100%, samo se nadari da od tih para mozemo naci i zamjensko rjesenje.Hrasno15 je napisao/la: ↑01 srp 2026, 08:33Slažem se, ako će novac od pomoćnog dovesti klub u normalnu situaciju, bolje da ga proda klub nego neki investitorPatrickGerhardt je napisao/la: ↑01 srp 2026, 08:24 Ako je rješenje prodaja pomocnog, odmah ga prodati.
FK Željezničar
- PatrickGerhardt
Re: FK Željezničar
-
Manijakdokraja9
Ma Magoda u ovih 8 miliona ubraja i pare za jug koji je sam kostao 6 miliona. Nidje veze s vezom.
Magoda ubraja sve što je ministarstvo dalo, da je ozbiljan, rekao bi tačnu specifikaciju za uložena sredstva. Ovako ispade da je ministarstvo dalo skoro 9 miliona koje je klub potrošio na krpljenje rupa u budžetu.
-
tiagofaria25
Magoda hoce para za RK Zeljeznicar, pa zavrce pipu svim ostalim koletivima kojima moze, jer je u RKZ stavio svoje ljude i bice mu lagano radit sta hoce.
- BukiBiščević
Vidim već je dosta "navijača" poželilo gašenje kluba i Kanton. Pored ovakvih navijača nam i ne trebaju nikakvi neprijatelji.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- UzivaocKajkuta
ne mogu da vjerujem, da neko pozeli gasenje Želje i da kaze da navija za taj klub, ja opet imam osjecaj ako je bolje ovako bez njeg, mozda na nesto i izdobri, sljedeci ljudi sto udju u klub imaju priliku bit Zlatnim ili crnim slovima ispisanim, sto se tice igračkog kadra sada nikog ne tjerat, ne znam, malo pogledat partizan kako to radi, izdobrit ce ovo ne znam otkud mi vise snage qli nemam bolje opcije
a pehari su tu
Gašenje kluba nije opcija, preguraće se i ova sezona i izvućemo se iz govana u koje su nas uvalili Adžem i investitor. Molim sve koji pišu na ovom forumu da više ne najavljuju bombe i neke strašne promjene i igrače. Ovo je nažalost od početka bilo osuđeno na propast. Žalosno je što smo izgubili vrijeme
- BukiBiščević
Sjetim se i idiotu Magodi mrtvih. Ono našlo saopštenje pisati. 6 miliona su dali za izgradnju juga, i ovo ostalo podijeli na 3 godine, i hvali se da je uradilo nešto. Neka furdo, idete vi u oktobru, a Željo ostaje zauvijek.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
-
zeljodogroba
To zemljiste sada vrijedi 10-15 miliona, dok kad bi se prenamijenilo u gradjevinsko vrijeci cca 50tak miliona. Ovaj pomocni teren ce nam biti vjecna omca oko vrata jer svi tavore po klubu nadajuci se da ce za par miliona “duga” utopiti to zemljiste i dobit 10x + vrijednosti od ulozenog. Samo budale ce reci da to nije tako, zato i ne zelim nikog od ovih “spasitelja” sa nas spasavaju… Prenamijeniti zemljiste i prodati i ulozii novce u akademiju, osposobljavanje prostora na istoku, sjeveru itd… nesto sto ce generisati prihod, ne znam, nisam pametan vise…PatrickGerhardt je napisao/la: ↑01 srp 2026, 08:46100%, samo se nadari da od tih para mozemo naci i zamjensko rjesenje.Hrasno15 je napisao/la: ↑01 srp 2026, 08:33Slažem se, ako će novac od pomoćnog dovesti klub u normalnu situaciju, bolje da ga proda klub nego neki investitorPatrickGerhardt je napisao/la: ↑01 srp 2026, 08:24 Ako je rješenje prodaja pomocnog, odmah ga prodati.
-
Manijakdokraja9
Ma definitivno je prodaja pomocnog jedna od solucija, ali ne u ovakvim okolnostima. Dovest sposobne ljude da klub prvo malo ozdravi, rijesit se hipoteke sa zemljista, izganjat gradjevinsku i sve moguce dozvole da se cijena digne i utopit ga za par desetina miliona maraka. Nikakve koristi od njega nemamo, cak stavise suprotno.
Fuj!!!BukiBiščević je napisao/la: ↑01 srp 2026, 09:58 Vidim već je dosta "navijača" poželilo gašenje kluba i Kanton. Pored ovakvih navijača nam i ne trebaju nikakvi neprijatelji.
Željo se nikad neće ugasiti makar kanton igrao ima nas bolesnika koji će ga pratiti
Sjetim mu se najmilijih, on našo nešto pisati još i taj jug se pravi evo već godinu dana i nije ni dokle.BukiBiščević je napisao/la: ↑01 srp 2026, 10:31 Sjetim se i idiotu Magodi mrtvih. Ono našlo saopštenje pisati. 6 miliona su dali za izgradnju juga, i ovo ostalo podijeli na 3 godine, i hvali se da je uradilo nešto. Neka furdo, idete vi u oktobru, a Željo ostaje zauvijek.
-
Manijakdokraja9
Magoda kreten spinuje s ovom cifrom od skoro 9 miliona, nece nigdje da napise da je preko 6 za jug otislo i da su te pare samo proslijedjene izvodjacu, da Zeljo nije marke vidio tu, kao sto i ne treba da vidi. Pisam mu usta.