NK Čelik

laudrup

Re: NK Čelik

Post Postao/la laudrup »

Screenshot_1.jpg
Screenshot_1.jpg (34.31 KiB) Pogledano 1957 puta.
Nadam se da nećemo morati čekati 970 minuta za pogodak u crno-crvenom dresu. Dobro nam došao Garnacho! :rock:
zjenica

Post Postao/la zjenica »

Napad riješen, još eventualno DMF.

Gledajući cijeli roster u odnosu na drugi dio prošle sezone, imamo mnogo veću širinu. Odbrana je dobro popunjena, kao i sredina (još taj DMF, mada imamo par opcija i na toj poziciji u vidu Prgude, Varde, Horića), napad nam je sigurno bolji nego prošle sezone, mada bi ja gledao još jednog napadača da dovedemo, samim tim se otvara mogućnost igranja u više formacija. :rock:
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

laudrup je napisao/la: 12 kol 2024, 09:09 Screenshot_1.jpg

Nadam se da nećemo morati čekati 970 minuta za pogodak u crno-crvenom dresu. Dobro nam došao Garnacho! :rock:
Pa vjerovatno su to bile minute na kapaljku nisam pregkedao al ja ipak volim mladog igraca koji se hoce dokazat i napredovat nego neke Hrelje koji gledaju uzet kes i glumit povrese i sl.
Et svi smo vidjeli Martinovica u subotu kako grize
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Sta kaze hlotru, za ovog momka?
Protiv Gz jako i nickize do stizeko
moSa likCe
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Cinvict35 je napisao/la: 12 kol 2024, 09:18

Pa vjerovatno su to bile minute na kapaljku nisam pregkedao al ja ipak volim mladog igraca koji se hoce dokazat i napredovat nego neke Hrelje koji gledaju uzet kes i glumit povrese i sl.
970 minuta provedenih na terenu, ne na klupi, su mu prosjek.

Malo sam isčitao po forumu Veleža, dosta ih je bilo zadovoljno s njim, vidjet ćemo, nek nam pokaže...
Cinvict35

laudrup je napisao/la: 12 kol 2024, 09:27
Cinvict35 je napisao/la: 12 kol 2024, 09:18

970 minuta provedenih na terenu, ne na klupi, su mu prosjek.

Malo sam isčitao po forumu Veleža, dosta ih je bilo zadovoljno s njim, vidjet ćemo, nek nam pokaže...
Pa et ako su bili zadovljni iole u PL kod nas bi trebao jos bolje i rasterecenije igrati.Nadamo se da ce eksplodirati i on i martinovic i naravno neko i od nasih juniora
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Zadoovljan sa krilom.
Jos jedan vezni i to je to.

Bilo bi neke sirine, bilo bi vise sigurnosti.

Sa povrstkom Horica, u odnosu na generalku na klupi bi imao:
Bajramovic, Horic, Dzankovic, VEZNI + JUNIORI.
Bilo bi opcija.
ETS2

Post Postao/la ETS2 »

Cinvict35

Gledajuci hl ovaj je dobar a voli asistirat i ucestvovat u igri nije skrt
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Odlično krilo za prve lige beton. Ovaj prelazni rok je fantastično odrađen, igrači koji su došli u najboljim godinama, nismo dovodili istrošena imena.

Sada smo popunjeni na svakoj poziciji, možemo lagano pratiti tržište pa ako npr Boji propadne sve vani, nije problem ni da se potpiše u septembru.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Sigurno ce imati dovoljno prostora i prilike da se iskaze u Čeliku. Još jedan iskusniji veznjak i da zaokružimo roster
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Dzankovica sam upamtio jos dok je igrao za Velez. Gledao sam onu utakmicu kad su igrali na Bilinom finale kupa protiv Sarajeva i po lijevoj strani je pravio haos, bas mi je tu ostao u sjecanju. Sve u svemu mislim da smo doveli krila koja su puno bolja od ovih sto smo imali proslu sezonu ;)
phillies

Post Postao/la phillies »

:rock: :rock: :rock:

SVANI SUBOTO!!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Cinvict35

Truhlo je napisao/la: 12 kol 2024, 10:38 Odlično krilo za prve lige beton. Ovaj prelazni rok je fantastično odrađen, igrači koji su došli u najboljim godinama, nismo dovodili istrošena imena.

Sada smo popunjeni na svakoj poziciji, možemo lagano pratiti tržište pa ako npr Boji propadne sve vani, nije problem ni da se potpiše u septembru.
Ma da bice PL igraca slobodni kad propadnu raznorazne kombinacije.
Vise volim igraca koji zeli napredovat i zeli trenirat dokazivat nego neke bolje igrace iz Federalne koji su u nekim godinama gdje nema sanse da ide u rang vise a kamoli evropu.
Samo sad et dobar zdadnji vezni sa ovom ekipom smo konkurentni za tu borbu za vrh pa vidjet sza zima nosi i iduca god
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Evo ga jos jedno ciljano pojacanje Dzankovic.Hocemo li sad glat ispasti ili cemo se ipak boriti za goli opstanak,da mi pojasne ovi forum strucnjaci :D pitam za jarana rutonju :D :mrgreen:
Odgovori