NK Čelik
- Juzni Front 1988
Re: NK Čelik
Ma treba se dogovorit jedna prijateljska u Zenici, kad bude slobodan termin i nama i njima, mozda nekad na proljece.
Extra je bilo gostovanje u Grazu, bilo nas je mashAllah vidio sam likove, koje nisam vidio 10 godina i vise.
A danas laganica 3-0
Extra je bilo gostovanje u Grazu, bilo nas je mashAllah vidio sam likove, koje nisam vidio 10 godina i vise.
A danas laganica 3-0
moSa likCe
3 mjeseca kisa nije pala, Bosna presušila skroz minimum vodostaj od kako se prati mjerenje, Zenica 42.9 stepeni rekord svih vremena, jucer reis naredio svim hodzama na hutbama da mole za kišu i uče kišnu dovu. I nakon toliko dana i mjeseci potrebno je samo staviti Čelikovu utakmicu da imas prolom oblaka i rijesen problem . Identično prošle sezone kao protiv Radnika.
Barem tako najavljuju izmedju 17-18 sati...mozda i zaobidje.
GRAZER GAK
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Steta za led displeje i semafor.. ugođaj ce biti nepotpun, nadam se da ce se rijesiti ti problemi do sljedeceg kola..
Ludilooooo je zarobiloooo
- BatistutA19
Sretno nam svima otvaranje sezone,vidjet cemo kako ce biti.
GAK
GAK
Hajdeeee viseeee
Najezio sam se kad sam procitao za potez GAKovaca a nase firme i jaci ljudi ni da mrdnu. Haj sto nece pomoci nego pun K mrzitelja Celika
Svaka cast GAK!
Najezio sam se kad sam procitao za potez GAKovaca a nase firme i jaci ljudi ni da mrdnu. Haj sto nece pomoci nego pun K mrzitelja Celika
Svaka cast GAK!
Prije svega želio bi zaželjeti našoj mladoj ekipi dosta sreće i uspjeha u narednoj sezoni da nas akobogda najviše zaobiđu povrede to je najvažnije a kako ćemo završiti na tabeli manje bitno idemo utakmicu po utakmicu pa kako završimo na kraju sezone samo da ne dođemo u borbu za opstanak i da ne ispadnemo to mi je najvažnije
Sto se tice kluba generalno najvažnija stvar da konačno u ovoj sezoni riješimo famozni racun da možemo se onda posvetiti sportskim ciljevima novim sponzorima itd...
Do konačne pobjede
Ehh sad jedno pitanje ima li ko kakav link za tekmu da mi pošalje bio bi zahvalan mnogo?
Sto se tice kluba generalno najvažnija stvar da konačno u ovoj sezoni riješimo famozni racun da možemo se onda posvetiti sportskim ciljevima novim sponzorima itd...
Do konačne pobjede
Ehh sad jedno pitanje ima li ko kakav link za tekmu da mi pošalje bio bi zahvalan mnogo?
-
-
3-5-2. Romb.
Ali, Talha, Vardo, Smajlovic u rombu nije nemoguce i ne bi izgledalo lose, ali mislim da ce se igrati 4-3-3.
4-3-3 formacija
35 minuta prije utakmice jako loša posjeta, nema 50 ljudi
35 minuta prije utakmice jako loša posjeta, nema 50 ljudi
Hoce li biti sta od ovog prenosa?