Otišo sam na Tibet mjesec dana da dođem sebi nakon ovakve sezoneGledanje u sunce (tzv. sungazing ili solarna joga) je drevna ezoterična praksa i meditacija koja se često povezuje s duhovnim uzdizanjem, upijanjem životne energije (prane) te postizanjem mentalne jasnoće i emocionalne stabilnosti.
FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Konings mora biti prva opcija u napadu ipak on zna zabijati golovebraco je napisao/la: ↑29 lip 2026, 17:44
Ekipa sa današnje prozivke. Nema na ovoj slici Šukilovića jer ga ni klub na zvaničnoj nije uvrstio među igrače koji su bili na prozivci, mada sam vidio na slikama portala da je bio. Moguće jer mu je istekao ugovor, pa možda neće ni ostati, ali pošto smo ni na nebu ni na zemlji došao je vjerovatno da trenira dok mu se ne riješi status.
-
Manijakdokraja9
Dzaba je nama brate ovdje pricat ako mu skupstina okrene ledja ko sto se spekulise.UzivaocKajkuta je napisao/la: ↑29 lip 2026, 17:53 momci samo smireno, nemojte dat da vas nakve budale sto nisu upućene filuju u glavu, imali smo i zeljine vojnike i Rajlovac pa gdje nas je to dovelo, do čega nas je dovelo.....
pustite covjeka nek radi, pa nek je i ubleha, nek hoce zajebat, nije ni prvi ni zadnji, Zeljo smo, izvuci cemo se na ovaj ili na onaj način..... mene uvjeravaju da je sve oke, ne sjajno vec oke, da su prenapuhane tvrdnje samo da bi se covjek skinuo, ima problema al ti problemi u poređenju nekih ekipa su nista, ali molim vas za strpljenje i da pricekamo svi
- UzivaocKajkuta
sto je najgore gledam u ovu ekipu, i nece cini se losa, ima mana, ali ima ovde i materijala Boga mi...braco je napisao/la: ↑29 lip 2026, 17:57Otišo sam na Tibet mjesec dana da dođem sebi nakon ovakve sezoneGledanje u sunce (tzv. sungazing ili solarna joga) je drevna ezoterična praksa i meditacija koja se često povezuje s duhovnim uzdizanjem, upijanjem životne energije (prane) te postizanjem mentalne jasnoće i emocionalne stabilnosti.
(ne znam, sta me je navelo na ovo razmišljanje)
a pehari su tu
- UzivaocKajkuta
a okrecu mu ledja otkad je dosao, pa jos stoji covjek, polako, htjeli bi svi malo ŽeljeManijakdokraja9 je napisao/la: ↑29 lip 2026, 18:05Dzaba je nama brate ovdje pricat ako mu skupstina okrene ledja ko sto se spekulise.UzivaocKajkuta je napisao/la: ↑29 lip 2026, 17:53 momci samo smireno, nemojte dat da vas nakve budale sto nisu upućene filuju u glavu, imali smo i zeljine vojnike i Rajlovac pa gdje nas je to dovelo, do čega nas je dovelo.....
pustite covjeka nek radi, pa nek je i ubleha, nek hoce zajebat, nije ni prvi ni zadnji, Zeljo smo, izvuci cemo se na ovaj ili na onaj način..... mene uvjeravaju da je sve oke, ne sjajno vec oke, da su prenapuhane tvrdnje samo da bi se covjek skinuo, ima problema al ti problemi u poređenju nekih ekipa su nista, ali molim vas za strpljenje i da pricekamo svi
a pehari su tu
-
Manijakdokraja9
Istog sam misljenja. Treba pojacanja jos na ovo sve, ali ima stofa. Hodzic, Pejic, Sosic, Cveta, Alic, Milosevic, Prokop... Mislim da ce se i Bicakcic vratiti ako se rijese ti administrativni problemi.UzivaocKajkuta je napisao/la: ↑29 lip 2026, 18:09sto je najgore gledam u ovu ekipu, i nece cini se losa, ima mana, ali ima ovde i materijala Boga mi...braco je napisao/la: ↑29 lip 2026, 17:57Otišo sam na Tibet mjesec dana da dođem sebi nakon ovakve sezoneGledanje u sunce (tzv. sungazing ili solarna joga) je drevna ezoterična praksa i meditacija koja se često povezuje s duhovnim uzdizanjem, upijanjem životne energije (prane) te postizanjem mentalne jasnoće i emocionalne stabilnosti.
Evo me u Jajcu cijeli dan sa predstavom Za zivot cijeli. Nisam stigao upratiti nista danas. Kakva je sad frka ili standardno nesto...
SunčanicaUzivaocKajkuta je napisao/la: ↑29 lip 2026, 18:09sto je najgore gledam u ovu ekipu, i nece cini se losa, ima mana, ali ima ovde i materijala Boga mi...braco je napisao/la: ↑29 lip 2026, 17:57Otišo sam na Tibet mjesec dana da dođem sebi nakon ovakve sezoneGledanje u sunce (tzv. sungazing ili solarna joga) je drevna ezoterična praksa i meditacija koja se često povezuje s duhovnim uzdizanjem, upijanjem životne energije (prane) te postizanjem mentalne jasnoće i emocionalne stabilnosti.
- UzivaocKajkuta
bit ce da je ta, poslo mi braco ovu novu metodu smirivanjaBersaga je napisao/la: ↑29 lip 2026, 18:29SunčanicaUzivaocKajkuta je napisao/la: ↑29 lip 2026, 18:09sto je najgore gledam u ovu ekipu, i nece cini se losa, ima mana, ali ima ovde i materijala Boga mi...
(ne znam, sta me je navelo na ovo razmišljanje)![]()
a pehari su tu
-
PehariSuTu
Neka budalaština te navela ili lažna nada koju gajimo godinama...UzivaocKajkuta je napisao/la: ↑29 lip 2026, 18:09sto je najgore gledam u ovu ekipu, i nece cini se losa, ima mana, ali ima ovde i materijala Boga mi...braco je napisao/la: ↑29 lip 2026, 17:57Otišo sam na Tibet mjesec dana da dođem sebi nakon ovakve sezoneGledanje u sunce (tzv. sungazing ili solarna joga) je drevna ezoterična praksa i meditacija koja se često povezuje s duhovnim uzdizanjem, upijanjem životne energije (prane) te postizanjem mentalne jasnoće i emocionalne stabilnosti.
Ovo je otpad, da su Ara i Cveta tu pa bi se i dalo pričati o nekakvom kvalitetu, ovako, dajemo sebi lažnu nadu.
Domaci dusmani bi da otpisu Sukilovica.. Ne da se Suki..
- UzivaocKajkuta
Mirvic odlazi ako suki ode, u istom su klanu.
- UzivaocKajkuta