Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Truhlo je napisao/la: ↑08 srp 2024, 14:39
Daj tog Vazdu da nam se posere u čejf ko Hrelja prošle godine
Ne sluti Truhlo .Kvalitetni su igraci obojica!Simm Bau nas je pojeo u veznom redu prosle godine u obje tekme,a u Ze smo ih dobili na blic krig...Znaju igrati I bili bi pojacanja sigurno
Jesu li i vas trajno banovali tamo?
Hamza Martinović totalna nepoznanica, u svakim slučaju sam za ovako nekoga nego li za Hrelju i slične. Jeste da dečko ima ružno odrastanje ali neka njega i neka se pokaže. Nadam se da i Lovro Musa ostaje.
Ne sluti Truhlo .Kvalitetni su igraci obojica!Simm Bau nas je pojeo u veznom redu prosle godine u obje tekme,a u Ze smo ih dobili na blic krig...Znaju igrati I bili bi pojacanja sigurno
Iskreno više volim ovako anonimuse, Vazda se previše priziva , ko da gledam da bi kod nas bio flopčina
Bio bih zadovoljan kad bi Tabaković potpisao i da nastavimo dovoditi ovako ove igrače od 20 godina željne igre i dokazivanja, nego neka imena koji žele u PL a završe u ovoj ligi pa igraju preko one stvari.
A mislim da se to može nešto sa Sarajevom iskombinovati da svi budu zadovoljni. On nema mjesta gore niti će ga imati, a mislim da bi on volio da ovdje nastavi svoju fudbalsku karijeru kao igrač Čelika vezan dugotrajnijim ugovorom. To bi bio pun pogodak i za njega i i za nas svakako. Igrač je s karakterom, talentovan i sigurno ima dobru perspektivu.
Iskreno više volim ovako anonimuse, Vazda se previše priziva , ko da gledam da bi kod nas bio flopčina
Bio bih zadovoljan kad bi Tabaković potpisao i da nastavimo dovoditi ovako ove igrače od 20 godina željne igre i dokazivanja, nego neka imena koji žele u PL a završe u ovoj ligi pa igraju preko one stvari.
Talhu smo svi zavoljeli zbog njegovih igara j odnosom prema grbu.Najbolje bi bilo za obje strane da dodje do dogovora I da TalHaaland ponovo obuce crno crveni dres.Mislim da mu nebi bilo krivo
@pasha, red je da pritisneš crveni gumb i ukloniš našu temu koja je ostala s onog foruma. Mislim da svi isto žele nakon svega što se izdešavalo, od odnosa prema nama pa do našeg kluba. Hvala
samocelik je napisao/la: ↑08 srp 2024, 15:20Jesu li i vas trajno banovali tamo?
Hamza Martinović totalna nepoznanica, u svakim slučaju sam za ovako nekoga nego li za Hrelju i slične. Jeste da dečko ima ružno odrastanje ali neka njega i neka se pokaže. Nadam se da i Lovro Musa ostaje.
Kako mi se cini svi smo ban popusili tamo.Red bi bio da se ugasi tema na pitarskom forumu.Hamza dobro dosao.