FK Željezničar

Tema posvećena FK Željezničar okuplja sve navijače i ljubitelje kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, igračkom kadru, transferima, rezultatima i aktuelnim dešavanjima vezanim za Plave sa Grbavice.
Orvel

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Orvel »

AmarAmarOsimOsim je napisao/la: 10 srp 2026, 13:55 Najbolji komentar po pitanju našeg omladinskog pogona, dao je Dogan, jučer.
Sta je rekao, nisam upratio?
Bersaga

Post Postao/la Bersaga »

Svake godine imamo jedan od najizazovnijih perioda, ovo graniči sa ludošću. Šta ćeš očekivati u sezoni/sezonama koje dolaze? Savez te ima u šaci, mogu raditi s nama šta hoće kao i sa 90% klubova u ligi i regularnost takmičenja ne da je upitna nego je jasno da je sve namješteno. Neko i ne krije, drugi pokušavaju maskirati ali se otkrije.

Pun mi je više qurac svako 15 dana ublehaši od političara dolaze i eto oni upozoravaju i vade nas iz govana. Raspusti sve i nek Vlada KS upravlja kako im se ćefne. Sutra da nam dođe čovjek sa čistim nijetom i pun ko brod, ništa ne bi napravio. Puna je ladica u savezu sa aferimima koju su napunili raznorazni biznismeni, članovi i legende kluba i mogu izvući šta im duša poželi.

Živimo od politike, to je realnost. Nismo zaslužili ništa ni od kog, jadni smo da ne možemo jadniji biti. Svaka čast svakom ko išta vidi pozitivno kod nas i ko gaji bilo kakav optimizam. Ja ne vidim izlaz iz ove situacije. Gurnuti većinu mladih uz par ovih iskusnijih i postaviti za cilj opstanak. Volio bih više da to uradimo i da znam da smo jednom realni u životu.
tiagofaria25

Post Postao/la tiagofaria25 »

Trener je stranac, ozbiljan.

Trener stranac:
IMG_5542.jpeg
IMG_5542.jpeg (63.12 KiB) Pogledano 347 puta.
UzivaocKajkuta

Post Postao/la UzivaocKajkuta »

zatisje....
a pehari su tu
Orvel

Post Postao/la Orvel »

UzivaocKajkuta je napisao/la: 10 srp 2026, 20:42 zatisje....
Pred kuru
Levin

Post Postao/la Levin »

Vazduh trepti kao da nebo gori...
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Odgovori