kajlo stara
Dobro nam dosao.
https://nkcelik.ba/hamza-martinovic-novi-igrac-celika/
Hamza Martanović novi igrač mislim da ne može biti lošiji od Karalića i Durmiša, a ima i visine
https://nkcelik.ba/odrzana-press-konfer ... lige-fbih/
Vjerujem da će UO dobiti novi mandat i da će dobiti pravo pojačanje u novim članovima UO. Ova najava oko ulaska u PLBiH je preambiciozna, ali vjerovatno i malo prebacivanje loptice na Fudu
Hamza Martanović novi igrač mislim da ne može biti lošiji od Karalića i Durmiša, a ima i visine
https://nkcelik.ba/odrzana-press-konfer ... lige-fbih/
Vjerujem da će UO dobiti novi mandat i da će dobiti pravo pojačanje u novim članovima UO. Ova najava oko ulaska u PLBiH je preambiciozna, ali vjerovatno i malo prebacivanje loptice na Fudu
Prozivka bila u 17h, a jos nista ko se sve odazvao?
-
Vjerovatno "opravdano odsutni"
Nadam se Musa da ostaje, pokazao se sasvim dobar. Masic takodjer i Talha da se vrati, ali da uspijemo nekako ispregovarati da dobije profi ugovor sa nama, a da ne placamo trening naknadu sarajevu. Momak ce bljesnuti ovu sezonu, prodao bi se samo tako.