Ja bas rijetko ili mislim nikada od kako pisem na forumu od 2008 nisam nista negativno napisao protiv Robije jer smatram da druge grupe uopste ne bi postojale da su prosli ovo sto je naša grupa ali neoprostivo je da ultra grupi na poluvremenu ode pola kopa..gdje se ode u park na pivu? Čelik igra. Pa nije ovaj kop onda kao u ko vrijeme flixa i 2000 tih i te ekipe kada svi na poluvremenu izadju sa bambucama po malim ulazima i velikim MĆĆ i oko lamele a Čelik igra bori se drugo poluvrijeme.Guest1945 je napisao/la: ↑17 kol 2024, 20:55Čuli su se solidno i dobro za onako mali broj nažalost.Smjena generacija, pola ih je na zapadu, a podmlatka slabo.RubikovaKocka je napisao/la: ↑17 kol 2024, 20:44 Robija tanka skroz ovu utakmicu, culi se nisu. Samo kad se zapad ukljucivao u navijanje.
Ovo je dobronamjeran savjet to su vjerovatno mladji ali ako si brate odlucio živit ultra životom i ako si dosao na utakmicu odradi 90 minuta i cao ili ako nisi spreman dodjes sa nama indijancima i rutonjama na zapad
Protiv Jedinstva očekujem iskreno 5000. Mislim da će biti ludilo, potrebno je da svako od nas uredi svoj dio posla, konacno sam i starog nagovorio na utakmicu nakon 12 mjeseci.
Svako pojedinačno ima 7 dana da na krilima pobjede i relativno atraktivnog protivnika iduce subote dovede sto vise ljudi na stadion a klub, uprava, marketing, grupa vjerujem da će dati svoj maximum.
Idemo po drugu pobjedu u fenomenalnoj atmosferi poželio sam je više nego išta. Iskreno.
@truhlo daj prognozu mozemo li uz hajp i trud do 5000 protiv Jedinstva Bihać.