FK Željezničar

Tema posvećena FK Željezničar okuplja sve navijače i ljubitelje kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, igračkom kadru, transferima, rezultatima i aktuelnim dešavanjima vezanim za Plave sa Grbavice.
PatrickGerhardt

Re: FK Željezničar

Post Postao/la PatrickGerhardt »

Sacekao bih jos malo, nije jos pozdano, preletio sam, halalite
jole
Global moderator

Post Postao/la jole »

PatrickGerhardt je napisao/la: 07 srp 2026, 20:23 Sacekao bih jos malo, nije jos pozdano, preletio sam, halalite
:grljenje:
PatrickGerhardt

jole je napisao/la: 07 srp 2026, 20:34
PatrickGerhardt je napisao/la: 07 srp 2026, 20:23 Sacekao bih jos malo, nije jos pozdano, preletio sam, halalite
:grljenje:
Samo da Vam Regoju klepimo
UzivaocKajkuta

Post Postao/la UzivaocKajkuta »

PatrickGerhardt je napisao/la: 07 srp 2026, 20:05 Povedi nas šefe !
ako je brko, to je ravno mokrom snu
a pehari su tu
Hrasno15

Post Postao/la Hrasno15 »

UzivaocKajkuta je napisao/la: 07 srp 2026, 21:18
PatrickGerhardt je napisao/la: 07 srp 2026, 20:05 Povedi nas šefe !
ako je brko, to je ravno mokrom snu
Ne vjerujem da je to moguće
Barbarez

Post Postao/la Barbarez »

Pablo11 je napisao/la: 07 srp 2026, 18:47
PehariSuTu je napisao/la: 07 srp 2026, 16:58
AmarAmarOsimOsim je napisao/la: 07 srp 2026, 16:37 Dok nešto ne riješimo, po meni je najbolji "model" kao i 2014., to je jedini normalan način i put kojim trebamo ići. Jedan dio nešto stariji igrači, kao što su bili Aco, Bogdan, Zelja, Bučan, Antol i Koka. Drugi dio tima, nešto mlađi igrači sa jako puno utakmica u nogama kao što su bili Čola, Jole, Tomica, Ogi. Treći dio su mlade snage i juniori kao što su bili Baja, Veca, Kemo, Memija, Dado, Amir i Dženis.

Problem je što imaš ekipu, koja je puna igrača o kojima pojma nemaš šta mogu jer su premalo igrali. Imaš igrače na platnom spisku, nemaš budžeta druge i bolje da ganjaš, a "ne smiješ" ući sa njima kao primarnim opcijama jer ne znaš šta mogu.
Meni je najtužnije kad vi pričate da imamo ekipu i igrače o kojima ne znamo šta mogu, pa znamo mi itekako koliko mogu tj. ne mogu, džaba se zavaravate.
Konings nije profi fudbaler uopće
Seedorf je teška kiksara, da nije crn sjedio bi uz Šukilovića.
Trupe je debeljuca koji je spor i nema centaršuta, izgubljen i isprepadan.
Mhand također, kao da je s Marsa pao.
Deni je spor, nezainteresovan, skup i nikakav.
Radovac je spor i skup.
Nastić je rovit, ispada,propada plus skup.
Prokop je preskup za ono koliko je pokazao.
Nedoumice su Braheem,Husković, ovo ostalo znamo koliko ne mogu...
Prokop koliko dobija sansu, i puno je pokazao. Najbolji igrac u ekipi ubjedljivo igrao je po 15ak minuta..
Ja ne razumijem ove ljude u vezi Prokopa ali hajde. Iskreno sve u vezi Zelje mi je toliko mucno. Ali sta je tu je. Ludilo se nastavlja.
Nekako opet mi imamo na papiru par dobrih igraca. Prokop,Sosic,Pejic,Radovac,Deni,kad se vrati Hodzic,Gojak. Sasvim dobra sredina.
Cveta sigurno jos neko vrijeme nece biti tu, tako da su problem krila odbrana i napad. Klasicno.
Ali hajde eto sad prilike Huskovicu,Korori...
Kad vec placamo te nesretne Holandjane daj onda da ih koristimo.
Ne znam mozda sam lud ali u ovakvoj situaciji u kakvoj jesmo,mozda mozemo dobiti nesto od Seedorfa,Koningsa..
Odbrana Alic,Nastic,Sukilovic,Seedorf i Troupe...
Jebote koji paralelni univerzum,do prije 7 dana sve bi covjek ovo rastjerao,a sad ko i moze proci. Da ostanemo u ligi. Ja nekako se nadam Madzidovom ludilu u saradnji sa Prokopom. Za neku diobu od 4 do 6 mjesta.
PatrickGerhardt

Pitanje je volje svih tih iole dobrih igraca, poslije svih desavanja, sumnjam da ce k.rcem mrdnuti
Odgovori