NK Čelik
- Zenicanin988
Re: NK Čelik
Zar moze i Celik prenositi kad i Mytv?
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
GAK
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Evo na federalnoj TV emisija "Legende Lige". Trenutno pustaju intervju sa Fenanom Salčinovicem
GAK!
GAK!
Bolje je da MY TV prenosi, jbg. ipak se radi sa 3 kamere, a da se ne zahmete ni u klubu oko toga, jer trebalo bi vratiti stream da ide sa zapada, sa istoka teško šta da se vidi, a kome je teško dati 2 KM za gledanje voljenog kluba onda ne znam.
Naši na klubu treba da ustanu, zagrle se i zajedno sa navijačima pjevaju himnu .
2:0 danas, Mašić i Talha
Edit:
Prije Fene, bio Regoje i govori:"Ja da se pitam, da je to moguće, ja bih Čelik odmah vratio u PLBiH, jer ti ljudi žive Čelik i samo Čelik."
2:0 danas, Mašić i Talha
Edit:
Prije Fene, bio Regoje i govori:"Ja da se pitam, da je to moguće, ja bih Čelik odmah vratio u PLBiH, jer ti ljudi žive Čelik i samo Čelik."
Zadnja izmjena: Bandit, dana/u 17 kol 2024, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
GAK
Hajmo jos malo, jos koji sat i lagano prema Hramu krenuti. Nesto kontam, Uprava je "sezoncima" omogucila poseban ulaz da ne bude guzva, al kad 300+ sezonaca nagrne, bice gore nego na ostalim ulazima
Ma samo nek krene, pa da izginemo!
Naprijed Če!
Hajmo jos malo, jos koji sat i lagano prema Hramu krenuti. Nesto kontam, Uprava je "sezoncima" omogucila poseban ulaz da ne bude guzva, al kad 300+ sezonaca nagrne, bice gore nego na ostalim ulazima
Ma samo nek krene, pa da izginemo!
Naprijed Če!
Samo Čelik zenički !!!
-
Na koji ulaz idemo mi sa sezonskim, nisam upratio da je klub objavio?
Ludilooooo je zarobiloooo
Na generalnoj je bio E/F ulaz, a Haris mi rece da bi i za ostale utakmice trebala da bude ista praksa. Bumo videli...carsija072 je napisao/la: ↑17 kol 2024, 14:32 Na koji ulaz idemo mi sa sezonskim, nisam upratio da je klub objavio?
Samo Čelik zenički !!!
To je onaj ulaz do juga? Jest jebeno vrijeme napoljuphillies je napisao/la: ↑17 kol 2024, 14:34Na generalnoj je bio E/F ulaz, a Haris mi rece da bi i za ostale utakmice trebala da bude ista praksa. Bumo videli...carsija072 je napisao/la: ↑17 kol 2024, 14:32 Na koji ulaz idemo mi sa sezonskim, nisam upratio da je klub objavio?
Ma ja...
Vrijeme - najavili i pljuskove i grmljavinu. Nece valjda u periodu od 18:00 - 20:00 20 dana ne pada, i danas nasla sa uyebe stvar.
Vrijeme - najavili i pljuskove i grmljavinu. Nece valjda u periodu od 18:00 - 20:00 20 dana ne pada, i danas nasla sa uyebe stvar.
Samo Čelik zenički !!!
Svi koji su uzeli sezonske ako su u mogucnosti nek kupe i po 1 kartu onako da imaju u kolekciji ...GAK -ovcima svaka cast!Od naseg boravka u Grazu,dolaska na rodjendan Robije,ucestvovanjem u "Celicnom zidu ",pa onda ovoj akciji .Prijatelji 100 %
-
E/F je ulaz do sjeverasamocelik je napisao/la: ↑17 kol 2024, 14:46To je onaj ulaz do juga? Jest jebeno vrijeme napoljuphillies je napisao/la: ↑17 kol 2024, 14:34Na generalnoj je bio E/F ulaz, a Haris mi rece da bi i za ostale utakmice trebala da bude ista praksa. Bumo videli...carsija072 je napisao/la: ↑17 kol 2024, 14:32 Na koji ulaz idemo mi sa sezonskim, nisam upratio da je klub objavio?
Samo Čelik zenički !!!