FK Željezničar

Tema posvećena FK Željezničar okuplja sve navijače i ljubitelje kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, igračkom kadru, transferima, rezultatima i aktuelnim dešavanjima vezanim za Plave sa Grbavice.
Arma.

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Arma. »

U stručnom štabu su:
▪︎ Ivo Milić - prvi pomoćnik
▪︎ Mario Jović - drugi pomoćnik
▪︎ Benjamin Levak - trener golmana
▪︎ Mario Škrablin - kondicioni trener
UzivaocKajkuta

Post Postao/la UzivaocKajkuta »

Vidi li ko kakve prinove?
a pehari su tu
Manijakdokraja9

Post Postao/la Manijakdokraja9 »

Javljajte ljudi novosti ako ste na treningu, ja radim ne mogu prisustvovati
stvarfilozofije

Post Postao/la stvarfilozofije »

Nema niko novi cini mi se, inace na treningu samo jedan golman
Manijakdokraja9

Za mirvica sam al neozbiljno je ovo, nije toliko strasno koliko se predstavlja ali mora se u narednih sedmicu - dvije PUNO stvari rijesiti ako misle ozbiljno.
Manijakdokraja9

Odakle sad ove informacije da se saziva skupstina da skinu Mirvica?
stvarfilozofije

Post Postao/la stvarfilozofije »

Nema Bice na treningu
Tranzicija

Post Postao/la Tranzicija »

stvarfilozofije je napisao/la: 29 lip 2026, 11:38 Nema Bice na treningu
Sta ce nam pored sukilovica kojem je isteko ugovor
MrkiMedo

Post Postao/la MrkiMedo »

Ne izgleda dobro. Odmorio sam par sedmica od foruma, nisam ni citao puno unazad, ali mi se ne cini dobro.
Robusnatefaltava

Post Postao/la Robusnatefaltava »

E cuj sta su skontali da 06.07 skidaju mirvica isti oni koji su nas zakopali u raku skoro sa svojim laznim obecanjima i propalim stvarima
Riquelme

Post Postao/la Riquelme »

A izvinite samo da pitam nešto, šta kada se skine Mirvić? Hoće li naši vrli skupštinari donijeti pare? Evo Kospicar je skupštinar pa neka nam otrkije kako planiraju donijeti pare u klub. Ili ćemo ponovo gledati Turanjanina, Bibera i Ševkiju Resića..
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
Robusnatefaltava

Post Postao/la Robusnatefaltava »

Riquelme je napisao/la: 29 lip 2026, 12:51 A izvinite samo da pitam nešto, šta kada se skine Mirvić? Hoće li naši vrli skupštinari donijeti pare? Evo Kospicar je skupštinar pa neka nam otrkije kako planiraju donijeti pare u klub. Ili ćemo ponovo gledati Turanjanina, Bibera i Ševkiju Resića..
Bitno je otjerati a sta kasnije to je manje bitno, vidis da oni vole zelju, dali bi mu sve al malo sutra, vidis i sam da svugdje ko je imao dodira sa tim likovima sada namjerno spinuje i pljuje po klubu

Binde koje se prodaju za sitan sicar i koje apsolutno ne zanima klub sta i kako ce biti nego da su samo oni tu i da je njima dobro
Manijakdokraja9

Riquelme je napisao/la: 29 lip 2026, 12:51 A izvinite samo da pitam nešto, šta kada se skine Mirvić? Hoće li naši vrli skupštinari donijeti pare? Evo Kospicar je skupštinar pa neka nam otrkije kako planiraju donijeti pare u klub. Ili ćemo ponovo gledati Turanjanina, Bibera i Ševkiju Resića..
Ne znam brate iskreno, ja sam bio za Sanina kao i vecina nas, ali hajmo sad biti potpuno iskreni, prvo prema sebi. Necu ovo namjerno da pisem na ss forumu jer tamo ima vec dovoljno negative. Realno, otkako je dosao sve je nekako amaterski radjeno. Imenovanje Slavise, ostavka Save, statut, nedostatak komunikacije s navijacima, objava za Adidas, onda sad ovaj cirkus s prozivkom i pocetkom priprema, nemas ni igrace, a ni strucni stab (bar ne zvanicno). Pa ovo je stvarno za Bogu plakati, osim pod uslovom da se ne rijesi velika vecina stvari u ovoj tekucoj sedmici. Jos ako ima istine da plivamo bruku para za reprograme, a da je rijesenje za to da se digne kredit, ja bih mu vec sad pokazao izlazna vrata. Nisam apsolutno nimalo zadovoljan ni sa cim otkako je dosao u klub, budimo realni.
Riquelme

