Transferi 2026/27

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
RealMadrid

Re: Transferi 2026/27

Post Postao/la RealMadrid »

Nije Grahovac, al' je Savic :lol:
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Nek je procepilo, vjerujem da ce do polaska na pripreme, mozda biti jos bar jedno pojacanje.

Ovo ostalo moraju biti top pojačanja, na njih ce se vjerovatno morati cekati.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Sa ovim danasnjim pojacanjem jos ocekujemo dolazak 3 igraca. Napadac, krilo, veznjak, ako se jos sta ne iskomplikuje
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

A manijaci masovno pisu da bi Alic mogao u Celik, ne znam koliko je realno, jer je jedan od najboljih lijevih bekova lige.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 16 srp 2026, 11:09 A manijaci masovno pisu da bi Alic mogao u Celik, ne znam koliko je realno, jer je jedan od najboljih lijevih bekova lige.
On ako dodje, to bi bas bilo top pojacanje.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 16 srp 2026, 11:09 A manijaci masovno pisu da bi Alic mogao u Celik, ne znam koliko je realno, jer je jedan od najboljih lijevih bekova lige.
Pa što bi onda dovodili Tomaševića ako je Alić u opticaju. Nije Tomašević sigurno došao da sjedi na klupi. Pustite se mahalskih po forumima, ja mislim da nema od toga ništa i čak šta više da nikad nije bio ni u razmatranju iz istih razloga kao i Pidro. Daleko mi je logičnije da Alić završi u Veležu.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Nema smisla da dolazi Alić kada je doveden ako se ne varam Nemanja Tomašević.

Nakucavamo ove nove igrače sve u zadnju trećinu tj odbranu daj tu trojku novu u ofanzivni dio terena moramo nekome dati i gol.

Ako je golman novi igrač onda je vjerovatno stručni štab procijenio da ne smijemo u sezonu sa Šutkovićem i Durmom. To je sasvim okej.

Samo šta čekaju za krilom, napadačem i veznim na mjestu Jenjića. Nema nešto vremena, još malo više od 20 dana do Zrinjskog.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Ma to za Alica je onaj retard svrakino piso, barem sam samo od njega vidio
Srce, čast i ponos!
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Ofanzivna trojka ce vjerovatno biti top pojacanja, pa se cekaju. Steta bi bila samo sa citav tim ne prodje pripreme, opet mozda nas i iznenade.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Avenija je napisao/la: 16 srp 2026, 11:33 Nema smisla da dolazi Alić kada je doveden ako se ne varam Nemanja Tomašević.

Nakucavamo ove nove igrače sve u zadnju trećinu tj odbranu daj tu trojku novu u ofanzivni dio terena moramo nekome dati i gol.

Ako je golman novi igrač onda je vjerovatno stručni štab procijenio da ne smijemo u sezonu sa Šutkovićem i Durmom. To je sasvim okej.

Samo šta čekaju za krilom, napadačem i veznim na mjestu Jenjića. Nema nešto vremena, još malo više od 20 dana do Zrinjskog.
Ma vjerovatno nije nekad ponuda. Sad svi igraci lupaju cifre, i cekaju da idu vani, tek kad im to propadne moze i Celik i slicno. Jednostavno od pocetka se znalo ds ce najbolji igraci stici na kraju, ja vjeruem da nece kiksati sa ova tri igraca sto traze.
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Hahahah daj po 3 igraca na svaku ppziciju, i kad imas priliku dovesti (mozda) Alica, onda sta ce nam, imamo Tomasevica 😂
Najjaci forumasi na dunjaluku 😂

Nema tu doveo sam il nisam, dovedes konkurenciju pa nek se bore....ako ispadne dobar igrac i da ga mozes dovest, nema tu kalkulacija ljudi.

Drugo sto bi mi voljeli jos 3-4 u napadacki dio tima, ali svakako gdje bude prilike, to se mora iskosristiti.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 16 srp 2026, 12:10 Hahahah daj po 3 igraca na svaku ppziciju, i kad imas priliku dovesti (mozda) Alica, onda sta ce nam, imamo Tomasevica 😂

Nema tu doveo sam il nisam, dovedes konkurenciju pa nek se bore....ako ispadne dobar igrac i da ga mozes dovest, nema tu kalkulacija ljudi.

Drugo sto bi mi voljeli jos 3-4 u napadacki dio tima, ali svakako gdje bude prilike, to se mora iskosristiti.
Pa nema logike brate. Nismo mi Manchester City, krpis i raspoređujes a ne dovodes sve što valja i možeš dovest. Šta ti vrijedi 5 top bekova stopera i golmana ako je na krilu Sijamija i u vezi Vardo. Nema smisla taj potez kolko god dobar Alić bio.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

KakhaKaladze je napisao/la: 16 srp 2026, 12:37
Luis Nazario da Lima je napisao/la: 16 srp 2026, 12:10 Hahahah daj po 3 igraca na svaku ppziciju, i kad imas priliku dovesti (mozda) Alica, onda sta ce nam, imamo Tomasevica 😂

Pa nema logike brate. Nismo mi Manchester City, krpis i raspoređujes a ne dovodes sve što valja i možeš dovest. Šta ti vrijedi 5 top bekova stopera i golmana ako je na krilu Sijamija i u vezi Vardo. Nema smisla taj potez kolko god dobar Alić bio.
Ma jasta brate nista beze gomilat igrace a nisi pokriven u napadackim poziijama bolje za te pare dovest igraca prema naprjed
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Sutkovic U21 [Savic, Durmo, Zahirovic U21]

Sabanovic [Sivac]
Horic [Hodzic U21, Piljug U21]
Omic [Masetic, Babic U21, Zulovic??? U21]
Tomasevic [Popovic, Smajlovic U21]

XXX [Amoah, Babic U21, Omic]
Mohedano [Vardo, Amoah]
XXX [Jenjic, Beganovic U21]

XXX [Hrvanovic, Popovic]
Faraj [Sijamija, Popovic]
XXX [Masic, King, Krehmic U21, Spahic U21, Sudic??? U21]

Od slobodnih igraca s nasih prostora idalje su tu:
Faruk Gogic, 26 cm
Tarik Ramic, 23 dm
Rijad Kobiljar, 30 cm
Eldar Mehmedovic, 23 am
Mirko Maric, 31 cf
Aleksandar Djordjevic, 26 dm
Luka Bulatovic, 27 rw
Danilo Pantic, 29 am
Ivan Saponjic, 28 cf
Vasilije Djuric, 27 am
Ivan Saric, 25 lw
Robert Miskovic, 26 cm
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Mali Zahirovic otisao u Mladost DK...Sad ne znam jel na dvojnu registraciju, ali ne vjerujem.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odgovori