FK Željezničar

Tema posvećena FK Željezničar okuplja sve navijače i ljubitelje kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, igračkom kadru, transferima, rezultatima i aktuelnim dešavanjima vezanim za Plave sa Grbavice.
MrkiMedo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrkiMedo »

Ja sam citao dok nisam vidio dio teksta koji je identican kao na fb profilu Deena Ba o unicreditu, Cubeli i zrinjskom. To mi je bio dovoljan znak da ne idem dalje.
Tuzno i zalosno je da mi dva puta dovodimo cirkusante, ceric i ovaj hajvan. Prodje nas vrijeme, kasnimo vec par godina za konkurencijom i situacija je samo gora, a navijaci iz sezone u sezonu sve vise razocarani. Ja sam misljenja da je ovo sezona gdje cemo imati prosjek gledaoca maksimalno dvije hiljade, izuzev par derbija. Naoruzati se strpljenjem i to je to.
Manijakdokraja9

Post Postao/la Manijakdokraja9 »

MrkiMedo je napisao/la: 06 srp 2026, 07:49 Ja sam citao dok nisam vidio dio teksta koji je identican kao na fb profilu Deena Ba o unicreditu, Cubeli i zrinjskom. To mi je bio dovoljan znak da ne idem dalje.
Tuzno i zalosno je da mi dva puta dovodimo cirkusante, ceric i ovaj hajvan. Prodje nas vrijeme, kasnimo vec par godina za konkurencijom i situacija je samo gora, a navijaci iz sezone u sezonu sve vise razocarani. Ja sam misljenja da je ovo sezona gdje cemo imati prosjek gledaoca maksimalno dvije hiljade, izuzev par derbija. Naoruzati se strpljenjem i to je to.
Vidio sam i ja komentare od doticne, jeko ona Bgt?
Levin

Post Postao/la Levin »

Dotičnoj evidentno neko daje informacije iz kluba a to nije samo Mirvić.

Uz sve što se dešava sa varalicom iz Amerike mi imamo inunutarnje sukobe.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
tiagofaria25

Post Postao/la tiagofaria25 »

Levin je napisao/la: 06 srp 2026, 10:46 Dotičnoj evidentno neko daje informacije iz kluba a to nije samo Mirvić.
Doticna je pravi imbecil odvratni
Levin

Post Postao/la Levin »

tiagofaria25 je napisao/la: 06 srp 2026, 10:54
Levin je napisao/la: 06 srp 2026, 10:46 Dotičnoj evidentno neko daje informacije iz kluba a to nije samo Mirvić.
Kako god, ozbiljan je sukob na pomolu u klubu... Ili ćemo izaći jači ili nas neće biti...
MrkiMedo

Zamisli koliko si ti ozbiljan kad jedan skupstinar iznosi informacije nekoj random zeni da piskara na fbu. Da Bog dragi sacuva kakvog hamelja ima oko Zelje, ne mogu vjerovati
Arma.

Post Postao/la Arma. »

Sve dok se ne involviraju članovi kluba, to jest svi mi u odlučivanje biće nam ovako.
Model u kom članovi biraju predsjednika i UO
PatrickGerhardt

Post Postao/la PatrickGerhardt »

Arma. je napisao/la: 06 srp 2026, 12:22 Sve dok se ne involviraju članovi kluba, to jest svi mi u odlučivanje biće nam ovako.
To bi bilo top, gold clanstvo 2 glave i glasaj. Za 25 maraka moze svako birati.
Levin

Post Postao/la Levin »

PatrickGerhardt je napisao/la: 06 srp 2026, 12:48
Arma. je napisao/la: 06 srp 2026, 12:22 Sve dok se ne involviraju članovi kluba, to jest svi mi u odlučivanje biće nam ovako.
To bi bilo top, gold clanstvo 2 glave i glasaj. Za 25 maraka moze svako birati.
Na taj naćin Socios model gubi smisao i značaj. Nije poenta u prikupljanju sredstava na taj naćin već da dođe do involviranosti što većeg broja članova i kontrole procesa kroj masovnost i transparentnost.
MrkiMedo

Dobar raspored. Bice lijepo otvoriti sezonu sa pobjedom i pricama kako mozemo makar do kupa. Jedva cekam
UzivaocKajkuta

Post Postao/la UzivaocKajkuta »

Levin je napisao/la: 06 srp 2026, 11:49
Kako god, ozbiljan je sukob na pomolu u klubu... Ili ćemo izaći jači ili nas neće biti...
da malo obaspem pozitivom, ovo prvo ce bit...
a pehari su tu
PatrickGerhardt

Post Postao/la PatrickGerhardt »

UzivaocKajkuta je napisao/la: 06 srp 2026, 13:46
Levin je napisao/la: 06 srp 2026, 11:49

da malo obaspem pozitivom, ovo prvo ce bit...
Jel opet cemo prvi biti ili nema veze zbog titule.
Arma.

Post Postao/la Arma. »

Nadam se imenovanju Amara za šss, jedini koji može podignut atmosferu, pa onda se i sa juniorima možemo potući sa svima
Levin

Post Postao/la Levin »

Arma. je napisao/la: 06 srp 2026, 13:50 Nadam se imenovanju Amara za šss, jedini koji može podignut atmosferu, pa onda se i sa juniorima možemo potući sa svima
Ako je faktor u pravu i u UO dolaze Stanislav Ćubela, Admir Tunović, Jusuf Tanović, Almir Hadžiosmanović, Ahmet Salčin, Senad Hadžić...

Onda od toga nema ništa. Ova grupa nije mogla Adžema zadržati još dvije utakmice prošle godine i na kraju su te dvije utakmice vodili Derviši i Gušo.

P.S. Jedino ako Grupa nije promijenila stav prema Amaru.
Arma.

Post Postao/la Arma. »

Levin je napisao/la: 06 srp 2026, 13:56
Arma. je napisao/la: 06 srp 2026, 13:50 Nadam se imenovanju Amara za šss, jedini koji može podignut atmosferu, pa onda se i sa juniorima možemo potući sa svima
Ako je faktor u pravu i u UO dolaze Stanislav Ćubela, Admir Tunović, Jusuf Tanović, Almir Hadžiosmanović, Ahmet Salčin, Senad Hadžić...

Onda od toga nema ništa. Ova grupa nije mogla Adžema zadržati još dvije utakmice prošle godine i na kraju su te dvije utakmice vodili Derviši i Gušo.

P.S. Jedino ako Grupa nije promijenila stav prema Amaru.
S obzirom na stanje među navijačima, i u klubu, mislim da se i ne pitaju mnogo, ponos treba ostavit po strani.
Ne vidim ko bi drugi mogao u tako kratkom roku da podigne ekipu, i sa oskudnijim resursima pravi dobre rezultate.
Odgovori