FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Hahhahahaha cuj ako ostane do petka i onda 3 dana slobodno. Eto jedva ceka neko raditi bez para u klubu kojeg ne vodi niko i u kojem nemas 3grama mozga zdravog
Pa ne znam eto ljudi spominju da je spreman ostati do kraja sedmice ja da sam na njegovom mjestu sigurno ne bi ostao zato sam i rekao ako ostane i do petka. Možemo samo nagađati kad niko od nas ništa ne zna.
Meni se cini po ovoj presici da su oni voljni ostati i raditi, ali da traze neku garanciju da ce se ljudima isplatiti sve sto treba. Tu odmah u vodu pada prica kako oni kostaju 1.2 miliona necega i slicno. Oko kluba je trenutno previse sitnih interesdzija i to nece dobro izaci po nas, nazalost.
@dzelo tebi samo zamjerim sto nisi i meni u pp poslao ko dolazi

@dzelo tebi samo zamjerim sto nisi i meni u pp poslao ko dolazi
Pa nisu oni rekli da odlaze, koliko sam shvatio sačekat će još do skupštine vjerovatno i odluka koje tu budu
-
zeljodogroba
Ne kontam sta se ceka ponedjeljak? Sinoc su vec trebali da imaju hitnu sjednicu, a ne cekati 5-6 dana, nikog u klubu nema, nema uprave, nemamo trenera, nemamo igraca, nista apsolutno, al ne, hajmo cekat 5-6 dana…
Apsolutno se slažem, stvarno ne mogu vjerovati pa eto ako ne danas da sutra nije mogla biti sjednica.zeljodogroba je napisao/la: ↑01 srp 2026, 19:49 Ne kontam sta se ceka ponedjeljak? Sinoc su vec trebali da imaju hitnu sjednicu, a ne cekati 5-6 dana, nikog u klubu nema, nema uprave, nemamo trenera, nemamo igraca, nista apsolutno, al ne, hajmo cekat 5-6 dana…
-
Manijakdokraja9
Ljudi ako neko dobije neke pozitivnije vijesti od ljudi bliskih klubu napisite, osevapit cete se da malo razbijemo ovu negativu. Hvala.
- PatrickGerhardt
Kakve pozitivne, eto Badzaka, poklopio gdje treba i cao. Vol.737292€373737482928383738392722739102&Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑01 srp 2026, 20:13 Ljudi ako neko dobije neke pozitivnije vijesti od ljudi bliskih klubu napisite, osevapit cete se da malo razbijemo ovu negativu. Hvala.
Nasa skupstina 20 godina nije sposobna da jednu dobru stvar uradi za klub i vi ocekujete da oni u roku 4-5 sati nadju neko rjesenje. Trebamo i mi biti realni pa prihvatiti da nas je neko pustio niz vodu, a ocito se nema ko boriti za nas.GBBP87 je napisao/la: ↑01 srp 2026, 19:52Apsolutno se slažem, stvarno ne mogu vjerovati pa eto ako ne danas da sutra nije mogla biti sjednica.zeljodogroba je napisao/la: ↑01 srp 2026, 19:49 Ne kontam sta se ceka ponedjeljak? Sinoc su vec trebali da imaju hitnu sjednicu, a ne cekati 5-6 dana, nikog u klubu nema, nema uprave, nemamo trenera, nemamo igraca, nista apsolutno, al ne, hajmo cekat 5-6 dana…
Sto je najgore, ne zna covjek vise ni kome da vjeruje
-
Manijakdokraja9
Pricam sad s drugom iz prve ekipe manijaka, kaze koliko oni znaju istina je za taj kredit i da je mirvic insistirao mjesecima da se podigne taj neki kredit. Slato je ponudio ostavku upravo iz tog razloga sto se vrsio pritisak na njega da potpise to u ime kluba, a vrlo moguce da je Mirvic slicnih problema imao i sa Brkovicem. Kazu da je Slato cak rekao i u neku ruku "odbrusio" Mirvicu kazavsi mu kako "i on moze tako bit 'investitor'". Rekla kazala al ima smisla prica.
Mislio sam da nas nakon Cerića ne može zapasti veća ubleha, ali Sanin ga je pretekao.