FK Željezničar

Tema posvećena FK Željezničar okuplja sve navijače i ljubitelje kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, igračkom kadru, transferima, rezultatima i aktuelnim dešavanjima vezanim za Plave sa Grbavice.
UzivaocKajkuta

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UzivaocKajkuta »

Pablo11 je napisao/la: 26 srp 2026, 15:29
Levin je napisao/la: 26 srp 2026, 13:29
UzivaocKajkuta je napisao/la: 26 srp 2026, 13:04
jaka :alkohol:
Sad bi nam svima valjalo kad bi ubo' a ne samo tebi. :lol:
Otisao sinoc ranije kuci, zbog pritiska. Ko da se Sabicem i Jaganjcem druzi..
posipat cete se vi svi pepelom :D :D

salu na stranu, nisam izgleda ubo
a pehari su tu
Pablo11

Post Postao/la Pablo11 »

MrkiMedo je napisao/la: 26 srp 2026, 16:52 Ne treba odmah na prvu vjerovati nikome. Predstavio je njega i Adzem kao negativca, popljuvao na presici pa se ispostavilo da je nas jedini dobar igrac.
Naravno, ako je uopste istina da postoji neki problem.
Ne znam koga sta cudi, uvijek je takav bio. Prgav i u svalcionici i na terenu, iskreno da biram stao bi na trenerovu stranu, jer nije ovo Madzidu prvi put. Gledajuci hajduk kao pljuju Garciu zbog livaje koji je najveca legenda. Ispostavilo se da je u pravu.
GBBP87

Post Postao/la GBBP87 »

Pablo11 je napisao/la: 26 srp 2026, 17:40
MrkiMedo je napisao/la: 26 srp 2026, 16:52 Ne treba odmah na prvu vjerovati nikome. Predstavio je njega i Adzem kao negativca, popljuvao na presici pa se ispostavilo da je nas jedini dobar igrac.
Ne znam koga sta cudi, uvijek je takav bio. Prgav i u svalcionici i na terenu, iskreno da biram stao bi na trenerovu stranu, jer nije ovo Madzidu prvi put. Gledajuci hajduk kao pljuju Garciu zbog livaje koji je najveca legenda. Ispostavilo se da je u pravu.
Ja ne znam šta je uzrok, trener došao prije 10 dana i već problem
Jači od ratova, režima i partija!
BukiBiščević

Post Postao/la BukiBiščević »

Nisam u toku, šta se dešava? Madžid se opet uzdigo?
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Pablo11

Post Postao/la Pablo11 »

BukiBiščević je napisao/la: 26 srp 2026, 17:47 Nisam u toku, šta se dešava? Madžid se opet uzdigo?
Ma tako se pise sta vec. Nije to nista novo.
Veteran

Post Postao/la Veteran »

https://govnogovno.ba/fudbal/portugal-f ... ata/526494

Ovo je jedini način, naravno ne poredim nas sa Portugalom, ali to je put kojim treba ići
Levin

Post Postao/la Levin »

Ovaj mali Ibraheem opet postigao pogodak...

slika
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
BukiBiščević

Post Postao/la BukiBiščević »

Nabijem ih na neku stvar sve redom. Odigraju 3 i po solidne tekme umisle da su Biščevići, Muharemovići, Štilići. Amar je sa svima njima najbolje znao. Šta kaže Siniša, daj mi više para, šta ti imam dati više para kad ne znaš igrati za više para.
Koja tragedija da su nama dva najveća profesionalca u zadnjem periodu Karamarko i Dangubić. Tačno bi me bilo stid i sramota da sam jedan od ovih domaćih Sarajlija i da me po cijelokupnom dojmu i zalaganju nadjebu dva Hrvata sa osrednjim karijerama.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
tiagofaria25

Post Postao/la tiagofaria25 »

Pablo11 je napisao/la: 26 srp 2026, 18:42
BukiBiščević je napisao/la: 26 srp 2026, 17:47 Nisam u toku, šta se dešava? Madžid se opet uzdigo?
Ma tako se pise sta vec. Nije to nista novo.
Gdje se pise?
MrkiMedo

