Novi dan niva nafakaBatistutA19 je napisao/la: ↑21 lip 2026, 19:04 Licenca sutra DA ili NE ,sta kazu Eugen i Laudrup a o pojacanjima prije ces saznat sta ce u Svicarskoj dogovorit Iran i Amerika nego mi o pojacanjima..
NK Čelik
Re: NK Čelik
- BatistutA19
Oj boze dragi diplomatski odgovor to se na zamjeris ni meni a ni upravi klubaEugen je napisao/la: ↑21 lip 2026, 19:21Novi dan niva nafakaBatistutA19 je napisao/la: ↑21 lip 2026, 19:04 Licenca sutra DA ili NE ,sta kazu Eugen i Laudrup a o pojacanjima prije ces saznat sta ce u Svicarskoj dogovorit Iran i Amerika nego mi o pojacanjima..![]()
Haj sta ima veze ima i drugostepena
Hajmo danas i licenca i rutonja...da se nadoknadi zaostatak od vikenda
Hajmo danas i licenca i rutonja...da se nadoknadi zaostatak od vikenda
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Kad se moze ocekivat da ova sjednica završi?
-
RealMadrid
Sehic zavrsio u Zvijezdi Gradacac 
Ko je Sehic?
-
RealMadrid
ili u prevodu, Husaricev igrac.
Samo Čelik zenički !!!
-
RubikovaKocka
Ovako to treba ko Zvijezda Gradačac, odmah ljudi predstaviše desetak pravih pojačanja i idemo raditi i uigravati do prvenstva ..
-
PatrickBateman
Ma nema Zvijezda Gradacac pa deset mjesta prazno, pa PSG, mi na zalost nasih objektivnih fanova nismo na tom nivou
Srce, čast i ponos!
Evropa drhti pred Zvijezdom,jer su odma predstavili 10 pojacanjaRubikovaKocka je napisao/la: ↑22 lip 2026, 13:24 Ovako to treba ko Zvijezda Gradačac, odmah ljudi predstaviše desetak pravih pojačanja i idemo raditi i uigravati do prvenstva ..
Hvala!RealMadrid je napisao/la: ↑22 lip 2026, 13:16Izlazni junior Celika, odbio da potpise ugovor i igra za prvi tim.
Pa ja vec tog konja Sehica bio zaboravio
-
KakhaKaladze
Doveli renomirane placenike koji idu u klub koji ce istrest najvise para hahaha. Jaka prica.RubikovaKocka je napisao/la: ↑22 lip 2026, 13:24 Ovako to treba ko Zvijezda Gradačac, odmah ljudi predstaviše desetak pravih pojačanja i idemo raditi i uigravati do prvenstva ..
Ja majke mi refresujem jutros od 11, što ovdje, sto na Celikovoj stranici. Ko da nam treba licenca za spansku primeru, a ne plBiH
Dize se prasina