Koliko znam otisao je Benjamin Zahirovic napadac, za Bilala golmana nisam upucen je li otisao...
Transferi 2026/27
Re: Transferi 2026/27
E onda je do mene
Zaboravio sam koliko Zahirovica imamo u OP-u
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Luis Nazario da Lima
Ja bi ga doveo buraz, da im pokazemo popisat cemo vas iako smo se tek vratiliKakhaKaladze je napisao/la: ↑16 srp 2026, 12:37Pa nema logike brate. Nismo mi Manchester City, krpis i raspoređujes a ne dovodes sve što valja i možeš dovest. Šta ti vrijedi 5 top bekova stopera i golmana ako je na krilu Sijamija i u vezi Vardo. Nema smisla taj potez kolko god dobar Alić bio.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑16 srp 2026, 12:10 Hahahah daj po 3 igraca na svaku ppziciju, i kad imas priliku dovesti (mozda) Alica, onda sta ce nam, imamo Tomasevica
Najjaci forumasi na dunjaluku
Nema tu doveo sam il nisam, dovedes konkurenciju pa nek se bore....ako ispadne dobar igrac i da ga mozes dovest, nema tu kalkulacija ljudi.
Drugo sto bi mi voljeli jos 3-4 u napadacki dio tima, ali svakako gdje bude prilike, to se mora iskosristiti.
Jbg ja sam malo zao covjek
Druze, nemoj im stajat na muku. Eno gledam, spominju i Durmisa kao potencijalno rijesenje na krilu/beku. Ne dao Bog nikome, nije se s tim zajebavat' da se ne bi vratilo

Samo Čelik zenički !!!
Zadrzali kostur doveli novajlije, ocekujemo jos 2-3 i to je to, po meni veoma dobro odrađen prelazni rok, vjerovatno su cekaju jos neki "kapitalci" koji bi trebali doci na Kupres i da finisiramo roster. Jos klub treba da vidi s kojim klubom cemo imati saradnju u vezi dvojne registracije, mislim da ce to biti Rudar iz Kaknja, ali sacekat cemo zvanicnu objavu.
Zna li iko kakav je ovaj golman, ima li salameta od njeg, tražio sam po youtube ali nema nista konkretno osim nekog videa od prije 7 godina
Dize se prasina
-
PatrickBateman
Igrao je za jako slab klub u Srbiji i primali su dosta golova, ali po ovim podacima na Sofi vidim da je imao bruku odbrana. Vjerujem da ce biti upgrade na ovo sto imamo
Srce, čast i ponos!
Savršen tok transfer roka, najbolji do sad. Eto @ponosni da ne kažeš da mjaučemoEugen je napisao/la: ↑16 srp 2026, 15:53 Zadrzali kostur doveli novajlije, ocekujemo jos 2-3 i to je to, po meni veoma dobro odrađen prelazni rok, vjerovatno su cekaju jos neki "kapitalci" koji bi trebali doci na Kupres i da finisiramo roster. Jos klub treba da vidi s kojim klubom cemo imati saradnju u vezi dvojne registracije, mislim da ce to biti Rudar iz Kaknja, ali sacekat cemo zvanicnu objavu.
Baš onako kako treba, ostavili za kraj kapitalce kojima će propasti nerealni angažmani, nekad krajem augusta ubosti napadača, krilo i veznog i potuči se sa svima. Do tada ova ekipa može uzeti Široki i Velež kući i mi smo na konju
-
PonosniSmogovci
Mene strah čim ti i @avenija hvalite. Imam PTSP od prve sezone u Federalnoj. I tad ste hvalili kad se sjetim svršavanja na Hrelju 

Kako god ide to u dobrom smjeru. Nazad smo beton, a to je u ovoj povratničkoj sezoni najbitnije.
Kako god ide to u dobrom smjeru. Nazad smo beton, a to je u ovoj povratničkoj sezoni najbitnije.
Rz88 je napisao/la: ↑16 srp 2026, 13:37 Sutkovic U21 [Savic, Durmo, Zahirovic U21]
Sabanovic [Sivac]
Horic [Hodzic U21, Piljug U21]
Omic [Masetic, Babic U21, Zulovic??? U21]
Tomasevic [Popovic, Smajlovic U21]
XXX [Amoah, Babic U21, Omic]
Mohedano [Vardo, Amoah]
XXX [Jenjic, Beganovic U21]
XXX [Hrvanovic, Popovic]
Faraj [Sijamija, Popovic]
XXX [Masic, King, Krehmic U21, Spahic U21, Sudic??? U21]
Od slobodnih igraca s nasih prostora idalje su tu:
Faruk Gogic, 26 cm
Tarik Ramic, 23 dm
Rijad Kobiljar, 30 cm
Eldar Mehmedovic, 23 am
Mirko Maric, 31 cf
Aleksandar Djordjevic, 26 dm
Luka Bulatovic, 27 rw
Danilo Pantic, 29 am
Ivan Saponjic, 28 cf
Vasilije Djuric, 27 am
Ivan Saric, 25 lw
Robert Miskovic, 26 cm
Ne vjerujem da ce dovoditi jos jedno desno krilo. Faraj i Hrvanovic ce igrati krila, a uz nove bekove koji su ofanzivni. Zamjena za obojicu su sijamija i popovic koji mogu igrati na obje strane i sigurno je da ce imati znacajnu minutazu. Popovic moze jos mijenjati poziciju beka, a sijamija spica.
Najvjerovatnije idu jos novu CM, AM i CF.
-
FireFireFireFly
Sabanovic ce vezati kopacke SivomRz88 je napisao/la: ↑16 srp 2026, 13:37 Sutkovic U21 [Savic, Durmo, Zahirovic U21]
Sabanovic [Sivac]
Horic [Hodzic U21, Piljug U21]
Omic [Masetic, Babic U21, Zulovic??? U21]
Tomasevic [Popovic, Smajlovic U21]
XXX [Amoah, Babic U21, Omic]
Mohedano [Vardo, Amoah]
XXX [Jenjic, Beganovic U21]
XXX [Hrvanovic, Popovic]
Faraj [Sijamija, Popovic]
XXX [Masic, King, Krehmic U21, Spahic U21, Sudic??? U21]
Od slobodnih igraca s nasih prostora idalje su tu:
Faruk Gogic, 26 cm