Post Postao/la Riquelme »

Manijakdokraja9 je napisao/la: 29 lip 2026, 13:07
Ne znam brate iskreno, ja sam bio za Sanina kao i vecina nas, ali hajmo sad biti potpuno iskreni, prvo prema sebi. Necu ovo namjerno da pisem na ss forumu jer tamo ima vec dovoljno negative. Realno, otkako je dosao sve je nekako amaterski radjeno. Imenovanje Slavise, ostavka Save, statut, nedostatak komunikacije s navijacima, objava za Adidas, onda sad ovaj cirkus s prozivkom i pocetkom priprema, nemas ni igrace, a ni strucni stab (bar ne zvanicno). Pa ovo je stvarno za Bogu plakati, osim pod uslovom da se ne rijesi velika vecina stvari u ovoj tekucoj sedmici. Jos ako ima istine da plivamo bruku para za reprograme, a da je rijesenje za to da se digne kredit, ja bih mu vec sad pokazao izlazna vrata. Nisam apsolutno nimalo zadovoljan ni sa cim otkako je dosao u klub, budimo realni.
Eh vidi ovako brate.
Situacija je onako, što jest jest, nije super ali kad je bilo? Otkad pratim Želju u nekim smo belajima, helem nejse.

Imenovanje Slaviše je bilo pun pogodak, barem u tom trenutku, realno i ti i ja i svi smo bili presretni kada mu pogledaš CV i sve..Što se tiče ostavke Save mislim da je ona bila tu svakako jer sumnjam da bi Marić radio s njim, tj. očekivao sam nekog trenera iz Hrvatske i tu ekipu sa Marićem.

Komunikacija sa navijačima jeste loša, ali i šta da objave? Vidiš da nisu završili ni trenera jer se čeka to, objavili bi oni neku objavu da su imali šta objaviti.

Što se tiče igrača imaš ih, tačnije sa dosta njih se razgovaralo, neki su dogovoreni ali se moramo malo strpiti. Naravno doći će ako i ovo ostalo sve legne na svoje mjesto.

Što se tiče tih kredita, dizali su ih i ljudi prije Sanina ali to se ne zna ili samo niko ne želi da priča o tome, a sada dižemo kredit jer šta ćemo? Pa neće Sanin uložiti svoje pare i da ga sutra nabijemo nogom. Jednostavno i on i mi čekamo taj statut koji će se ponovo poslati i to je to. Bez statuta mi smo karina, kao i zadnjih 10 godina što smo bili.

Ja sam optimista, barem još koji dan, sedmicu.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
Manijakdokraja9

Riquelme je napisao/la: 29 lip 2026, 13:34
Manijakdokraja9 je napisao/la: 29 lip 2026, 13:07
Eh vidi ovako brate.
Situacija je onako, što jest jest, nije super ali kad je bilo? Otkad pratim Želju u nekim smo belajima, helem nejse.

Imenovanje Slaviše je bilo pun pogodak, barem u tom trenutku, realno i ti i ja i svi smo bili presretni kada mu pogledaš CV i sve..Što se tiče ostavke Save mislim da je ona bila tu svakako jer sumnjam da bi Marić radio s njim, tj. očekivao sam nekog trenera iz Hrvatske i tu ekipu sa Marićem.

Komunikacija sa navijačima jeste loša, ali i šta da objave? Vidiš da nisu završili ni trenera jer se čeka to, objavili bi oni neku objavu da su imali šta objaviti.

Što se tiče igrača imaš ih, tačnije sa dosta njih se razgovaralo, neki su dogovoreni ali se moramo malo strpiti. Naravno doći će ako i ovo ostalo sve legne na svoje mjesto.

Što se tiče tih kredita, dizali su ih i ljudi prije Sanina ali to se ne zna ili samo niko ne želi da priča o tome, a sada dižemo kredit jer šta ćemo? Pa neće Sanin uložiti svoje pare i da ga sutra nabijemo nogom. Jednostavno i on i mi čekamo taj statut koji će se ponovo poslati i to je to. Bez statuta mi smo karina, kao i zadnjih 10 godina što smo bili.

Ja sam optimista, barem još koji dan, sedmicu.
Ma ja iskreno nisam nikad bio zadovoljan Slavisom, kao sto ni sada nisam Prelecom. Sa Savom sam bio PREzadovoljan i to mu je ubjedljivo najbolji potez otkako je dosao, tesko mi je palo kad je otisao, al ko ga hebe. I ja sam optimista do kraja sedmice i to je to.
Odgovori