Goooool za ŽELJEZNIČAR
FK Željezničar
- UzivaocKajkuta
Re: FK Željezničar
Boga mi imamo spikera za poželit, kad sam vidio kakav je jedan hajdukov spiker, nas je extra
a pehari su tu
Ima li neko uvid u onaj sistem fudbalskog saveza gdje se vode registrovani igrači sa pravom nastupa? Imamo li dovoljno registrovanih igrača za prvu utakmicu?
Ne znam, zato sam pitao, prije na drugim forumima su ponekad objavljivali sa tog Cometa, ko je od igrača registrovan
-
tiagofaria25
Alvin Ćosić prošao je pripremni period sa Plavima, ima ugovor do kraja naredne sezone, no ne bi bilo iznenađenje da ovog ljeta napusti Grbavicu. Kako je predočeno za naš portal, 19-godišnjak pred sobom ima veliki broj ponuda, kako iz BiH, tako i iz inostranstva. Konkretno interesovanje stiglo je iz Austrije, Francuske, Slovačke i Grčke, te i iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.
Ima li tu Želje?
Ima li tu Želje?
-
tiagofaria25
Za one ponude za Alića, što ste govorili 200000/250000€ minimum, Turković (ne volim ga, ali ima info tu i tamo) na yt rekao nek Alić donese klubu 50000€ pa će ga klub pustiti.
Tolko o tim stotinama hiljada…
Tolko o tim stotinama hiljada…
Umjesto da on bude prvi golman ove sezone, da napokon dobijemo golmana za duže i za uzeti neke pare, mi dovodimo nekog Španca i Abdulahovića promovišemo u prvog golmana.tiagofaria25 je napisao/la: ↑27 srp 2026, 21:09 Alvin Ćosić prošao je pripremni period sa Plavima, ima ugovor do kraja naredne sezone, no ne bi bilo iznenađenje da ovog ljeta napusti Grbavicu. Kako je predočeno za naš portal, 19-godišnjak pred sobom ima veliki broj ponuda, kako iz BiH, tako i iz inostranstva. Konkretno interesovanje stiglo je iz Austrije, Francuske, Slovačke i Grčke, te i iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.
Ima li tu Želje?
Zar stvarno mislite da ce Keno Hasagić "gurati" nekoga jer ga voli ili gotivi?
Mjesto u ekipi se zaslužuje isključivo radom, pogotovo mladi i nedokazani igrači. Šta misli da će negdje biti prvi golman? Nije siguran ni u federalnoj.
Ovakvo kurčenje ovih pojedinaca zaslužuje dodavanje lopti iza gola i ništa više.
Mjesto u ekipi se zaslužuje isključivo radom, pogotovo mladi i nedokazani igrači. Šta misli da će negdje biti prvi golman? Nije siguran ni u federalnoj.
Ovakvo kurčenje ovih pojedinaca zaslužuje dodavanje lopti iza gola i ništa više.
Da ne bude kao sa Karićem. Svaka čast Hasagiću, ali mladog golmana se mora istrpiti, nije ni Hasagić preko noći postao vrhunski golman
Pisali su da je za malog bilo ponuda i zimus. Oni ako mognu uzeti za njega 100k eura neće se ni premišljati. U ivakvoj situaciji i gledajući da ni na jednom golmanu nismo zaradili nešto opravdavam.
Evo Avdo dijeli objave portala masovno. Moglo bi to biti gotova stvar.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Ma samo da dobijemo neke pare za njega, ne treba nam još jedan KarićLevin je napisao/la: ↑27 srp 2026, 23:55 Pisali su da je za malog bilo ponuda i zimus. Oni ako mognu uzeti za njega 100k eura neće se ni premišljati. U ivakvoj situaciji i gledajući da ni na jednom golmanu nismo zaradili nešto opravdavam.
Jači od ratova, režima i partija!