Sezona prije korone, dan pred bajram, kad nas je Seljo uzeo 0-2 ispred 13.000 ljudi.
Sjećam se da je se Morz okrenuo i psovao nekim ljudima na zapadu, slijedeći prizor neko ga pogodio sendvičem ili necim.
Sezona prije korone, dan pred bajram, kad nas je Seljo uzeo 0-2 ispred 13.000 ljudi.
Tako je Truhlo!Kad se mi sa 40,50 a ima ih i sa 60 + upalimo ima da Zenica poludi...Start je najbitniji radi atmosfere medju igracima,a i da povuce ove koje vole Celik ali koji uvijek nadju neki izgovor..Idemo dobiti ove 2 tekme pa da budemo domacini na PirotiTruhlo je napisao/la: ↑14 kol 2024, 23:26 Nije ova la masija ni svjesna šta mogu zapaliti sa samo dvije pobjede kući prva dva kola
Nekako miriše na onu sezonu sa Ištukom kad smo se borili za titulu do zadnjeg kola, nisu ni tada došli kapitalci nego se posložila fina ekipa i dobar niz rezultata na početku, ostalo su sociosi invazijama rješavali
FRLegioen je napisao/la: ↑14 kol 2024, 22:24 Anegdota prije rata:Dosle 2 najjace Zvezdine grupe :Zulu W i Red Devils...Druga dimenzija...Kur.eviti bili,neki punk furka,drugi skin heads,a mi tuta frizure iali poslije tekme u Bosnu su bacani,po cesti kod Intera lezali...Kazu nisu ocekivali da rudari ovako biju
Sjecam se.Finale kupa bilo 2011.Na jugu do istoka bila rupa na mreži i Fleka se provuće.phillies je napisao/la: ↑15 kol 2024, 10:48 Bilo je momenata Pa kad je cini mi se Fleka uletio na zeljinog igraca koki je pred Jugom slabio gol ( mozda cak da je to bio ovaj Kup sto se vec spominjao)...tad je nekako bila i smjena generacija na Jugu, Amera zamjenio Dambo i ta ekipa. Kasnije su dosli novi momci, ne znam ih licno ali respekt na svemu sto je uradjeno i sto rade. Da je ovim momcima brojnost koju su imali Hare, rhm Alija, Saban, pa i Amer, gdje bi nam bio kraj.