Dobro mi vise pricamo o Zapadu a na Jugu se vredjalo i to zestoko pogotovo prije ,sad je milina slusat Jug kako je bilo prije
NK Čelik
- BatistutA19
Re: NK Čelik
-
Najvise me sramota bilo na finalu kupa protiv Zelje. Ibrahim Sehic branio za Zelju i koji dan ranije mu umrla sestra. Par specijalaca s juga mu cijelo poluvrijeme psovali sestru, nisu stali… nikad gore psovke nisam cuo nego tad (mozda samo Matko kad je dosao sa Sarajevom da je bilo zesce)BatistutA19 je napisao/la: ↑14 kol 2024, 16:45Dobro mi vise pricamo o Zapadu a na Jugu se vredjalo i to zestoko pogotovo prije ,sad je milina slusat Jug kako je bilo prije
Istok, dio tribine kraj tunela i to poslije utakmice
Nisu se ni nasi stedjeli, a tek gosti. Odlaskom u kanton, ta tradicija je izumrla.
Nisu se ni nasi stedjeli, a tek gosti. Odlaskom u kanton, ta tradicija je izumrla.
Sehicu je sestra umrla pred utakmicu u sarajevu i tada smo ispostovali minutu sutnje, muha se nije cula. A njega nismo spominjali tu utakmicu. Sta je bilo u uzvratu, bilo je, al on je smecar i gore zasluziostrucnjak9 je napisao/la: ↑14 kol 2024, 16:53Najvise me sramota bilo na finalu kupa protiv Zelje. Ibrahim Sehic branio za Zelju i koji dan ranije mu umrla sestra. Par specijalaca s juga mu cijelo poluvrijeme psovali sestru, nisu stali… nikad gore psovke nisam cuo nego tad (mozda samo Matko kad je dosao sa Sarajevom da je bilo zesce)BatistutA19 je napisao/la: ↑14 kol 2024, 16:45Dobro mi vise pricamo o Zapadu a na Jugu se vredjalo i to zestoko pogotovo prije ,sad je milina slusat Jug kako je bilo prije
Nije proslo ni dva dana, vec su skoro sve sugestije usvojene i popravljene stvari Respekt za osobu koja radi na web stranici.phillies je napisao/la: ↑12 kol 2024, 22:15 Mali offtopic:
Kao sto neko spomenu tiktok, ja bih volio da se malo vise paznje obrati na sluzbenu stranicu kluba. Mozda su danas IG i FB popularniji i vise prisutni u "sirokim masama" ali opet ne moze se sluzbena web stranica zanemarivati. Zadnja vijest na stranici je vezana za potpisani memorandum Celika i USUNZE. Nema vijesti o odigranoj utakmici u subotu, niti o potpisanom igracu danas. Sto se tice fotografija prvog tima, nadam se da ce uskoro biti update.ovane, pa da nam na vrhu ne stoje Karic i Mlaco (nista protiv ovih momaka), jer vise nisu clanovi prvog tima.
Isto tako, na naslovnici gdje vode "precice" do prvog tima, tabele i rasporeda stoji 2023/2024. Kod rasporeda pise "PRVA LIGA FEDERACIJE BIH DRUGA POLUSEZONA" i tako jos nekih detalja...eto, nadam se da ce i to doci na red.
Samo Čelik zenički !!!
Naš zapad je desetka u odnosu na psovke kakve se čuju na istoku Koševa ili u Vrapčićima na onoj velikoj tribini...
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Mislim da se vratio u marketing tim momak koji je bio zajedno sa Maidom, i objave na društvenim mrežama su drugačije nego što su bile do nedavno.phillies je napisao/la: ↑14 kol 2024, 17:15Nije proslo ni dva dana, vec su skoro sve sugestije usvojene i popravljene stvari Respekt za osobu koja radi na web stranici.phillies je napisao/la: ↑12 kol 2024, 22:15 Mali offtopic:
Kao sto neko spomenu tiktok, ja bih volio da se malo vise paznje obrati na sluzbenu stranicu kluba. Mozda su danas IG i FB popularniji i vise prisutni u "sirokim masama" ali opet ne moze se sluzbena web stranica zanemarivati. Zadnja vijest na stranici je vezana za potpisani memorandum Celika i USUNZE. Nema vijesti o odigranoj utakmici u subotu, niti o potpisanom igracu danas. Sto se tice fotografija prvog tima, nadam se da ce uskoro biti update.ovane, pa da nam na vrhu ne stoje Karic i Mlaco (nista protiv ovih momaka), jer vise nisu clanovi prvog tima.
Isto tako, na naslovnici gdje vode "precice" do prvog tima, tabele i rasporeda stoji 2023/2024. Kod rasporeda pise "PRVA LIGA FEDERACIJE BIH DRUGA POLUSEZONA" i tako jos nekih detalja...eto, nadam se da ce i to doci na red.
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Bravo u svakom slucaju. A u subotu, nakon utakmice, vidio sam i Maida da se vraca sa stadiona, kao s posla. Mozda je i on tu - u sjeni
Samo Čelik zenički !!!
- mosalikce7
Kako je isla ta pjesma?
Ima dosta mladjih koji se nesjecaju.
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
- BatistutA19
Zato nas je bog tad kaznio ubio nas Zeljo ,tad su nas pregazili sad pa sad 0-3 bilo,zalosno je bilo tilo prema Sehicu Ne znam kako.ljudima nije mrsko psovat toliko ,ti tad sam sebe iznerviras vise .strucnjak9 je napisao/la: ↑14 kol 2024, 16:53Najvise me sramota bilo na finalu kupa protiv Zelje. Ibrahim Sehic branio za Zelju i koji dan ranije mu umrla sestra. Par specijalaca s juga mu cijelo poluvrijeme psovali sestru, nisu stali… nikad gore psovke nisam cuo nego tad (mozda samo Matko kad je dosao sa Sarajevom da je bilo zesce)BatistutA19 je napisao/la: ↑14 kol 2024, 16:45Dobro mi vise pricamo o Zapadu a na Jugu se vredjalo i to zestoko pogotovo prije ,sad je milina slusat Jug kako je bilo prije
- BatistutA19
mosalikce7 je napisao/la: ↑14 kol 2024, 17:34Kako je isla ta pjesma?
isla bas bolesno sa Juga Matija Matija dabogda ti mati umrla ,pa islo jos nesto Romale Romali sestru mu te yebali
-
Na skupstini je prezentovan momak koji je ispred uprave zaduzen za marketing.zjenica je napisao/la: ↑14 kol 2024, 17:18Mislim da se vratio u marketing tim momak koji je bio zajedno sa Maidom, i objave na društvenim mrežama su drugačije nego što su bile do nedavno.phillies je napisao/la: ↑14 kol 2024, 17:15Nije proslo ni dva dana, vec su skoro sve sugestije usvojene i popravljene stvari Respekt za osobu koja radi na web stranici.phillies je napisao/la: ↑12 kol 2024, 22:15 Mali offtopic:
Ovaj pomak u objavama i otkaz Deli je vjerovatno rezultat njegovog rada.
To Romale,Romali cini mi se protiv Veleza se pjevalo.. Brat od Ane Nikolic igrao u VelezuBatistutA19 je napisao/la: ↑14 kol 2024, 17:41mosalikce7 je napisao/la: ↑14 kol 2024, 17:34Kako je isla ta pjesma?
isla bas bolesno sa Juga Matija Matija dabogda ti mati umrla ,pa islo jos nesto Romale Romali sestru mu te yebali
Bez Džankovića prvo kolo igramo, ide 4-4-2 vjerovatno