FK Željezničar

Tema posvećena FK Željezničar okuplja sve navijače i ljubitelje kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, igračkom kadru, transferima, rezultatima i aktuelnim dešavanjima vezanim za Plave sa Grbavice.
UzivaocKajkuta

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UzivaocKajkuta »

Mislio sam da je greska na tm al covjek uredno predstavljen prije 10 dana u novom klubu

https://www.instagram.com/fkjonava/p/DaXQj0SMuSB
a pehari su tu
GBBP87

Post Postao/la GBBP87 »

Bienvenido David 🇪🇦
Jači od ratova, režima i partija!
PatrickGerhardt

Post Postao/la PatrickGerhardt »

UzivaocKajkuta je napisao/la: 14 srp 2026, 11:01 Mislio sam da je greska na tm al covjek uredno predstavljen prije 10 dana u novom klubu

Radit ce dva posla, tezak vakat, ako ga gdje vidim s torbom korpa nece me iznenaditi
tiagofaria25

Post Postao/la tiagofaria25 »

UzivaocKajkuta je napisao/la: 14 srp 2026, 11:01 Mislio sam da je greska na tm al covjek uredno predstavljen prije 10 dana u novom klubu

Trebao voditi ekipu koja se bori za ostanak u drugoj ligi Litve, ali ne, on ce Zelju vodit.

Haj sa srecom
Riquelme

Post Postao/la Riquelme »

Ok je raja, koje su alternative? Feja, Sablja, Nalić? Vala dosta i tog. Da slušam kako je teška situacija i da zato igramo najlošiji fudbal u ligi..ako ćemo i ispasti neka ispadnemo ali daj da znamo da smo probali nešto..a nećemo ispasti naravno.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
GBBP87

Post Postao/la GBBP87 »

Riquelme je napisao/la: 14 srp 2026, 11:49 Ok je raja, koje su alternative? Feja, Sablja, Nalić? Vala dosta i tog. Da slušam kako je teška situacija i da zato igramo najlošiji fudbal u ligi..ako ćemo i ispasti neka ispadnemo ali daj da znamo da smo probali nešto..a nećemo ispasti naravno.
Ovo može biti rizično ali može biti i veliki dobitak, čovjek je prošao ozbiljne fudbalske škole, dolazi iz fudbalske zemlje za razliku od Tuwaijiria, a uz to i ima nekog kakvog takvog iskustva u seniorskom fudbalu. Ja mu želim sreću i stvarno mi se gadi kad čitam komentare na zvaničnoj, ti ljudi ako su navijači Želje teško nama.
Jači od ratova, režima i partija!
Riquelme

Post Postao/la Riquelme »

Valjda će više raja shvatiti da mi nismo baš najpoželjnija sredina za trenere i prestati se nadati Villas Boasu nego ovom Musleri.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
Veteran

Post Postao/la Veteran »

Mi nemamo drugu opciju nego podržati ovo i aminati. Realno niko nema pojma u kojem pravcu ce ovo ici, ali sve opcije u ovom momentu su za nas rizicne. Dobrih opcija nema.
Ono sto smatram najvaznijim i cemu se nadam je da ce igrati oni koji zasluzuju, i da nece biti talova oko prve ekipe. I naravno ako ne dovede pomocnike sa sobom, pusiona je ovo u najavi.
MrkiMedo

Post Postao/la MrkiMedo »

Ja mislio Dangubic se vratio
Arma.

Post Postao/la Arma. »

Ma neka je došao, isti k jel on ili neko od naših, ali problem je što su ovo poslovi preko posrednika, "ee imam ti jednog trenera iz Španije, dovest će i par igrača, nisu skupi.."
Orvel

Post Postao/la Orvel »

Ovakvih ima na Gorici bar 10 al haj nek nam je svima sa srecom. Nisam optimistican ni sekunde sto se ovog tice kao ni sa Stojanovicem sto nisam bio.

Nasi igraci ne znaju na nasem realizovati upute trenera a bas da vidimo kako ce na engleskom. Plus frajer ne zna nista ni o ligi ni o igracima svoje ekipe a da ne govorimo o igracima protivnika, sudijama, terenima itd.

Uvertira pred borbu za opstanak.
tiagofaria25

Hvala, Davide! 💙

David Muslera Rodríguez napravio je korak naprijed u svojoj trenerskoj karijeri – uz plaćenu odštetu prelazi u klub iz najvišeg ranga Bosne i Hercegovine, FK Željezničar. ⚽

Ovo je jedan od jedinstvenih slučajeva u historiji litvanske Prve lige – trener je prešao u drugi klub uz odštetu, a da nije stigao održati nijedan službeni trening u FK Jonava.

Zahvaljujemo Davidu i želimo mu puno uspjeha u nastavku karijere u drugom plavo-bijelom klubu! ⚽💙
IMG_5611.jpeg
IMG_5611.jpeg (230.31 KiB) Pogledano 146 puta.
tiagofaria25

IMG_5612.jpeg
IMG_5612.jpeg (135.74 KiB) Pogledano 94 puta.
Agencija koja zastupa Davida…

Vjerovatno mozemo ocekivati koju prinovu preko njih.
Levin

Post Postao/la Levin »

Sve se trudim ostati maksimalno pesimističan ali sad kad reće "igrati napadački i na posjed kupio me je odmah".
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
tiagofaria25

Kolko je mogao biti jeftiniji od Perice Ognjenovica?
Odgovori