FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Prema onome sto je danas vidjeno u sto su nas mnogi smirivali da cekamo petak pa ponedjeljak, meni ovo ne mirise na dobro. Ocigledno je da Mirvic ne moze osigurati investiciju i da su jako male sanse da ce ulagati jer nas koci statut.
Neko je pisao da su plate isplacene od strane Mirvica a sad cujemo pricu da se klub konstantno zaduzuje u bankama. Sta je tu istina onda?
Meni je Zeljo na prvom mjestuni za mene je ovo vec glasan alarm! Mozda bih i razumio neke stvari da postoji trunka transparentnosti o tome sta se desava, ovako mi ne izgleda dobro ni sekunde.
Neko je pisao da su plate isplacene od strane Mirvica a sad cujemo pricu da se klub konstantno zaduzuje u bankama. Sta je tu istina onda?
Meni je Zeljo na prvom mjestuni za mene je ovo vec glasan alarm! Mozda bih i razumio neke stvari da postoji trunka transparentnosti o tome sta se desava, ovako mi ne izgleda dobro ni sekunde.
Ako ništa, možemo opet skupljati pare i zvati Edisa da nas vadi, naravno kasnije ga pljuvati. Ovaj trener zimu neće dočekati u Sarajevu, možda ni jesen
Lijepi dresovi, valjda će ih imati ko nositi osim Šabića
- Robusnatefaltava
Skontaj samo koliko je ta priča glupa ako nemas zakonskog osnova za potpis i pecat u ime kluba dok ne prodje ovjera statuta kako neko u ime kluba moze dizati kreditOrvel je napisao/la: ↑29 lip 2026, 19:56 Prema onome sto je danas vidjeno u sto su nas mnogi smirivali da cekamo petak pa ponedjeljak, meni ovo ne mirise na dobro. Ocigledno je da Mirvic ne moze osigurati investiciju i da su jako male sanse da ce ulagati jer nas koci statut.
- AhmedNurudin
Dresovi su prekrasni, ali nažalost u trećem planu zbog svega što se dešava.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi. A.O.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi. A.O.
- PatrickGerhardt
Dresovi top, ako umremo pamtit ce nas u dobrim dresovima.
Bravo za dresove, da Bog da svake godine ovaj bio, pruge!
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
- UzivaocKajkuta
Šukiju kapitensku dati
Pa valjda klub moze dizati na osnovu imovine?Robusnatefaltava je napisao/la: ↑29 lip 2026, 20:39Skontaj samo koliko je ta priča glupa ako nemas zakonskog osnova za potpis i pecat u ime kluba dok ne prodje ovjera statuta kako neko u ime kluba moze dizati kreditOrvel je napisao/la: ↑29 lip 2026, 19:56 Prema onome sto je danas vidjeno u sto su nas mnogi smirivali da cekamo petak pa ponedjeljak, meni ovo ne mirise na dobro. Ocigledno je da Mirvic ne moze osigurati investiciju i da su jako male sanse da ce ulagati jer nas koci statut.
Meni je Zeljo na prvom mjestuni za mene je ovo vec glasan alarm! Mozda bih i razumio neke stvari da postoji trunka transparentnosti o tome sta se desava, ovako mi ne izgleda dobro ni sekunde.![]()
Btw obe garniture dresova top, napokon pruge i njega cu uzeti zbog tog starog retro dizajna.
Ali ovaj "gostujuci" je prava sminka i sto se boje tice koja nije nasa standardna ali i tekstura. Svaka cast za dres!
Klub ima UO i NO, ima predsjednika kluba i Skupštinu, ima ko podnijeti zahtjev za kredit kod neke banke. Statut ako ga budu pisali isti ljudi koji su pisali i ovaj koji nije odobren, ni novi neće proći.Orvel je napisao/la: ↑29 lip 2026, 21:30Pa valjda klub moze dizati na osnovu imovine?Robusnatefaltava je napisao/la: ↑29 lip 2026, 20:39Skontaj samo koliko je ta priča glupa ako nemas zakonskog osnova za potpis i pecat u ime kluba dok ne prodje ovjera statuta kako neko u ime kluba moze dizati kreditOrvel je napisao/la: ↑29 lip 2026, 19:56 Prema onome sto je danas vidjeno u sto su nas mnogi smirivali da cekamo petak pa ponedjeljak, meni ovo ne mirise na dobro. Ocigledno je da Mirvic ne moze osigurati investiciju i da su jako male sanse da ce ulagati jer nas koci statut.
Meni je Zeljo na prvom mjestuni za mene je ovo vec glasan alarm! Mozda bih i razumio neke stvari da postoji trunka transparentnosti o tome sta se desava, ovako mi ne izgleda dobro ni sekunde.![]()
Btw obe garniture dresova top, napokon pruge i njega cu uzeti zbog tog starog retro dizajna.
Ali ovaj "gostujuci" je prava sminka i sto se boje tice koja nije nasa standardna ali i tekstura. Svaka cast za dres!
Dresovi napokon pravi
Makar nećemo kao prošlih sezona nova pojačanja predstavljati u starim dresovima
Nema mi logike neke novi dresovi u junu, a da nisu izmirene obaveze prema dobavljaču. Znali smo mi u onim kriznim vremenima i u oktobru i septmebru dobijati dresove
Nema mi logike neke novi dresovi u junu, a da nisu izmirene obaveze prema dobavljaču. Znali smo mi u onim kriznim vremenima i u oktobru i septmebru dobijati dresove
Ne padajte na svaku priču, nije sve tako crno.
Prvo se pričalo i dramilo za prozivku i pripreme, e sad kad se to desilo prešlo se na sljedeće.
Stvarno mislite da bi neko došao sa strane, doveo stručni štab cijeli i eventualno se povukao nakon pet dana jer neke stvari ne funkcionišu. Problemi su više proceduralni nego egzistencijalni.
Što se tiče Mirvića i skupštinara, postoje struje, jedni su zadovoljni, drugi nisu, i to je normalno.
Za statut se zna tačno šta je problem, podcrtano je, i kada se to riješi i uskladi proći će.
Što se tiče novih igrača ima sportski direktor koji to vodi, uz Preleca koji je u kontaktu sa SD-om već 15-20 dana, i uz amin Mirvića.
Da ne bi bilo ovako, onako vrijeme je pred nama.
Prvo se pričalo i dramilo za prozivku i pripreme, e sad kad se to desilo prešlo se na sljedeće.
Stvarno mislite da bi neko došao sa strane, doveo stručni štab cijeli i eventualno se povukao nakon pet dana jer neke stvari ne funkcionišu. Problemi su više proceduralni nego egzistencijalni.
Što se tiče Mirvića i skupštinara, postoje struje, jedni su zadovoljni, drugi nisu, i to je normalno.
Za statut se zna tačno šta je problem, podcrtano je, i kada se to riješi i uskladi proći će.
Što se tiče novih igrača ima sportski direktor koji to vodi, uz Preleca koji je u kontaktu sa SD-om već 15-20 dana, i uz amin Mirvića.
-
Manijakdokraja9
Volim vazda kad ti nesto napises, uvijek ulijes neku naduArma. je napisao/la: ↑29 lip 2026, 22:27 Ne padajte na svaku priču, nije sve tako crno.
Meni je iskreno glupa ta priča o odlasku Preleca eto sigurno bi došao sa cijelim stručnim štabom pa da ode za 5 dana, vjerujem da su ipak dobili neke garancije.Arma. je napisao/la: ↑29 lip 2026, 22:27 Ne padajte na svaku priču, nije sve tako crno.