FK Željezničar

Tema posvećena FK Željezničar okuplja sve navijače i ljubitelje kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, igračkom kadru, transferima, rezultatima i aktuelnim dešavanjima vezanim za Plave sa Grbavice.
PatrickGerhardt

Re: FK Željezničar

Post Postao/la PatrickGerhardt »

Ko je u prilici neka kupi godisnju, bitno nam je da pocnemo sezonu, kasnije cemo istjerati stvari na cistac.
Orvel

Post Postao/la Orvel »

Godisnje sluze iskljucivo da bi mogli nastaviti poslovati i isplatiti nesto plata. Zar ne vidite da su toliko nespospbni da ce klub zivjeti od sezonskih i pojedinacnih ulaznica. To treba istjerati na cistac dok nije kasno a ne zavaravat se da smo zivi jer se nadje 5k ljudi da kupi kartu.
BukiBiščević

Post Postao/la BukiBiščević »

Vala, u moru smiješnih odluka, ova odluka da samo prošlosezonski vlasnici juga mogu i ove godine uzet je jedna od najsmješnijih i najglupljih koje sam vidio.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
tiagofaria25

Post Postao/la tiagofaria25 »

Svi na BSK!
AmarAmarOsimOsim

Post Postao/la AmarAmarOsimOsim »

Imam jedan prijedlog. Kada je riječ o godišnjim, najbolje bi bilo da krenemo od skupštine. Već je bilo sličnih situacija. Obzirom da je teška situacija ja predlažem, da delegati u skupštini kluba, uključujući i odbore, kupe, najmanje po jednu VIP Gold sezonsku koja košta 2 milje. Tim "nesebičnim i malim činom" bi najbolje animirali druge. 64 x 2000 = 128000. Što se tiče nas, to je malo para, pući će u roku 5 minuta, to je najbolji način da se pokrene nešto. Sa tim, realno, malim činom, šalju odličnu poruku, da se i drugi, animiraju, od nekadašnjih predsjednika kluba, ljudi koji su dio odbora, igrača, naše djece i trenera. Normalno, problem su ljudi koji su u klubu i mnogi ne bi dali. Zbog toga je bitno, da priča krene od delegata i da oni pokrenu tu priču. Ja mnoge njuške ne cijenim ali bih dao pare, samo jer je Željo u pitanju. Siguran sam da bi i mnogi drugi tako uradili.

GS, Magoda, nešto će se namaći para, u to će i utakmice, posebno, domaće sa BSK-om i derbi.
A pehari su tu!
AmarAmarOsimOsim

Post Postao/la AmarAmarOsimOsim »

Opa, Feja kandidat, čudi me. Baš me interesuje čiji je prijedlog? Opet dotični drma klubom? Možda neće dati pare ako nema Feje? Nabijem na hašima i njega i onog ko je uopšte dao da se o tom čobanu priča. Ako on bude trener i dok god bude, ja bojkotujem utakmice.
A pehari su tu!
GBBP87

Post Postao/la GBBP87 »

AmarAmarOsimOsim je napisao/la: 09 srp 2026, 12:33 Opa, Feja kandidat, čudi me. Baš me interesuje čiji je prijedlog? Opet dotični drma klubom? Možda neće dati pare ako nema Feje? Nabijem na hašima i njega i onog ko je uopšte dao da se o tom čobanu priča. Ako on bude trener i dok god bude, ja bojkotujem utakmice.
Meni je ok da bilo ko bude trener osim njega, prije bi stavio Mirzu Varešanovića. Fujjjjj da čoban bude trener Želje
Jači od ratova, režima i partija!
Arma.

Post Postao/la Arma. »

Ma ima 50 kandidata za trenera, ne treba ništa prejudicirat, mada ne bi iznenadilo i on da bude, sve zavisi od toga koliko su spremni i mogu platit bolja rjesenja.
Za mene od ovih realnijih Maka najbolja opcija.
Hrasno15

Post Postao/la Hrasno15 »

Ako je on kandidat onda smo stvarno dotskli dno
MrkiMedo

Post Postao/la MrkiMedo »

Orvel je napisao/la: 09 srp 2026, 11:24 Godisnje sluze iskljucivo da bi mogli nastaviti poslovati i isplatiti nesto plata. Zar ne vidite da su toliko nespospbni da ce klub zivjeti od sezonskih i pojedinacnih ulaznica. To treba istjerati na cistac dok nije kasno a ne zavaravat se da smo zivi jer se nadje 5k ljudi da kupi kartu.
Po tebi bi trebalo prestati ici na utakmice, kupovati karte, godisnje, bojkotovati fan shop?
tiagofaria25

Ko je Feja? Dudić?
Pablo11

Post Postao/la Pablo11 »

Odmor od utakmica ce dobro doci ako bude coban trener
BukiBiščević

tiagofaria25 je napisao/la: 09 srp 2026, 13:02 Ko je Feja? Dudić?
Nedim Jusufbegović, poznatiji kao čoban. Njega ako imenuju za trenera, 1000 ljudi je plafon na tribinama.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
tiagofaria25

BukiBiščević je napisao/la: 09 srp 2026, 13:08
Nedim Jusufbegović, poznatiji kao čoban. Njega ako imenuju za trenera, 1000 ljudi je plafon na tribinama.
Nisam znao da mu je to nadimak. Koji se put on vec spominje 3 ili 4? Da se razumijemo i tada bih isao na utakmice, ali bi to bila po meni bruka za Zelju.
BukiBiščević

tiagofaria25 je napisao/la: 09 srp 2026, 13:25
BukiBiščević je napisao/la: 09 srp 2026, 13:08
Nisam znao da mu je to nadimak. Koji se put on vec spominje 3 ili 4? Da se razumijemo i tada bih isao na utakmice, ali bi to bila po meni bruka za Zelju.
Moja raja i ja, koji smo decenijama redovni nismo htjeli ni pomisliti dolaziti svaki put kada se spominjao, tako i ovaj.
Odgovori