Ma sve su to ljudi kojima ce biti potrebno vrijeme, koliko cemo im moci dati, vidjet cemo. Od mene podrska, stvarno nemam snage za Jusufebegovice i slicne.Veteran je napisao/la: ↑13 srp 2026, 18:30Hajmo probat nesto drukčije, korak po korak. Nafulali smo se godinama, uz slične scenarije. Ovo je možda nešto drugačije, pa da probamo.PatrickGerhardt je napisao/la: ↑13 srp 2026, 17:37 Spanci su stvarno dobra opcija, samo mislim da nam bas i nije najbolji momentum.Tu nam treba malo jaci tim, da moze nekad sam izgurati dok se ne primi taj stil igre koji ce nam donositi bodove.
U trenutnoj situaciji nama je sve patnja i rizik. Možda posloži ovo što imamo uz neko iskustvo koje dovedemo.
FK Željezničar
- PatrickGerhardt
Re: FK Željezničar
Kad Sabic zaigra tika taka, zamjenit ce cherkija u Cityu sljedece sezone.
Isto tako. Dosta je nerealnih ambicija zasnovanih na ničemu.PatrickGerhardt je napisao/la: ↑13 srp 2026, 18:58Ma sve su to ljudi kojima ce biti potrebno vrijeme, koliko cemo im moci dati, vidjet cemo. Od mene podrska, stvarno nemam snage za Jusufebegovice i slicne.Veteran je napisao/la: ↑13 srp 2026, 18:30Hajmo probat nesto drukčije, korak po korak. Nafulali smo se godinama, uz slične scenarije. Ovo je možda nešto drugačije, pa da probamo.PatrickGerhardt je napisao/la: ↑13 srp 2026, 17:37 Spanci su stvarno dobra opcija, samo mislim da nam bas i nije najbolji momentum.Tu nam treba malo jaci tim, da moze nekad sam izgurati dok se ne primi taj stil igre koji ce nam donositi bodove.
U trenutnoj situaciji nama je sve patnja i rizik. Možda posloži ovo što imamo uz neko iskustvo koje dovedemo.
Ne razumijem na osnovu cega raja gaji optimizam. Mi smo prosjecan klub koji ce i sljedece sezone biti prosjek ili ispod njega, nista vise od toga.
Ako nam je fazon da svake sezone nesto novo isprobavamo dok nas ne bude onda ok ali nakon 13 godina ne uzeti titulu i govoriti sebi da ce biti bolje dok stvari idu sve vise nizbrdo bez trunke da se ista promijeni je sizofreno.
Doveli su me do tog stadija da bukvalno ne mogu da vjerujem koliko sam bio glup pa saburao zadnjih nekoliko godina misleci da ce se nesto promijeniti. Sad kad vidim da su svi drugi doooobro odmakli, ostaje mi da slusam price kako smo mi najveci klub u drzavi dok te drugi sisaju i na terenu i van njega. Treba to jasno reci, mi smo kao klub propali, ovo sve sto vidim je zavaravanje i apsolutna anarhija u i oko kluba gdje nemas covjeka koji se razumije u fudbal (a dosta njih smo i sami otjerali).
Ako nam je fazon da svake sezone nesto novo isprobavamo dok nas ne bude onda ok ali nakon 13 godina ne uzeti titulu i govoriti sebi da ce biti bolje dok stvari idu sve vise nizbrdo bez trunke da se ista promijeni je sizofreno.
Doveli su me do tog stadija da bukvalno ne mogu da vjerujem koliko sam bio glup pa saburao zadnjih nekoliko godina misleci da ce se nesto promijeniti. Sad kad vidim da su svi drugi doooobro odmakli, ostaje mi da slusam price kako smo mi najveci klub u drzavi dok te drugi sisaju i na terenu i van njega. Treba to jasno reci, mi smo kao klub propali, ovo sve sto vidim je zavaravanje i apsolutna anarhija u i oko kluba gdje nemas covjeka koji se razumije u fudbal (a dosta njih smo i sami otjerali).
- PatrickGerhardt
Izronit ces i ti ko i Željo, osim optimizma svakako nista nemamo.Orvel je napisao/la: ↑13 srp 2026, 19:50 Ne razumijem na osnovu cega raja gaji optimizam. Mi smo prosjecan klub koji ce i sljedece sezone biti prosjek ili ispod njega, nista vise od toga.
- PatrickGerhardt
Ž E LJ E Z N I Č A R Š A M P I O N ! ! !
- AmarAmarOsimOsim
- PatrickGerhardt
Todos por el abono de temporada, Grbavica llena y todos cantando! 

-
Manijakdokraja9
Zasto ne bih poredio? Navodim ti primjer i ono cemu se nadam. Ne govorim sa sigurnoscu sta ce bit, a uopste nije nemoguce. Ne kontam cemu to ograniceno razmisljanje.Veteran je napisao/la: ↑13 srp 2026, 17:23Vidjecemo. Inače odlično poređenje sa Kolasincem. Doista jednak nivo profesionalizma.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑13 srp 2026, 15:14Rekao sam da se nakon 6 - 7 mjeseci vracaju utakmicama. On vec uveliko trenira u teretani itd. Kolasinac je tacno 6 i po mjeseci nakon povrede ligamenata odigrao utakmicu u ligi, ako se dobro sjecam. Vodeci se time, mozemo se nadati bar da Ara vec u oktobru pocne igrati, a liga traje do polovine decembra skoro.