Post Postao/la MrkiMedo »

:toalet:
Ko pise? Madzid jeste proslu sezonu yebo mater pojedincima i fino im rekao da su pi.cke, da treniraju kao pi.cke i da se tako ponasaju. Poslije toga svi poceli bolje igrati, a on nije nista pogrijesio. Covjek ne voli gubiti, nema luzerski mentalitet kao vecina igraca.
Problem je ako trener stane na stranu par pickica koje hlade muda vec godinu u Zelji i hladit ce i ovu, uzeti pare ni za sta. Sto se mene tice nek im Madzid opet yebe mater ako je iz istog razloga. Svakako treba sve uzeti sa rezervom jer se potencira prica kako je Sten uzrok neke svadje, a botuje se sedmicama kako je Sten igrac zrinjskog i hdza.
Pablo11

Post Postao/la Pablo11 »

MrkiMedo je napisao/la: 26 srp 2026, 23:38 :toalet:
Ko pise? Madzid jeste proslu sezonu yebo mater pojedincima i fino im rekao da su pi.cke, da treniraju kao pi.cke i da se tako ponasaju. Poslije toga svi poceli bolje igrati, a on nije nista pogrijesio. Covjek ne voli gubiti, nema luzerski mentalitet kao vecina igraca.
Problem je ako trener stane na stranu par pickica koje hlade muda vec godinu u Zelji i hladit ce i ovu, uzeti pare ni za sta. Sto se mene tice nek im Madzid opet yebe mater ako je iz istog razloga. Svakako treba sve uzeti sa rezervom jer se potencira prica kako je Sten uzrok neke svadje, a botuje se sedmicama kako je Sten igrac zrinjskog i hdza.
Ma na forumima, ne znam to za Stena mi djeluje bas botovska prica. Na forumu imas 2% istine. Govorim za Madzida da je prgav u svakom smislu, zbog toga ga volim ali nemoguce da se zakacis sa svakim trenerom..
Hrasno15

Post Postao/la Hrasno15 »

Forumi su jako pouzdan izvor informacija, sjetimo se samo Statuta, pisanja da je usvojen, a da ne spominjem pouzdane informacije o investiroru, pojačanjima i novoj sezoni, pa sad spašavamo šta se spasiti može
jointunija

Post Postao/la jointunija »

G.Šošić je napravio problem,što je ušao tek u drugom poluvremenu.Iako mu je španjolac rekao,da ga mora dozirati,zbog koljena,i smatra ga igračem za prvih 11.Kako se poslije ponašao u svlačionici,nije za piskaranja.Nervoza je prisutna u timu zbog para.Koliko znam,rješavamo porez,pa tek onda se možemo posvetiti platama,zayebana situacija,jer neki igrači neće više da čekaju.
Hrasno15

Post Postao/la Hrasno15 »

jointunija je napisao/la: 27 srp 2026, 09:36 G.Šošić je napravio problem,što je ušao tek u drugom poluvremenu.Iako mu je španjolac rekao,da ga mora dozirati,zbog koljena,i smatra ga igračem za prvih 11.Kako se poslije ponašao u svlačionici,nije za piskaranja.Nervoza je prisutna u timu zbog para.Koliko znam,rješavamo porez,pa tek onda se možemo posvetiti platama,zayebana situacija,jer neki igrači neće više da čekaju.
Znači stanje redovno. Nadati se da će porezi biti rješeni pa da se ovi stranci mogu registrovati, iako i sa njima nemamo ekipu za pohvaliti se. Nervoza je normalna s obzirom na stanje u klubu. Lijepo je da Šošić osjeća da je spreman da igra čitavu utakmicu, ali s obzirom na povredu kakvu je imao, bolje je da bude na pripremama doziran. Nadati se da će se ohladiti i rješiti taj problem. Najmanje što nam sada treba je nezadovoljan najbolji igrač.
UzivaocKajkuta

Post Postao/la UzivaocKajkuta »

samo da vise pocne
a pehari su tu
Odgovori