NK Čelik

Bembeli

Re: NK Čelik

Post Postao/la Bembeli »

3 boda su tu..super radi samopouzdanja...dobiti i sljedecu kuci i napraviti invaziju na Pirotu
Jusic danas fenomenalan...malac ce biti top pojacanje
Martinovic isto dobar - Masic je pola ekipe radi kretnji i u zonskoj odbrani (steta i za onu njegovu priliku - kakav blef)

Sve u svemu
Guest1945

Post Postao/la Guest1945 »

Uh što bi nam lego jedan dobar veznjak iskusan.

Tabakovic bio ringišpil za igrače Goražda.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Protiv Jedinstva iducu subotu nikako nedelju napraviti hajc života da dodje duplo više ljudi nego nocas, zapad odlican. :srce:

Fali još vezni tip igrača Vazde da poveže ove dobre momke i sve super.

Čestitke svima na pobjedi. SVI PROTIV JEDINSTVA PO POBJEDU PRED INVAZIJU! USTANI ZENICO ČELIK SE BUDI.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Nego, jesmo ikad pobijedili na Piroti? :D
Sjećam se da su to bila mučne partije u kojima smo em dobili batine na terenu od njihovih drvosječa, em izgubili
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Zadovoljan sam, svaki segment igre je bio na niovu. Cak smo i solidan pressing radili.
Srce, čast i ponos!
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

PatrickBateman je napisao/la: 17 kol 2024, 20:14 Zadovoljan sam, svaki segment igre je bio na niovu. Cak smo i solidan pressing radili.
Meni se sviđa smislena agresivnost. Neka faula i kartona, samo da imaju cilj, vrijeme i mjesto.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
kirat410

Post Postao/la kirat410 »

Mala pobjeda i sve je savrseno
schalke 04

Post Postao/la schalke 04 »

JonSnow je napisao/la: 17 kol 2024, 20:11 Nego, jesmo ikad pobijedili na Piroti? :D
Sjećam se da su to bila mučne partije u kojima smo em dobili batine na terenu od njihovih drvosječa, em izgubili
Ukupno 5 puta. Zadnji put 2011 3:4 bilo, uz naša 3 gola u prvih 10 minuta...
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Nigdje ne procita koliko je bilo gledalaca. Hajd nek neko otprilike kaze 2-3 milje, koliko vec.

Cestitke igracima i ss. Next United iz Bihaca 3-0 lagano
moSa likCe
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Robija tanka skroz ovu utakmicu, culi se nisu. Samo kad se zapad ukljucivao u navijanje.
Guest1945

Post Postao/la Guest1945 »

RubikovaKocka je napisao/la: 17 kol 2024, 20:44 Robija tanka skroz ovu utakmicu, culi se nisu. Samo kad se zapad ukljucivao u navijanje.
Čuli su se solidno i dobro za onako mali broj nažalost.Smjena generacija, pola ih je na zapadu, a podmlatka slabo.
mosalikce7

Post Postao/la mosalikce7 »

Martinovic je veceras izgledao kao Ronaldo nasprem njihovih stopera, kad se zaleti 3 njihova igraca mu nmg nista.
Sto se tice ostalih pojacanja Jusic djeluje kao odlicna zamjena Sivcu.
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
zjenica

Post Postao/la zjenica »

Jusić me natjerao da zaboravim da je Sivac uopšte igrao u Čeliku.

Svaka čast momcima, idemo dobiti Jedinstvo i onda pokoriti vezirski grad 🫡
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Baš me bilo strah da ne kiksamo odmah na početku, inače protiv ovakvih ekipa prošlu jesen smo gubili 0 2 pa se onda čupaj i na kraju bod osvojiš kao popišan. Velika su očekivanja bila, prva utakmica kući pred publikom, ogroman teret je pao sa leđa ekipe, neredno kolo ne gine 3 komada Bišćanima pred 5000 sociosa :alkohol:

Kompaktni smo, uz Džankovića ići će to i stepenicu više, još kad bi veznog uboli gdje bi nam kraj bio. Korak po korak, od utakmice do utakmice, pa šta bude. Odličan debi Babića, fino je presjekao jednu loptu i gurnuo u šansu Martinoviću.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Dobro je, prva utakmica borba, pojacanja odlicna, i lijepa pobjeda protiv ovih hijena.
Ono sto meni licno smeta je opet ono ponasanje od trenera pa do zadnjeg u strucnom stabu.

Pa brate mili fizioterapeut nam dobija zuti karton i svadja se sa pomocnim.
Proslu sezonu sam pisao na ssba o ovome.
Samo da ne gledamo krkansko ponasanje, jedno je adrenalin borba itd a drugo da letimo na svakog kao da smo sa brda kakvog.
Odgovori