NK Čelik

Cap13

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cap13 »

Juzni Front 1988 je napisao/la: 14 kol 2024, 11:37 Ko psuje?? Psuju jedni te isti klosari, zna se i koji i plus par ovih sto dodju kad je derbi neki.
Nema sanse da bih ikad opsovao nasim igracima da ne znam ti kako lose odigraju.
Da ih znam imenima, prozvao bi ih javno. Jesu to uglavnom jedni te isti, ali je i vise nego ruzno cut. I ne bi ti, ne bih ja, ne bi ja mislim niko sa ovog foruma, ali imas one koji zale za svojih 7 KM a dosli su gledati nasa proslosezonska krila kojima ne ide...
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Ma treba te najglasnije lajavce malo opomenuti na zapadu da se prestane s tim primitivizmom.

Zeničani, svi na stadion !!
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Cap13 je napisao/la: 14 kol 2024, 11:43
Juzni Front 1988 je napisao/la: 14 kol 2024, 11:37 Ko psuje?? Psuju jedni te isti klosari, zna se i koji i plus par ovih sto dodju kad je derbi neki.
Da ih znam imenima, prozvao bi ih javno. Jesu to uglavnom jedni te isti, ali je i vise nego ruzno cut. I ne bi ti, ne bih ja, ne bi ja mislim niko sa ovog foruma, ali imas one koji zale za svojih 7 KM a dosli su gledati nasa proslosezonska krila kojima ne ide...

Ma razumijemo se.
Kad idem na tekmu, idem na zapad odmaknem se skroz tamo prema jugu, ne mogu slusat to, kakav sam zivac pobio bih se sa nekim.
Znam ja sve te likove al nejse.
moSa likCe
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Dobro idu ove sezonske ,ne znam koliko je prosle sezone bilo prodato.Da li je sad pametno da traje ova prodaja sezonskih i kad pocne liga ne znam i kako to funkcionise u drugim klubovima.Sezonske su odradjene perfekt uglavnom za sve pa ko se gdje nadje clanovi,neclanovi,paketi za svakog ima i pametno i za poseban ulaz.Da li ce to se samo pokazat kao protiv Lukavca ili ce se provlacit da se ocita i ne treba tu mijesat ove sa kartama mozda kako oni to kontaju ne znam.
Ma nisam nikad psovo ni drugim igracima protivnickim nekad kad bi Sarajevo,Zeljo igralo a kamoli sad da psujem a pogotovo jos nasim ne kontam te ljude sta je razlog.
Ok tiho opsovat svi opsuju nesto ali se derat ko ludak da te cjeli stadion cuje i konstantno psovat ne razumijem to nikako pa vise sebe iznerviras dodatno, to je za mene bolesno.
Eto jos 3 dana i sa bozjom pomoci startovat a mislim da imamo solidnu ekipu ali za sami vrh nemamo ali trebamo podrzat od 1 kola hrabro i zajedno svi 🖤❤️
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Kako bih samo volio bit u subotu na BP, al yebiga
Ide 2-0 ko kuca
Bio ne bio kupi kartu dvije za tekmu😉
Psuju samo rutonje😋
Psovale bi i zeturace al one ne mogu progovorit koliko zderu krompiruse :mrgreen:
Ne psujem nikad nasim igracima a pogotovo ne gostujucim jer i ne znam ljude :D
Al kad vidim da neko pojma nema jednostavno pojma nema,nemoj da me iko ubjedjuje da ima pored mojih ociju :D
Klub odradio super dobar posao sa sezonskim haman da je prodaja veca za 200% :tobože:
Cap13

Post Postao/la Cap13 »

Zamorano je napisao/la: 14 kol 2024, 13:50
Al kad vidim da neko pojma nema jednostavno pojma nema,nemoj da me iko ubjedjuje da ima pored mojih ociju :D
Ma niko ne kaže da oni znaju, nego da im ne treba mame spominjat zbog toga što su loši.
BatistutA19

