NK Čelik
Re: NK Čelik
Pa ova nova cetvorica su do sad vise utakmica odigrali za Čelik vec ova prva cetvorica za cijelu sezonu! Ma slabiji smo i 92% vec prosle sezone. Znaci nemamo se cemu nadatPonosniSmogovci je napisao/la: ↑12 kol 2024, 12:17Ekipa slabija za 80% u odnosu na proslogodisnju.
Hrelja, Pehilj, Saric, Setkic > Jusic, Rasevic, Martinovic, Dzankovic
Borba za opstanak zasigurno...
A i Džeko pa ofula sa dva metra i to je gurne pored dalje stative... nek je momku sretno kod nas.
- BatistutA19
Joj i ti nadje sto ofula zicer i najbolji napadac na svijetu zicer ofula a vidis kako je loptu oduzeo ,ja ga stvarno ne poznajem po kvalitetu ali mislim da ce on bit fino pojacanje prema napred.
Znaci Martinovic je duplo bolji od Karalica,Durmisa,Honde zajedno.
Bekovi Sivac fali ali dostojno ga moze mijenjat Jusic a svakako lijevo bi nam falilo i Mehic fali kojeg i Horic moze zamijenit i nista ne fali ni Prgudi.
Rasevic umjesto Setkica i to su promijene i nema sanse da smo mi slabiji a mozda dodje i taj veznjak neki.
Dodas iskustvo plus godinu uz ostanak kostura Durmo ,Musa,Ali,Talha,Masic i ima i finih juniora Ahmetspahic,Palackic,Smajlovic,Hodzic i dobijes sasvim solidnu ekipu.
Ne treba sad ni letit visoko i rec mi smo kandidati neki za ulazak jer nismo a da se moze promijenit u toku sezone itekako moze racunajuci grad.
Nase je da podrzimo upravu odlicnu koju nema nijedan klub i igrace naravno.
Znaci Martinovic je duplo bolji od Karalica,Durmisa,Honde zajedno.
Bekovi Sivac fali ali dostojno ga moze mijenjat Jusic a svakako lijevo bi nam falilo i Mehic fali kojeg i Horic moze zamijenit i nista ne fali ni Prgudi.
Rasevic umjesto Setkica i to su promijene i nema sanse da smo mi slabiji a mozda dodje i taj veznjak neki.
Dodas iskustvo plus godinu uz ostanak kostura Durmo ,Musa,Ali,Talha,Masic i ima i finih juniora Ahmetspahic,Palackic,Smajlovic,Hodzic i dobijes sasvim solidnu ekipu.
Ne treba sad ni letit visoko i rec mi smo kandidati neki za ulazak jer nismo a da se moze promijenit u toku sezone itekako moze racunajuci grad.
Nase je da podrzimo upravu odlicnu koju nema nijedan klub i igrace naravno.
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 12 kol 2024, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.
Prses ostaje u Velezu jer je trener danas dobio otkaz a svaki naredni koji ga naslijedi racunat ce na Prsesa jer je jedan od najboljih veznjaka ligezjenica je napisao/la: ↑12 kol 2024, 12:04 Vidim da Omar Pršeš neće potpisati za Slobodu i da je vezan ugovorom za Velež. Znam da je baš teško izvodljivo, ali zašto ne bi pokušali sa posudbom Pršeša na Bilino? Npr. Pola plate da mu preuzmemo (kolika god da je) i nek potpiše do kraja sezone. Imali bi provjerenog igrača koji bi se sigurno isplatio.
Također, u slučaju da Stupčanica ove sezone osigura ulazak u Premijer ligu, ja bi bio zagovornik da im se dopusti igranje na Bilinom. Zašto?
- Uzimaš im na mjesecnom nivou za rentu stadiona 15000 KM (MINIMALNO), tako da bi na godišnjem nivou od rentanja uzeli oko 180k, ako ne i više.
- Što to za njih znači? Dat će mnogo para za rentanje stadiona i samim tim jeftiniji im je i igrački kadar, pa je i pretpostavka da će i lošije biti rangirani zbog toga. Ja im predviđam ispadanje iz lige odmah u slučaju da uđu u istu.
- Šta to znači za nas? Dobri smo 200k, taj novac možeš iskoristiti za dovođenje 3 kapitalca i sigurno napadanje Premijer lige.
