FK Željezničar
- UzivaocKajkuta
Re: FK Željezničar
Jači od ratova, režima i partija!
- UzivaocKajkuta
hvala ti...
jel danas krecu predstavljanja
a pehari su tu
- BukiBiščević
Bez obzira na sve, ja opisat riječima ne mogu koliko izčekujem to prvo kolo na Grbavici. Pobudalit ću od nervoze i čekanja do tad...
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- UzivaocKajkuta
ja sam budala, planiram se vratit ranije sa odmora, jel 8 ili 9 igramoBukiBiščević je napisao/la: ↑17 srp 2026, 14:07 Bez obzira na sve, ja opisat riječima ne mogu koliko izčekujem to prvo kolo na Grbavici. Pobudalit ću od nervoze i čekanja do tad...
a pehari su tu
- PatrickGerhardt
Vala mogli bi nas zavalit pa u petak stavit, nema jos potvrde svakakoUzivaocKajkuta je napisao/la: ↑17 srp 2026, 15:03ja sam budala, planiram se vratit ranije sa odmora, jel 8 ili 9 igramoBukiBiščević je napisao/la: ↑17 srp 2026, 14:07 Bez obzira na sve, ja opisat riječima ne mogu koliko izčekujem to prvo kolo na Grbavici. Pobudalit ću od nervoze i čekanja do tad...
- BukiBiščević
Po meni petak navečer čak nije ni loš, dosta bolji od nedjelje kasnog termina recimo.PatrickGerhardt je napisao/la: ↑17 srp 2026, 15:10Vala mogli bi nas zavalit pa u petak stavit, nema jos potvrde svakakoUzivaocKajkuta je napisao/la: ↑17 srp 2026, 15:03ja sam budala, planiram se vratit ranije sa odmora, jel 8 ili 9 igramoBukiBiščević je napisao/la: ↑17 srp 2026, 14:07 Bez obzira na sve, ja opisat riječima ne mogu koliko izčekujem to prvo kolo na Grbavici. Pobudalit ću od nervoze i čekanja do tad...
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
- UzivaocKajkuta
mogli bi mi ga zavalit sve sem 9og ne odgovara...PatrickGerhardt je napisao/la: ↑17 srp 2026, 15:10Vala mogli bi nas zavalit pa u petak stavit, nema jos potvrde svakakoUzivaocKajkuta je napisao/la: ↑17 srp 2026, 15:03ja sam budala, planiram se vratit ranije sa odmora, jel 8 ili 9 igramoBukiBiščević je napisao/la: ↑17 srp 2026, 14:07 Bez obzira na sve, ja opisat riječima ne mogu koliko izčekujem to prvo kolo na Grbavici. Pobudalit ću od nervoze i čekanja do tad...
kakva bolest je ovaj klub
a pehari su tu
Petak, subota, nedjelja svejedno, samo da bude dobar termin ide puna Grbavica u inat svima.
Hoće li biti negdje prenos pripremnih zna li neko?
Hoće li biti negdje prenos pripremnih zna li neko?
Vjerovatno su tu sako se još ne objavljuje. Mslm, pitanje je hoće li i potpisivati dok se ne vratimo u Sarajevo. Neko je već bio posao da će ostati ako trener bude zadovoljan pošto se radi o mladim i nedokazanim momcima.
Ja lično očekujem i Eldara jer se oslobodilo mjesto odlaskom Alića.
P.S. I Madžid je tek danas stigao u kamp koliko sam vidio.
Ja lično očekujem i Eldara jer se oslobodilo mjesto odlaskom Alića.
P.S. I Madžid je tek danas stigao u kamp koliko sam vidio.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
tiagofaria25
Dajte obavjestavajte ako znate jesu dosle prinove ko su itd.
Možda ih tek sutra vidimo. Karpaty utakmice prenosi na svom kanalu tako da bi se moglo gledati :
https://youtube.com/@karpaty_lviv?si=rJ2hWtPd2xynblhX
FK Željezničar - Pripremne utakmice.
Sveti Martin na Muri :
18. juli - FC Karpaty (16:00h)
19. juli - FC Al-Ula
24. juli - NK Rudeš.
Stadion Grbavica :
01. august - FK Sloboda Tuzla
https://youtube.com/@karpaty_lviv?si=rJ2hWtPd2xynblhX
FK Željezničar - Pripremne utakmice.
Sveti Martin na Muri :
18. juli - FC Karpaty (16:00h)
19. juli - FC Al-Ula
24. juli - NK Rudeš.
Stadion Grbavica :
01. august - FK Sloboda Tuzla
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 17 srp 2026, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Suljo jučer priča sa nekim na telefon i govori da Sten može to posložiti i da sedam igrača ubrzo dolazi. Vidjet ćemo, možda nam je Suljo još uvijek glavni.