Ja mislim da nije bilo mrzeg igraca Robijasima recimo nakon rata od Mirsada Dedica golmana Sarajeva i tad sam ono bio svaku na Jugu a znamo svi kakav je tad bio Jug kad stoji preko 2000 i navija pa ni tom covjeku nisam psovo.
Ovo danas sta ces kakav klub takvi nam igraci,takve ambicije ,ovo je najbolje sto imamo i sto mozemo imat pa jednostavno kakvi god su moras ih podrzat i kad ne ide sta ces a kakve psovke i uvrede ni.protivnickih a kamoli nasima.
Milicajac

Post Postao/la Milicajac »

Ovu tekmu protiv Radničkog, samo je malo bio rhm Uščuplić sporan... Ostalo je bilo krajnje korektno :lol:
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Jesu svi registrovani?
Imal Prguda nass papire?
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

BatistutA19 je napisao/la: 14 kol 2024, 14:26 Ja mislim da nije bilo mrzeg igraca Robijasima recimo nakon rata od Mirsada Dedica golmana Sarajeva i tad sam ono bio svaku na Jugu a znamo svi kakav je tad bio Jug kad stoji preko 2000 i navija pa ni tom covjeku nisam psovo.
Ovo danas sta ces kakav klub takvi nam igraci,takve ambicije ,ovo je najbolje sto imamo i sto mozemo imat pa jednostavno kakvi god su moras ih podrzat i kad ne ide sta ces a kakve psovke i uvrede ni.protivnickih a kamoli nasima.
Dedicu smo svi psovali 😀,vece gnjide od njega nije bilo,kao i Salemu Prolicu krmku koji mrzi Celik iz dna duse..
Larsson

Post Postao/la Larsson »

Eto sad nije se psovalo,a kad je Matija Matko presao iz Celika u Sarajevo,svi smo pjevali onu cuvenu pjesmu. Moj dido inace hadzija izgubio glas na toj tekmi zbog Matka :rock:
Samo Čelik!
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Doduše ne psujemo mi nikad,samo pjevamo da im 'ebemo I mrtve I žive I da nam se vilice krive🤣🤣🤣
c'mon likČe
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Ali45 je napisao/la: 14 kol 2024, 16:10 Doduše ne psujemo mi nikad,samo pjevamo da im 'ebemo I mrtve I žive I da nam se vilice krive🤣🤣🤣
Dobro, to su " sitne" psovke :alkohol: :vješanje: :rock:
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

prisonbreak je napisao/la: 14 kol 2024, 15:40 Jesu svi registrovani?
Imal Prguda nass papire?
S obzriom da je Prguda sarajlija trebao bi imati :mrgreen:
Srce, čast i ponos!
BatistutA19

FRLegioen je napisao/la: 14 kol 2024, 15:43
BatistutA19 je napisao/la: 14 kol 2024, 14:26 Ja mislim da nije bilo mrzeg igraca Robijasima recimo nakon rata od Mirsada Dedica golmana Sarajeva i tad sam ono bio svaku na Jugu a znamo svi kakav je tad bio Jug kad stoji preko 2000 i navija pa ni tom covjeku nisam psovo.
Dedicu smo svi psovali 😀,vece gnjide od njega nije bilo,kao i Salemu Prolicu krmku koji mrzi Celik iz dna duse..
Ja kazem za sebe nisam volio te neke bolesne psovke ili ono dok bilo nacionalisticki i ono sam mrzio a mislim da nije bilo mrzeg igraca od Dedica jos obicno drugo poluvrijeme na Jug pa i on provociro pa nikad pocet 2 poluvrijeme a onda je Jug mocan bio pa bukvalno skoro do Zapada se stajalo a pun ko sibica 😁😁A i Prolic je bio posebno sorta on je samo trco oko onog kruga oko centra i onda na penal pokaziva nikad dotrcat do penala i prekido utakmicu cim mu se skandira 😂😂😂
Odgovori