Cim sam vidio da je ovaj otkaz dobio, znao sam da ce Prses ostati
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
- limvolikce
Poslije svakog solidnog pojačanja logično da se mijenja i mišljenje u vidu optimizma/pesimizma.
Fazon je što ne znaš kako će juniori odgovoriti, ako ih krene možemo biti u top 3, ako ne, onda top 10, teško je ovdje prognozirati bilo šta. Vi stalno priželjkujete Horića, ali on dok je igrao nije bio ni približno svojoj ranijoj formi, tako da treba sve posmatrati realno, a nadati se najboljem.
Fazon je što ne znaš kako će juniori odgovoriti, ako ih krene možemo biti u top 3, ako ne, onda top 10, teško je ovdje prognozirati bilo šta. Vi stalno priželjkujete Horića, ali on dok je igrao nije bio ni približno svojoj ranijoj formi, tako da treba sve posmatrati realno, a nadati se najboljem.
-
Pršeš nije ni u top deset veznjaka lige, mada bi nama sjajno legao ali budimo relani nije bilo sanse da dođe u Čelik i prije ove smjene.
Srce, čast i ponos!
De mi nabroj 9 boljig igraca od njega na toj pozicijiPatrickBateman je napisao/la: ↑12 kol 2024, 14:32 Pršeš nije ni u top deset veznjaka lige, mada bi nama sjajno legao ali budimo relani nije bilo sanse da dođe u Čelik i prije ove smjene.
-
Nista lakse,Eugen je napisao/la: ↑12 kol 2024, 14:37De mi nabroj 9 boljig igraca od njega na toj pozicijiPatrickBateman je napisao/la: ↑12 kol 2024, 14:32 Pršeš nije ni u top deset veznjaka lige, mada bi nama sjajno legao ali budimo relani nije bilo sanse da dođe u Čelik i prije ove smjene.
Vladan Bubanja, Aleksandar Đorđević, Al Jaber, Srđan Grahovac, Marijan Ćavar, Antonio Ivancic, Mirza Mustafic, Ivan Posavec, Frano Mlinar.
Honorable mention: Edin Julardzija
Dakle iskljucivo sestice i osmice, desetke nisam ni racunao.
Srce, čast i ponos!
- Zenicanin988
Gledao sam Prsesa par tekmi, momak je realno top veznjak, sa pregledom igre i dobrim pasom.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Ovaj igrač sto nas je je "pojačao" ima goru statistiku od Karalića i Durmiša. Medjutim sada je dio mog Čelika i želim mu sve najbolje da pročepi konačno jer davati svaki 1000 minuta gol u karijeri a ofanzivac je realno za ismijavanje.
Majstore sad se pokazi u nižem rangu i zakucaj barem 5 za polusezonu. Nek ti je sretno u Čeliku.
Jos jak vezni koji moze sve povezati i mirna sezone bez bojazni za opstanak.
Top 3 nemojte spominjati, daleko smo. 4-5-6-7 dovoljno. Samo da bude bez borbe za opstanak. Volim te Čelik.
Majstore sad se pokazi u nižem rangu i zakucaj barem 5 za polusezonu. Nek ti je sretno u Čeliku.
Top 3 nemojte spominjati, daleko smo. 4-5-6-7 dovoljno. Samo da bude bez borbe za opstanak. Volim te Čelik.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Kako bogati bolju statistiku ovi igrali 3. i 2. ligu, a ovo igrac s PL iskustvom??
Prijedlog za marketing sluzbu, napraviti ovako neki video pocetka sezone. Malo hvatati tik tok trendove za nove generacije.
https://vm.tiktok.com/ZGec8pVhj/
https://vm.tiktok.com/ZGec8pVhj/
Ni Karalić ni Durmiš nisu prismrdili Premijer ligi... za razliku od ovog momka koji već ima iskustvo igranja u PL i to je automatski veliki plus. Čak ima i jakih tekmi iza sebe, sama činjenica da je bio starter u finalu kupa protiv Sarajeva je velika stvar.Avenija je napisao/la: ↑12 kol 2024, 16:48 Ovaj igrač sto nas je je "pojačao" ima goru statistiku od Karalića i Durmiša. Medjutim sada je dio mog Čelika i želim mu sve najbolje da pročepi konačno jer davati svaki 1000 minuta gol u karijeri a ofanzivac je realno za ismijavanje.
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."