- Screenshot_1.jpg (34.31 KiB) Pogledano 351 put.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Nadam se da nećemo morati čekati 970 minuta za pogodak u crno-crvenom dresu. Dobro nam došao Garnacho!
Napad riješen, još eventualno DMF.
Gledajući cijeli roster u odnosu na drugi dio prošle sezone, imamo mnogo veću širinu. Odbrana je dobro popunjena, kao i sredina (još taj DMF, mada imamo par opcija i na toj poziciji u vidu Prgude, Varde, Horića), napad nam je sigurno bolji nego prošle sezone, mada bi ja gledao još jednog napadača da dovedemo, samim tim se otvara mogućnost igranja u više formacija.
Gledajući cijeli roster u odnosu na drugi dio prošle sezone, imamo mnogo veću širinu. Odbrana je dobro popunjena, kao i sredina (još taj DMF, mada imamo par opcija i na toj poziciji u vidu Prgude, Varde, Horića), napad nam je sigurno bolji nego prošle sezone, mada bi ja gledao još jednog napadača da dovedemo, samim tim se otvara mogućnost igranja u više formacija.
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Pa vjerovatno su to bile minute na kapaljku nisam pregkedao al ja ipak volim mladog igraca koji se hoce dokazat i napredovat nego neke Hrelje koji gledaju uzet kes i glumit povrese i sl.
Et svi smo vidjeli Martinovica u subotu kako grize
- Juzni Front 1988
970 minuta provedenih na terenu, ne na klupi, su mu prosjek.
Malo sam isčitao po forumu Veleža, dosta ih je bilo zadovoljno s njim, vidjet ćemo, nek nam pokaže...
Pa et ako su bili zadovljni iole u PL kod nas bi trebao jos bolje i rasterecenije igrati.Nadamo se da ce eksplodirati i on i martinovic i naravno neko i od nasih junioralaudrup je napisao/la: ↑12 kol 2024, 09:27970 minuta provedenih na terenu, ne na klupi, su mu prosjek.
Malo sam isčitao po forumu Veleža, dosta ih je bilo zadovoljno s njim, vidjet ćemo, nek nam pokaže...
-
Zadoovljan sa krilom.
Jos jedan vezni i to je to.
Bilo bi neke sirine, bilo bi vise sigurnosti.
Sa povrstkom Horica, u odnosu na generalku na klupi bi imao:
Bajramovic, Horic, Dzankovic, VEZNI + JUNIORI.
Bilo bi opcija.
Jos jedan vezni i to je to.
Bilo bi neke sirine, bilo bi vise sigurnosti.
Sa povrstkom Horica, u odnosu na generalku na klupi bi imao:
Bajramovic, Horic, Dzankovic, VEZNI + JUNIORI.
Bilo bi opcija.
Gledajuci hl ovaj je dobar a voli asistirat i ucestvovat u igri nije skrt
Odlično krilo za prve lige beton. Ovaj prelazni rok je fantastično odrađen, igrači koji su došli u najboljim godinama, nismo dovodili istrošena imena.
Sada smo popunjeni na svakoj poziciji, možemo lagano pratiti tržište pa ako npr Boji propadne sve vani, nije problem ni da se potpiše u septembru.
Sada smo popunjeni na svakoj poziciji, možemo lagano pratiti tržište pa ako npr Boji propadne sve vani, nije problem ni da se potpiše u septembru.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sigurno ce imati dovoljno prostora i prilike da se iskaze u Čeliku. Još jedan iskusniji veznjak i da zaokružimo roster
-
Dzankovica sam upamtio jos dok je igrao za Velez. Gledao sam onu utakmicu kad su igrali na Bilinom finale kupa protiv Sarajeva i po lijevoj strani je pravio haos, bas mi je tu ostao u sjecanju. Sve u svemu mislim da smo doveli krila koja su puno bolja od ovih sto smo imali proslu sezonu
Ma da bice PL igraca slobodni kad propadnu raznorazne kombinacije.Truhlo je napisao/la: ↑12 kol 2024, 10:38 Odlično krilo za prve lige beton. Ovaj prelazni rok je fantastično odrađen, igrači koji su došli u najboljim godinama, nismo dovodili istrošena imena.
Vise volim igraca koji zeli napredovat i zeli trenirat dokazivat nego neke bolje igrace iz Federalne koji su u nekim godinama gdje nema sanse da ide u rang vise a kamoli evropu.
Samo sad et dobar zdadnji vezni sa ovom ekipom smo konkurentni za tu borbu za vrh pa vidjet sza zima nosi i iduca god
Evo ga jos jedno ciljano pojacanje Dzankovic.Hocemo li sad glat ispasti ili cemo se ipak boriti za goli opstanak,da mi pojasne ovi forum strucnjaci pitam za jarana rutonju