NK Čelik

AeroMs33

Re: NK Čelik

Post Postao/la AeroMs33 »

Regoja je nas!
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Docekati Regoju aplauzom ali nikakav kralj on nije kako neko napisa. Ispratit ga bez bodova pa mozda dobije aplauz i na kraju hehe
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

RubikovaKocka je napisao/la: 15 kol 2024, 18:03 Trebala bi uprava da pozove da svi navijači koji idu na zapad obavezno nose navijački šal. Da nam to bude praksa u budućnosti. To bar nije teško da se nosi, a sa šalovima se može napraviti fantastična koreografija.
Meni pravo nedostaje onaj stari štimung sa šalovima koji se pravio, šteta što izumire. Malo sa himnom na početku to se vraća, ali ni blizu kao prije. Ok, novi klinci, nova navijačka moda, ali meni je nelogičan fazon "svi u crnom". Pod br. 1 crna boja na stadionu se skoro ni ne vidi, nije upečatljiva nikako, dok crvena ubi u uči i stvara dojam da nas je brojčano više što protivniku treba dodatno vizualno uliti strah u kosti kada dođe na Bilino. Ovih Veležovaca npr. uvijek izgleda da je više samo zbog jake boje dresova. Pod br. 2 naše boje su dvije, crna i crvena - uvijek bilo od rođenja!
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Ako nisi dio, zasto ti je bitno? Zna se zasto je tako, i ima smisla i meni izgleda puno bolje. Koliko nas je, ne bi pomoglo ni da nosimo 10 boja.
pasha

Post Postao/la pasha »

Brotherze je napisao/la: 15 kol 2024, 17:54 Hoce li se kuponi prodavati da i dijaspora ucestvuje barem na taj nacin?
Koliko imam info, kuponi će da sačekaju par kola...
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Regoja je bio korektan dok je igrao za nas klub,a i u medijima je uvijek pozitivno govorio o Celiku.Treba ga docekati aplauzom naravno. Znam da imamo dosta problema,ali klub treba cim mogne da pokusa prodaju skolskog pribora sa znamenjima naseg kluba,grada na sveskama,pernicama.. Naravno ako je zakonski moguce.Teke sa Celikovim grbom svako bi uzeo,svakako ko ima skolarce mora uzimati pribor...
zjenica

Post Postao/la zjenica »

Molim one koji vode racuna o muzici na poluvremenu ili prije tekme, da pored Čelikovih pjesama puste i neku popularnu pjesmu među navijačima kao što je ova: https://www.youtube.com/watch?v=p3l7fgvrEKM
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
zjenica

Post Postao/la zjenica »

"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Ja sam više za Metallicu :rock:
Larsson

Post Postao/la Larsson »

Pusti Semsu da izginemoo :alkohol: :alkohol:
Samo Čelik!
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Na ovom sada razglasu kakav je trenutno na BP kad bi pustio AC/DC zvucao bi kao Esad Plavi :D Nista dok razglas se ne obnovi ;)
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Za 48 h cemo komentarisat utakmicu ovde😁😁
Sto se tice Regoje kako je igro za Celik kako je se ponaso tj profesionalno i poslovno i nakon Celika pricama ,istom mjerom mu vratit sve korektno docekat ga aplauzom a sad nesto ga dizat u nebesa nema potrebe nit zasluzuje nesto vise od toga i korektnosti.
A za ovu muziku iskreno ja ne bi nista pusta osim Celikovih i jos plus razglas ne valja.
Gledam tamo neko stadion Jedinstva postavio ma ono je terorizam na stadionu ,komotno dobru frezu naci i uzorat i krompira posijat ,samo trave oko penala ima.
Mi se zalimo nesto gledam i Vojvodinu eno igraju na novom stadionu cini mi se Loznica pa realno 3 puta trava gora od nase a nedavno sve napravljeno.
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

samocelik je napisao/la: 15 kol 2024, 21:23 Ja sam više za Metallicu :rock:
Isto!
:rock:
phillies

Post Postao/la phillies »

Ma samo Celikove pjesme pustati, nemoj da raja lomi jezik s engleskim :D :D :D A ima dovoljno nasih pjesama da sat vremena prije tekme ubiju.
Samo Čelik zenički !!!
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Kad se sjetim poslije Sarajeva u Hik’n Rocku ova pjesma

A cijela kafana na refren DURMIŠ ON FIRE nanana 😂
Odgovori