NK Čelik

Rob_Sa

Re: NK Čelik

Post Postao/la Rob_Sa »

Zamorano je napisao/la: 14 kol 2024, 20:52 Zapad Osimu :D Amar Amar Osim Osim
na k..cu te nosim nosim :lol: :lol: :mrgreen:
Sezona prije korone, dan pred bajram, kad nas je Seljo uzeo 0-2 ispred 13.000 ljudi.

Sjećam se da je se Morz okrenuo i psovao nekim ljudima na zapadu, slijedeći prizor neko ga pogodio sendvičem ili necim.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Bit će opet anegdota samo da se dočepamo PL i elite :grljenje:

#rebalans500k
#startdvijepobjede
#invazijanaTravnik
#prvomjesto
#euforija4kolo
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Nije ova la masija ni svjesna šta mogu zapaliti sa samo dvije pobjede kući prva dva kola :mrgreen:

Nekako miriše na onu sezonu sa Ištukom kad smo se borili za titulu do zadnjeg kola, nisu ni tada došli kapitalci nego se posložila fina ekipa i dobar niz rezultata na početku, ostalo su sociosi invazijama rješavali :mrgreen:
FliX

Post Postao/la FliX »

Zahuktavamo atmosferu ovdje na forumu.

:tobože:
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Truhlo je napisao/la: 14 kol 2024, 23:26 Nije ova la masija ni svjesna šta mogu zapaliti sa samo dvije pobjede kući prva dva kola :mrgreen:

Nekako miriše na onu sezonu sa Ištukom kad smo se borili za titulu do zadnjeg kola, nisu ni tada došli kapitalci nego se posložila fina ekipa i dobar niz rezultata na početku, ostalo su sociosi invazijama rješavali :mrgreen:
Tako je Truhlo!Kad se mi sa 40,50 a ima ih i sa 60 + upalimo ima da Zenica poludi...Start je najbitniji radi atmosfere medju igracima,a i da povuce ove koje vole Celik ali koji uvijek nadju neki izgovor..Idemo dobiti ove 2 tekme pa da budemo domacini na Piroti
Cap13

Post Postao/la Cap13 »

FliX je napisao/la: 15 kol 2024, 00:06 Zahuktavamo atmosferu ovdje na forumu.

:tobože:
Zbog toga me već počinje trema hvatat i strah od hladnog tuša. Ali riješit će Mašić i proslavit pred zapadom sa can’t hear you dok mu rutonje psuju. :alkohol:
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

S dvije pobjede na startu kod kuće ne smijem zamisliti kakva atmosfera i ludnica bi bila na Piroti u 3. kolu :sjekira: :rock:
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

FRLegioen je napisao/la: 14 kol 2024, 22:24 Anegdota prije rata:Dosle 2 najjace Zvezdine grupe :Zulu W i Red Devils...Druga dimenzija...Kur.eviti bili,neki punk furka,drugi skin heads,a mi tuta frizure 😁iali poslije tekme u Bosnu su bacani,po cesti kod Intera lezali...Kazu nisu ocekivali da rudari ovako biju 😁

Yebiga bio sam klinac tada, ni ne sjecam se koja je godina bila 🤣
Takodje gostovala Zvezda. Ali sjecam se ovog kao sad, od celicnog prema stacionaru trci lik i nosi u rukama zvezdinu zastavu, jos navija nesto hahah. A za njim, mozda mi se ucinilo jedno 50 ljudi trci da ga uhvate. Kazu da je i on sa petlje bacen u Bosnu.
Yebeno gostovonje u nici bilo uvijek
moSa likCe
phillies

Post Postao/la phillies »

Sva se ultra furka zaboravi kad te rudarska saketina dohvati :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Bio sam klinac, mislim sezona 2003/04 protiv Sarajeva na zapadu ja sa starim, pun stadion.. a sa juga neko (vjerovatno vi stariji znate ko je) sa zastavom otrco od juga skroz do sjevera prema hordama, to mi je bas ostalo u pamcenju.. uvijek smo pravili show.. zenicki do kosti!!!
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
phillies

Post Postao/la phillies »

Bilo je momenata :D Pa kad je cini mi se Fleka uletio na zeljinog igraca koki je pred Jugom slabio gol ( mozda cak da je to bio ovaj Kup sto se vec spominjao)...tad je nekako bila i smjena generacija na Jugu, Amera zamjenio Dambo i ta ekipa. Kasnije su dosli novi momci, ne znam ih licno ali respekt na svemu sto je uradjeno i sto rade. Da je ovim momcima brojnost koju su imali Hare, rhm Alija, Saban, pa i Amer, gdje bi nam bio kraj.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Prava navijacka prica bez i jedne mrlje kada je u pitanju ljubav prema klubu. Naravno, navijaci kao navijaci, ali se u njihovu predanost ne moze sumnjati.
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Cast mi je, sto sam bio u kopu kada su vodje bili Hare, i rahmetli profa, tada smo bili zayebani do bola.
A i danas kad idem na stranu pogledat utakmicu idem u kop sa Robovima, na Bilinom nekad na jug, vise na zapad.

U subotu ga Hamza zabija iskosa sa 16 u kontra raslje za 1-0 🤣
moSa likCe
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Dzankovica nema najmanje dva kola, mozda ga ocekivati tek na Piroti. Martinovic imao laksu povredu, ali ce biti spreman za subotu, Prguda rijesena papirologija. Idemo po tri boda
Guest1945

Post Postao/la Guest1945 »

phillies je napisao/la: 15 kol 2024, 10:48 Bilo je momenata :D Pa kad je cini mi se Fleka uletio na zeljinog igraca koki je pred Jugom slabio gol ( mozda cak da je to bio ovaj Kup sto se vec spominjao)...tad je nekako bila i smjena generacija na Jugu, Amera zamjenio Dambo i ta ekipa. Kasnije su dosli novi momci, ne znam ih licno ali respekt na svemu sto je uradjeno i sto rade. Da je ovim momcima brojnost koju su imali Hare, rhm Alija, Saban, pa i Amer, gdje bi nam bio kraj.
Sjecam se.Finale kupa bilo 2011.Na jugu do istoka bila rupa na mreži i Fleka se provuće.
Odgovori