NK Čelik
Re: NK Čelik
Dobro došao Hamza u naš voljeni klub.
Nadam se da ti nije ostala mržnja prema Čeliku nakon navijanja na jugu Šugavice kao dijete i igranja za Čmelju u omladinskim kategorijama.
Građen ko Gakpo što neko napisa
Nadam se da ti nije ostala mržnja prema Čeliku nakon navijanja na jugu Šugavice kao dijete i igranja za Čmelju u omladinskim kategorijama.
Građen ko Gakpo što neko napisa
- Zenicanin988
Kakav je ovaj Hamza, je li ko sta upratio?
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Nešto ga se ne sjećam iskreno
Jesu li i vas trajno banovali tamo?
Hamza Martinović totalna nepoznanica, u svakim slučaju sam za ovako nekoga nego li za Hrelju i slične. Jeste da dečko ima ružno odrastanje ali neka njega i neka se pokaže. Nadam se da i Lovro Musa ostaje.
Hamza Martinović totalna nepoznanica, u svakim slučaju sam za ovako nekoga nego li za Hrelju i slične. Jeste da dečko ima ružno odrastanje ali neka njega i neka se pokaže. Nadam se da i Lovro Musa ostaje.
Iskreno više volim ovako anonimuse, Vazda se previše priziva , ko da gledam da bi kod nas bio flopčina
Bio bih zadovoljan kad bi Tabaković potpisao i da nastavimo dovoditi ovako ove igrače od 20 godina željne igre i dokazivanja, nego neka imena koji žele u PL a završe u ovoj ligi pa igraju preko one stvari.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nazire li se suma koja je potreba platiti se Sarajevu za Talhu? Imamo li mi na konto toga šta? Da li bi nama taj otkup bio krupan zalogaj?
-
A mislim da se to može nešto sa Sarajevom iskombinovati da svi budu zadovoljni. On nema mjesta gore niti će ga imati, a mislim da bi on volio da ovdje nastavi svoju fudbalsku karijeru kao igrač Čelika vezan dugotrajnijim ugovorom. To bi bio pun pogodak i za njega i i za nas svakako. Igrač je s karakterom, talentovan i sigurno ima dobru perspektivu.
Ma dogovorit sa Sarajevom nekako procenat od naredne prodaje,sumnjam da će reć ne,jer imamo dobru saradnju sa njima.
c'mon likČe
Talhu smo svi zavoljeli zbog njegovih igara j odnosom prema grbu.Najbolje bi bilo za obje strane da dodje do dogovora I da TalHaaland ponovo obuce crno crveni dres.Mislim da mu nebi bilo krivoTruhlo je napisao/la: ↑08 srp 2024, 15:21Iskreno više volim ovako anonimuse, Vazda se previše priziva , ko da gledam da bi kod nas bio flopčina
Bio bih zadovoljan kad bi Tabaković potpisao i da nastavimo dovoditi ovako ove igrače od 20 godina željne igre i dokazivanja, nego neka imena koji žele u PL a završe u ovoj ligi pa igraju preko one stvari.
- Juzni Front 1988
Mislim da Talha nema vise nista sa Sarajevom, raskinuo ugovor. Slobodan je igrac.
moSa likCe
-
@pasha, red je da pritisneš crveni gumb i ukloniš našu temu koja je ostala s onog foruma. Mislim da svi isto žele nakon svega što se izdešavalo, od odnosa prema nama pa do našeg kluba. Hvala
Talha i Vazda
Talha i Vazda
Samo sa ugledamo Mašića na prozivci i da kažu da ostaje
Kako mi se cini svi smo ban popusili tamo.Red bi bio da se ugasi tema na pitarskom forumu.Hamza dobro dosao.
- Juzni Front 1988
Ma jasta brate u banovicima zavrsili
Ne uprati sta ovaj Hamza igra, koja pozicija.
U svakom slucaju dobrodosao nam Martinovicu
Ne uprati sta ovaj Hamza igra, koja pozicija.
U svakom slucaju dobrodosao nam Martinovicu
moSa likCe